Adı üstünde istenmeyen. Kadınların bitmek bilmeyen çilesi. Burada güzel fikir paylaşımı olduğunu bildiğimden böyle bir soru sormak istedim. Bana lütfen tüylerden nasıl kurtulurum
söyler misiniz?

Adı üstünde istenmeyen. Kadınların bitmek bilmeyen çilesi. Burada güzel fikir paylaşımı olduğunu bildiğimden böyle bir soru sormak istedim. Bana lütfen tüylerden nasıl kurtulurum
söyler misiniz?

Binlerce yıldır bizimle birlikte olan ve vücudumuzu koruyan vücut tüylerinden kurtulmak ne yazık ki mümkün değil. Ancak homronal ve genetik sebeplerle genellikle tüyler azalıyor. Yani her nesil bir öncekine göre daha az tüysüz olma eğiliminde. Tüylerden nasıl kurtulurum sorusunun şu an için tek cevabı epilasyon.

İstenmeyen tüylerden kurtulma yöntemleri kalıcı ve geçici yöntemler olarak ikiye ayrılıyor. Kalıcı olan lazer epilasyon ve iğneli epilasyon gibi yöntemler kıl köklerine hasar vererek onların yeniden büyümelerini engelliyor. Böylece hayat boyu yeniden çıkmıyorlar. Geçici yöntemlerin en yaygınları ise tıraş, ağda, cımbız, epilatör ve tüy dökücü krem. Bu yöntemlerin kimileri tüyleri kökünden alan acılı, kimileri ise yüzeysel alan yöntemler. Yüzeyden kesen yöntemlerin geçici bir sertlik verdiğini akıldan çıkarmamak lazım. Kökten alınan yöntemlerde de cilt hassasiyeti ve alerji oluşabilir. Tüylerden nasıl kurtulurum deyip de aceleyle ilk bulunan yöntemi değil, cilde en uygun olanı bulmak gerekli.
Cevap
2Cevap
Bugun de herkez kıllarından kurtulmak istiyor dünya kıl dökme günümü bugun aynı dakka da 5 kıllı soru kdkdk
Lazer canım en guzeli
Gillete venus tabiki de 🌸
Araştırılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar