Sevgilim az kadınlıgını belli etsen diyo?

merhaba arkadaşlar 1 hafta önce sevgilimle konusurken az kadınlıgını belli etsen olmazmı dedi bende anlamadım tabi nası olucakmıs dedim o'da az makyaj yapsan az topuklu giysen az küpe falan taksan az oje sürsen dedi bende ben böyle biriyim senin saydıklarını hayatımda bir kere bile yapmadimda yapmamda dedim onun bana verdigi cevap ise kankamla geziyomus gibi hissediyorum dedi

Şimdi benim size sorum şu ben onu nası makyaj yapmama topuklu giymeme küpe takmama oje sürmeme nasıl ikna edebilirim.

bazilariniz sevgilinin dediklerini yap dicek olabilir onlara simididen cevabim ben istemedigim seyi yapmam ayrica evde ne bir topuklu ayakkabim var ne bir tane küpem var ne bir makyaj malzemem ne bir ojem var jsjridnfyx 😂😂😂 hayir boyumda 1.73 topukluyu hic anlamadim hehehe 😅😅😅

Neyse soru basit onu nasil ikna edebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar bazilariniz degisme demis ben zaten degismiycem degismemde onu nasi ufak bir konusmayla bu fikrinden vazgecirbilirim diyorum !!!
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bir arkadasimla bu konuyu konusmustum arkadasimda sevgilime soylemis benim bu durumdan rahatsiz oldugumu sevgilimde dusunmus ve hakkaten bunun yanlis oldugunun farkina varmis. beni aradiginda ozur diledi ve bidaha yapmiyacagina soz verdi hatta ben seni bu halinle sevdim yaptigim cok sacma bisey oldugunun farkina varmami sagladin dedi 😊😊 sorunum çözüldü yani cevap yazan herkese tesekkur ederim 🤗🤗
Sevgilim az kadınlıgını belli etsen diyo?