Biz kadınlar olarak güzellikte bir numara olmak isteriz. "Fıstık gibi kadın" lakabı için sizce ne gerekli? Güzel bir yüz mü, fit bir vücut mu yoksa pürüzsüz bir vücut mu? Bana kalırsa hepsi bir bütün olmalı. #Golgi
"Fıstık gibi kadın" lakabını hak etmek için ne gerekli?
ben de bilmiyorum sevdiğim fıstığım der bana ama hiç nedenini sormadımmm ama bence de hepsinden biraz olmalı ama bir de pozitiflik bence hani gittiğin yere neşe götürmelisin cool olucam diye kutuplara dönmeye gerek yok insanın en güzel hali doğal ve kendi olduğu hali bu kız içinde erkek içinde geçerli bu arada
Fıstık gibi kadın olunmaz. Fıstık gibi kadın doğulur. Pürüzsüz, bakımlı ve fit bir vücut gerekli bence 🙂) ve Bence fizik ve seksilik gerekli biraz ağır başlı biraz yırtıcı anlatabilmişimdir umarım
Fıstıktan yola çıkarsak fıstığı yediğimizde kırt sesi çıkar buda demek oluyor ki ilk kural çıtır kız olmak yani genç ikinci kural baby face ( 10 kilo fondotenle çekilen tabakali surat değil :) olmaları zaten bu ikisi var ise bu kız zayıf ince belli birşeydir :)
Öncelikle neden fıstık gibi olmak istiyorsun? normal olmak yeterli.. sürekli tepede kalamazsın ve sürekli orda kalmazsan düştüğünde o erkek seni beğenmeyecektir. Siz kadınlar gerçekten ne halt ettiğinizi bilmeden hareket ediyorsunuz. Mükemmel olmanız gerekmiyor, hatta bu fazla mükemmellik düzgün erkekler için korkutucu ve itici.. çok mükemmel kadın erkeğe zarardır , erkekten çok şey ister.. çoğu erkek bunu içgüdüsel olarak bilir ve butür kadınlardan uzak dururlar ama herk kadınla yatan her kadına asılan playboylar yine her zamanki gibi bu tür mükemmel olmay açabalayan kadınlarada asılırlar ve yatıp kalkıp terkederler.. mükemmeliyetins onu budur ! normal düzgün erkekleri kaçırıp , uçuk kaçık karaktersiz her kadınlar yatan playboypislik erkekleri kendine çekme yöntemi 1mıknatıs! normal olmak mı mükemmel olmak mı seçim sizin..
Orantılı bir fizik, gövde uzun olmamalı. Bacaklar uzun olsa çok etkilemez hatta artısı vardır ama gövde uzun olunca maskülen bir hava katıyor kesinlikle.
Bacaklar şekilli ve ayak bilekleri kesinlikle ince olmalı. Bacakların altı kalınsa hoş bir görüntü oluşmuyor bence. İnce bacaklı kadınları zarif buluyorum. Tabii tavırla da ilgili bu durum.
Vee pürüzsüz bir vücut. En önemli maddeyi en sona sakladım. Pürüzsüz bir vücut görünüşü kusursuz yapıyor.
Gerek fiziği gerekse dış görünüşü kişiye fıstık gibi lakabını yakar illa ki :) fıstık gibi kadınlar genelde cesur giyinir ve daima bakımlı olurlar. Gözlemlerim bu yönde.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
170 civari boy. Guzel kivrimli vucut. Melez-latin teni gibi bir ten. Yemyesil cekik gözler. Kumral-kahve saç. Dolgun dudaklar, duzgun beyaz dişler ve yuzune yakışan bir burun ve bebek yüz. Erkeklerin cogu boyle bir profildeki kadini begeniyor istisnalar vardir ama arkadaslarim erkek olanlar hep bu tur hatunu begeniyorlar. Onlardan yola cikarak yazdim.
Cevaplara bakıyorum da bayağı yanlış anlamışsınız olayı. Antep fıstığı değil yer fıstığı üzerine kurulmuş bir halk sözüdür ve yer fıstığı kabuğunun şeklini baz alır. Günümüzde çay bardağı gibi kadın denen olayın aynısı. Tamamen vücut şekliyle ilgili.
Hiç-bir lakap umurumda değil ve hak etmek istemiyorum. Herkes kendine göre fıstıktır. Kadınları sınırlayıp kalıplara sıkıştırmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Keyifli akşamlar.
Bi defa vücutta değil kıl tüy namına eser olmamali, günün bir zaman diliminde degil her zamaninda evdeyken bile bakımlı ve alımlı olunmalı elbette kendine ozguven ama kibir olmadan. Zaten erkeklerin bize fistik gibisin demeleri ve oyle olmamizi istemeleri bile bizim iyiligimiz icin bence. Aslinda kendine geregince ve yeterince bakan her jadin fistik gibi olabilir ama bu icten gelmeli zoraki yapilmamali
Keşke aldığın yorumlar sende ego yapmana sebep olmasaydı fıstık gibi kadın olmak için illa dış görünüş mü gerek için iyi olsun iyisi seni bulur hem velevki evlendin fizik faşan on numara hep güzel veya yakışıklı kalıcağını düşünen insan maldır karakter canım alçak gönüllülük önemli 💆🏻♀️
Ne kadar canımsın yaw orda ne sorulmuş? Fıstık gibi kadın lakabını haketmek için ne gerekli denmişşş sevilen veyaaaa iyi kadın diye sormamış kendini herkes beğeniyo sen kalkıp kendine maymunum demezsin heralde
Canım fit olmak ayrı. Sorudaki kalıba uygun değil bu ölçü ayrıca 0 beden olur ki bu beden yine hoş durmaz. Giydiğini taşıyamaz. 36 hatta 38 beden gayet fit ve güzel duruş sağlar...