Güzellik & Bakım Minyon kız mı yoksa uzun mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Yapay Zekaya Sor Kisanin şansı var mı erkekler Güncellemeler+1 yıl Minyon diyenler gerçekten ciddi misiniz Minyon kız mı yoksa uzun mu? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. ben boya göre seçmem karaktere kalbe aşka bakarım 0 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl İnsan olsunda geresi gelir ben ayırt etmem hersy geçici 2 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Minyonum."Minyon diyenler ciddi misiniz?Nedir bu küçümseme? Uzun kadın da sevebilirler, kısa kadın da. 0 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Türk erkeğinin ortalama boyu 1.73. Tabi ki minyon diyecekler😐 ama bence de minyon, insan ne de olsa hep kendinde olmayanı istiyor 0 0 Yorumla
RuhsuzErgen Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Minyon olur ya sarılırken birden havaya kaldırıp öpmek daha kolay olur 0 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 377 cevap paylaştı. Ne diyor sezen aksu kadının uzunu sokakta kısası yatakta makbuldur ondan hep minyon deniyor 😂 0 0 Yorumla
mint__yesili Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Minyon ve orta boylu kızlar güzel ama uzunlar bilemiyorum fazla maskülen geliyorlar bana 0 0 Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Minyon severim ama ne kadar minyon ve genel olarak fizigi nasil ona bakmak lazim 0 0 Yorumla
25xburqk Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl tabiki minyon yaa ben 180 ama minyon kız daha çekici geliyor bana 0 1 Yorumla 25xburqk +1 yıl net ciddiyim sebebi de var Yorumla
MawiTech Takip Et Guru Yaş: 109 +1 yıl ikisininde tatı ayrı bende evde ve yatakta uzun araba minyon olsun 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 300 cevap paylaştı. Minyon tipli kızlar daha güzel görünüyor bence 0 3 Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Evet çok ciddiyim Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Ricaederim senin boy kilo kaç fizik olarak nasılsın nasıl görünüyorsun Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Minyon ve minnak ayaklı :D 0 0 Yorumla
fenrirt Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 491 cevap paylaştı. Uzun ne kadar uzun minyon ne kadar minyon? 0 0 Yorumla
komando0101 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Nohudun kimyonlusu kadının minyonlusu iyi 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 392 cevap paylaştı. 1.50-1.55 minyon hatun. 1.70 boya ideal bu. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 170 boy uzun mu sayılıyorum. d 2 3 Yorumla Kutay38382 +1 yıl Hayır bana göre mükemmelsin Yorumla Kutay38382 +1 yıl Süper boydasin ben çok beğeniyorum 1.70 ve üzeri boyları Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Kutay38382 tesekkurler Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 818 cevap paylaştı. kesinlikle minyon 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. minyon <3 0 3 Yorumla sedomania2 +1 yıl hem de fazlasıyla ciddiyiz. Yorumla Soran +1 yıl Mutlu oldum Yorumla sedomania2 +1 yıl ne güzel :) Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 371 cevap paylaştı. Minyon kesinlikle 0 3 Yorumla Hakanesk +1 yıl Çok ciddiyim Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Hakanesk +1 yıl Nasıl birisin ki merak ettim Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Minyon kız tabiki 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 586 cevap paylaştı. Ponçik kısa 0 0 Yorumla
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 313 cevap paylaştı. minyon candır.. 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. minyon ;) 0 1 Yorumla dreamliner61 +1 yıl evet ciddiyim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
ben boya göre seçmem karaktere kalbe aşka bakarım
İnsan olsunda geresi gelir ben ayırt etmem hersy geçici
Minyonum.
"Minyon diyenler ciddi misiniz?
Nedir bu küçümseme? Uzun kadın da sevebilirler, kısa kadın da.
Türk erkeğinin ortalama boyu 1.73. Tabi ki minyon diyecekler😐 ama bence de minyon, insan ne de olsa hep kendinde olmayanı istiyor
Minyon olur ya sarılırken birden havaya kaldırıp öpmek daha kolay olur
Ne diyor sezen aksu kadının uzunu sokakta kısası yatakta makbuldur ondan hep minyon deniyor 😂
Minyon ve orta boylu kızlar güzel ama uzunlar bilemiyorum fazla maskülen geliyorlar bana
Minyon severim ama ne kadar minyon ve genel olarak fizigi nasil ona bakmak lazim
tabiki minyon yaa ben 180 ama minyon kız daha çekici geliyor bana
net ciddiyim sebebi de var
ikisininde tatı ayrı bende evde ve yatakta uzun
araba minyon olsun
Minyon harika oluyor dogyy pozisyonun da ve oral yaparken
Minyon tipli kızlar daha güzel görünüyor bence
Evet çok ciddiyim
Teşekkür ederim
Ricaederim senin boy kilo kaç fizik olarak nasılsın nasıl görünüyorsun
Benim için boy önemli değil
Ben minyon tipli Esmer kız seviyorum
Kızın olup olmaması sorun değil
kesinlikle minyon
Bütün kızlar guzeldir
Minyon ve minnak ayaklı :D
UZun olsun iki fazla olsun
Tabiki de mini mini minyon
Minyon istiyorum
Uzun ne kadar uzun minyon ne kadar minyon?
Minyon severim
Nohudun kimyonlusu kadının minyonlusu iyi
1.50-1.55 minyon hatun. 1.70 boya ideal bu.
170 boy uzun mu sayılıyorum. d
Hayır bana göre mükemmelsin
Süper boydasin ben çok beğeniyorum 1.70 ve üzeri boyları
@Kutay38382 tesekkurler
kesinlikle minyon
Bodur piliç hep tazedir
var. olmazmı.. kısacıyım.
Kısa olsun benim olsun 😋
minyon candır
kısa güzelse şansı olur
Ya şimdi ayakta yapmak zor oluyor tabikşi uzun
minyon <3