Güzellik & Bakım Sizce Loreal turuncu azaltıcı kullanmalı mıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İgoranın turuncu azaltıcı boyası var 2aydır saç boyamıyorum turunculastı. Kulanan var mı? Sizce Loreal turuncu azaltıcı kullanmalı mıyım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Onu bilmem de renge ba-yıl-dım ne bu platin sarı mı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Saçım açık kumraldı bir buçuk iki senedir 10.1 boyuyorum iki ayda bir bu renge döndü arada bir mor şampuan kullanıyorum sadece Yorumla
plastikcerrah34 Takip Et Xper 6 Yaş: 50 , eic 45% +1 yıl iyi renk yakalamışsın ben bu renkleri kadınlarda çok seviyorum 1 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. yaw yüzünü gormeden sacların yakışıp yakısmadıgını rengini rengin neye donusurse guzel olacagini kim nasil anlayacak :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Soru o değil ki turuncu azaltıcı kullanmalı mıyım soru bu aslında yüzüme yakışıp yakısmaması değil 😄😄 Yorumla nomorebets35 +1 yıl kullanmalisin :) ya da kullanmamalisin :)ne farkeder :) yakismasi onemli degilmi yani :) Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Güneşten doğmuş gibi yalnız yüze yakışıyor mu ona bakmak lazım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sarıdan başka renk istemiyolar bende Yorumla u KasiKesh +1 yıl Tipini görmeden yorum yapamam yakışmasi önemli Yorumla
ağlayankızferide Takip Et Master Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Rengi güzel 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler canım yağlanmaya basladığında bazı yerleri turuncumsu oluyo baya da dip geldi burdan belli olmuyo karantina diye boyamıyorum Yorumla
cure_ Takip Et Yoda Yaş: 25 +1 yıl Nerde turunculuk var 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İlk fotoğrafa bak turuncumsu ablam aralarda var dedi Yorumla cure_ +1 yıl Yok ya normal Yorumla
Selimozen34 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Aha en sevdiğim saç rengi 0 0 Yorumla
KüçükGeneral Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 376 cevap paylaştı. Sarı civciv 😆 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Onu bilmem de renge ba-yıl-dım ne bu platin sarı mı
Teşekkür ederim 😊 Saçım açık kumraldı bir buçuk iki senedir 10.1 boyuyorum iki ayda bir bu renge döndü arada bir mor şampuan kullanıyorum sadece
iyi renk yakalamışsın ben bu renkleri kadınlarda çok seviyorum
yaw yüzünü gormeden sacların yakışıp yakısmadıgını rengini rengin neye donusurse guzel olacagini kim nasil anlayacak :)
Soru o değil ki turuncu azaltıcı kullanmalı mıyım soru bu aslında yüzüme yakışıp yakısmaması değil 😄😄
kullanmalisin :)
ya da
kullanmamalisin :)
ne farkeder :) yakismasi onemli degilmi yani :)
Güneşten doğmuş gibi yalnız yüze yakışıyor mu ona bakmak lazım
Sarıdan başka renk istemiyolar bende
Tipini görmeden yorum yapamam yakışmasi önemli
Rengi güzel
Teşekkürler canım yağlanmaya basladığında bazı yerleri turuncumsu oluyo baya da dip geldi burdan belli olmuyo karantina diye boyamıyorum
Saçın çok hoşuma gtti ya ne güzel 😀😀
Nerde turunculuk var
İlk fotoğrafa bak turuncumsu ablam aralarda var dedi
Yok ya normal
🐤🐤🐤 güzel renk
Aha en sevdiğim saç rengi
Sarı civciv 😆
Hayır kullanmana gerek bile yok