Yoksa cilveli olunmaz doğulur mu? ya da cilve her kadına yakışır mı? Cilveli kadınlar nasıl kadınlardır? Sizin cevaplarınıza göre cilveli olup olmadığımı öğrenmiş olacağım..☺️😅
#Mademoiselle88💞
#Mademoiselle88💞
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kelimeleri uzata uzata, elı kolu bedenıme dokuna dokuna, agzından cıkan nefes tenıme deye deye konusuyorsa.. kafasını ıkı de bı bı saga bı sola yatırıp bakıs atıyorsa cilve yapıyordur. Yani Türkçe Tabiri; ''Aranıyor''
Utangaç, nazlı, masum, çocuk ruhlu kadın cilvelidir. Ölye doğulması gerekir bence, herkese yakışmıyor.
@alev8068 Utangaç olmayanı sevenler de vardır elbet. 😄
@alev8068 Mümkündür 😊
Misal eşine çok münasebetsiz bir yerde çok özlediğini eve gidince koynuna girmek istediğini söyler adamı çoşturur eve gelince de naz yapar. Hareketleri falan böyle bir işvelidir işte sanırım doğru anlattım 😊
Yanlış bence
@taner_yılmaz bilmem ben cilveli değilim ki😊 Tahminen benim gördüğüm tipler böyle
Cilve anlık istekle yapılır
@taner_yılmaz e bende ajanda programında not alınır sonra yapılır demedim ki😝
O zaman sanslı erkegın
Bakışınla gülüşünle hareketlerinle ona onu deli gibi istediğini hissetirebilmek.. Bence cilve sonradan olan bişey değil kadının içinde olan bir şey ve bu erkekler için cezbedici olur.
Cevap
24Cevap
iyi kadın cilveli olur bazıları vardır kibirlidir bazıları aynanın karşısında kendini beğenir onlar bilmiyomu bu dünyanın yalan oldunu kendine çekidüzen verirler asıl ruhuna çekidüzen versinler bide öbür dünyasıvar allah insanı süslemiş bide insan süslerse aynı çahalların bindi arabıya döner
kelimeleri uzatarak konuşuyorsa saçlarını erkeğin üzeine savuruyorsa
www.youtube.com/results?search_query=cilveli+kadın
Kedi gibidir, kedi sahibine gelir boynunu egip kivranarak miyavlar ya oyledir kesin bisi isteyecek gibi :D
Ama kadinlari uzmemek gerekir, ne istenirse alinmalidir.
ben daha bu kelimenin yazılışı dışında cilve kelimesini ruhen ve bedenen taşıyan bir kadına rast gelmedim :)) gelmiş olsam herhalde erirdimmm
nereye koyarsan o lafı gider af buyur sadece şunu derim cilveli bayanlarla herkeş peşinde koşar izdivacı sakin olan bayanlarla yaparlar
Yapmacık ve abartı olmasa çok yakışır. Mesela evim sensin filmini izleyenler bilir fahriye Evcen in canlandırdığı kadın çok hoştu.
bence cilveli olunmaz doğulur :D Cilveli taklidi ypılırsa da itici durur :D Ben odunum hayatta öyle yılışık hareketler yapamam :D
genelde cilveyi yeni evli kadınlar kocalarına çok yapıyor gibi😂😂
Bence bazı kızlarda doğuştan oluyor en çokta utangaç olmayanlarda
Cilve sonradan olmaz o kadının ruhunda vardır cilveli kadın baştan ayağa cilve naz akar onun bakisindan saçını yana atışında suhluk vardır
Yetiştiği aile ortamına bağlı bence. bir kadında naz cilve yoksa sevgi eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir.
Bakışları, konuşmasını ve ses tonunu yerine göre değiştiren, hareketlerini beğendiği erkeğe göre biraz daha alımlı hale getiren...
Bilmem deli dolu olup kose bucaga ceken kizlar cilvelimi oluyor. Galiba. 😅 @Bosverbe_Kankis
hayır bebeğim öyle olunmuyor o işler 😉
koca bulunca anlatırım ozamana kadar unutur Sun 😅
hayır canım sende o potansiyel var eşin olunca kendiliğinden oluyor işte herhalde sende yaparsın 😜
cilve naz falan anlamam nedüşnüyosa acık acık söyleyecek bana
gozleriyle seni icime ceken , hal ve hareketleriyle benimle ilgilen mesaji verendir vs vs
O öyle cilve yapim demekle olmuyor ki yapmacık oluyor yani ya cilvelisindir ya da değilsindir
Kasr olanlar bilir
Bence doğal ol
Kendin gibi ol
Cilve kadınların ruhunda var, onu çözmek bize düşüyo işte
bakışlar gülusler anlam taşımalı yalnız ona özel güldugnu yalnız ona özel baktg ni hissettir
cilve güzel şeydir
yapmacık görüntü oluşmadığı sürece gayet çekicidir
biraz abartılı bir tabir ile; erkeğe, az sonra kendisine oral seks yapacakmış gibi davranan kadın cilvelidir.
en sexy kiyafeti giyip adami delirtip vermemek gibi
bu gece olmaz basim agriyor😄😀bu cilve degilmiydi yav?
Hiç beceremem hatta anlamam kuzum.
Biraz kur yapan aba altından sopa gösterip ben seni arzuluyorum mesaji vermek
Bence sen cilveli ve cazibeli bir kadınsın ki
Futbolu yakından takıb edıosa ğkdlhülübZlhblzijd
Erkekler Cilveli kadınlar dan çok hoşlanıyorlar
içinden gelmeli zoraki olmaz sjjsjsjs
Cilveli olunmaz , doğulur
Hım merak ettım
Cilvelı nasıl doguluyor sonuçta istekle alakalı birsey
elbette bazı seyler keyıf vermez odun gıbı olunca tetiklemesi gerekir kadının az çok tabı bunu nasıl bılemıyorum
diyosunuz iyimis😀
Tarif etmek zor, bunu bilen kadın biliyor
Iyidr erkegi kendisine baglar cilve
Hiç başıma gelmedi bilmiyom
Cilve her kadına yakışmaz
İsteyen bana cilve yapabilir :P
Dogulur.
bilemiyorum.
Mesela ben😅
Anlatilmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar