Arkadaşlar 29 yaşındayım ve ergenlik döneminden bu yana sivilcelerle başım belada 😄 görsellerini ekledim cildim karmadan yağlıya dönük gözenek sıkılaştırıcı krem arayışındayım bana rejuvi önerdiler ama fiyatı çok yüksek kullanıp memnun kalan var mi aranızda? ya da hangisini önerirsiniz teşekkürler
Daha yüzünde dökülecek çok sivilce de var gibi gözüküyor, Benzamycin Topikal Jel kullanmanı tavsiye ederim. Önce sivilceleri döker, sonra onları kurutup yok eder, ardından, cildi düzler yetmemiş gibi de rengini açar. Bunun dışında yeşil bir elmayı ikiye bölerek bir tarafına bir kaç damla limon sıkıp yüzüne masaj yapmanda işe yarar. Buz masajı da cildin sıkılaşmasında büyük rol oynar, bunlarda uzun süreli ama etkili doğal yöntemlerdir aklında bulunsun.
0
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya 29 yaşına kadar zaten dökülecek sivilceleri dökmedim mi 😅
Yediğine içtiğine mi dikkat etmiyorsun acaba? bilemedim. Bende kullandım Benzamycin ve bu görselin 100 katı daha kötüydü cildim.. Hepsinden kurtuldum birde hiç iz bırakmadı ama biraz yağlıyı falan abartayım bir kaç tane çıkıyor.
Bende onu demek istiyorum, bu tam o jellik bir cilt.. İnce süreceksin, gece uyumadan 1 saat önce falan sabahta yıkayacaksın. Öyle 1 aya hiç bir şey bırakmaz ama bu seni memnun etmesi ve kısa süre içinde cildinin düzelmesi için verdiğim bir tavsiye.. Yüzünü fazla elleme, yediğine içtiğine dikkat et ve soğuk soğuk suyla günde 2 defa yıka, yine düzelir ama ne zamana onu bilemeyiz.
Ne demek, son kullanma tarihi geçmediği sürece yan etkisi olmaz. Öyle olsa dahi döküntülü bir şekil alıyor yüzümüzde kuruyan krem ve biraz cildi tahriş ediyor, o da 1-2 güne geçiyor.