AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
291Cevap
Bende ne zayıf ne balık etli. En ideali fit olmak 8)
şimdi soldaki abla zayıf değil iskelet ama sağdaki ablamız maşallah diyelim nazar değmesin bari
Zayıf ve zarifler daha iyi her zayıf iskelet gibi olacak bir şey yok ideal kiloda olmalı
bence balik etli kadinlar daha cok seviliyor zerafetebbaksana
Balık candır en iyisi lüferdir😉ama bazı kadınlar baliknetliyim diyor malesef somon balığı çıkıyor
Yok yok balik etli kadinin yeri bence başka
O 50 kg altı olanlar gelip geçici alaksksksk
Şimdi görselde kini görünce elbette balık etli diyorum :D
Balık etli candır. Çöp gibi olunca güzel olduklarını sananlara şaşıyorum
Bir tercih yapıcak olsam balık etli kadını tercih ederdim
Bir kadının baldırları birbirine değmiyorsa boş bence :D
Fit zarif kadınlar daha güzel
Arasını yakalamak lazım. Her iki türlü de fanteziye gerek yok kanımca
Zevk meselesi tabi
Ben Yasemin Özilhan tadında kadın seviyorum...
Bence balik etlinin oldugu yerde zayiflar patlamis balon gibi duruyor
Kadın dediğin ele avuca gelecek, şaplak attığın zamanda tak değil şap diye ses gelecek 🙃
ben fiziki yapısına bakarım görünüş güzelliği önemli
Ne aşırı zayıf nede aşırı balık etli orası olursa müthiş olur
Benim için farketmiyor, bütün kadınlarımız güzeldir.
Çok zayıf kadınlar seksi gelmiyor bana, zayıftan kastın kürdan gibi olanlarda ben birşey hissettirmiyor kar bana, kadın dediğin çok olmamak kaydıyla biraz balık eti olacak.
Zayıfla balık etli arası bisey var mi ben öyleyim de 😂
Eskiden kilolu kadınlar beğeniliyormuş, benim ilgimi şu an zayıf sıkı vücutlu kadınlar çekiyor.
Aşırı kilolu ve selülitli olmayanlar genelde daha çoki çekiyor
Balıketlilik şişmanlık değildir , şunu bi'anlayamadınız.
Hatları belirgin , dolgun , ne zayıf ne de şişman olan kadın vücuduna balıketlilik deniyor.
Velhasıl-ı kelam balıketli kadın 739282729 sayı öndedir.
Bu erkekleri de anlamıyorum hem büyük göğüslü olsun hem de zayıf olsun birisini seçeceksin kardeşim bence tabikide balık etli bu konunun benim balık etli olmamla hiçbir alakası yok 😂😂
Zayıf saha iyi vajinalari dar oluyor
Iskelete benzer cirkin bir kızla böyle balık etli kadını (adaletsizce) karşılaştırırsanız, herkes balık etli der tabiki;)
Fotoğrafdaki zayıf değil kemik , zayıf farklı birşey görselle balık etli kadını güzel göstermişsin sadece.
Anorexianevroza
Kadın dediğin ele gelecek o ne öyle çivi çakar gibi
Zarif olsun ama biraz toplu da olsun çelimsiz çömez gibi olmasın..
Türkiye'de şişkolar kendisine balık etli diyorlar. Balık etliler de zayıf. O yüzden Türkiye'de biraz karışık durumlar.
Ama teorik olarak balık etliler daha albenili oluyor
Orta kilo yok mu ya. Balık etlilerin genelde aşaırı göbekleri ve çok kalın bacakları var. Ve çoğunu terli gördüm. Zyıflrda ne giyse yakışmıyo üzücü bir durum. En iyisi orta kilo
senin gibi yani :D
bide zayıf kadın diye anoreksiya fotusu koymuşlar ozaman balık etliyede obez koy
Balık etli kadınşar dünya üzerindeki güzel nimetler gibidir güzeldir zayıf kadınlar ise bu nimetlerden faydalanmamış nimet grubundan çıkartılmış kemiklerdir
fotoğraftaki kadar zayıfsa balık etliyi tercih ederim
Kadın dediğin ince olmalı ama aşırı zayıfta olmamalı
Al bendende o kadar
Balik etliyim zayiflamak istiyorum sevgilim zayiflamami istemiyor demek ki balik etli daha cok begeniliyor
İkisinin yeri ayrı zayıfkwken bombaydım doğum sonrası baluketli oldum yine bombaydım eski kilomdayım bombayım yine.
bilmem yine ele gelecek bir şeylerin olması lazım bence
Gerçek olan şu ki kendinizi teselliden başka bir şey değil bu
Balık etli bir kadınım. Keşke zayıf olsaydım bana göre zayıf kızlar her zaman öndedir
Buradaki cevaplara baksan herkes balık etli kadın seviyor. Ama gerçek hayatta balık etlilerin çoğu yalnız ve dışlanmış insanlar. Hele çocukluğunda da kilolular ise dalga geçilmiş ve özgüveni yerlerde insanlar oluyor balık etliler. Kimse burada balık etliler daha iyi diye tatava yapmasın. Herkes zayıfları seviyor. Mankenlerin bile çoğu zayıf. Buradaki beğeninizi gerçek hayatta da gösterin.
Tam tersi balik etli kadinlar daha cok begeniliyo seks demek goruntu demek yani göt basen memeler bunlar tahrik edici
vurdu mu ses çıkacak. bir de doğurganlıkla bağlantılı direkt. erkelerin gözünde dolgun hatun sağlıklı hatundur ve sağlıklı çocuklar doğurur
Elbette balık etli dolgun ve mümkünse kıvrımlı kadınlar. Görsel olarak şahane bir görüntü veriyor bu da bana inanılmaz bir zevk veriyor.
Kim kemikle sevişmek ister
kim yağ ile sevişmek ister
@sabah_ereksiyonu adamsın 😂😂😂😂👍👍👍
doğru valla :)
Fotoya bakılırsa böyle çirkin zayıfları sevmiyorum
Zayıfında güzel olması lazım
Kadın var zayıf güzel
Kadın var balık etli güzel
Ben ikisinin ortasını seviyorum
Cıks asla katılamam buna, hızla ivme kazanırken, balık etli kadınlar bir şahane, herkes bunu bilir derim 😂
Sağdaki kadar kilolu değil soldaki kadarda zayıf olmicak balık etli tabiri bu değil yani ikisinin ortası
Ya sizde sorcaginız soruyu resimleri iyi ayarlıyosunuz kendinize gore... zayif diye cırpı gibi kızi koy balk etli diye tas hatunu koy ohh tm herkes balk etliyi seçer tabi 😏😊
Nence kadınlara ikiside yakışır bazılaeına balık etlilik yakışır.
Bir gram et bin kusur örter diye bir laf vardır her şeyin fazlası zarar ama insan kendine yakıştırmalı bence
Ne çok zayıf nede balık etli ikisinin ortası candır😂
Her zamanki balık etli kadınlar benim için bir adım öndedir
her türlü beğeniliyor tartıdaki sayılar fark etmeden
Kadın dediğin ele avuca gelmeli hele ki malları elleyince
Ben zayıf seviyorum balık etli görünce sistem çöküyor
Çok zayıf olmamak lazım ya ben bile kilo alayım diyorum 2-3 kilo
gerek yok bence
@sabah_ereksiyonu kendi görüşün o
Zaten g0tu göbeği salan balık etliyim diye övünüyor 😃
erkekler 70kilo 170 olunca kadinlarida malum zatif seciyorlar..190cm erkegin 50kilo kadinla ne isi olabilir... kısacası adama göre kadın, kadına göre adam...
Ben 60 kiloyum boyum 1.65 sevgilim 195 ama tercih ediyor :D 2 yılı devirdik
gayet uyumlu bence
Yan yana garip durmuyoruz diye düşünüyorum ama bilemem hahaha
50 ile 60kilo arasinda fark var.. topuklu ile gayet hos olur
@ecomi boyuna gore iyisin burda mantik erkekler boylandikca ilgilendigi kadinin bmi degeri artiyor misal seninkisi 22 18-25 arasi normal 30 dan sonrasi obez
hahha manyak
Woww peki
Kalkıp zayıfın 50 tonunu koyarsan tabi balık derler. Düzgün eş değer resim koysaydın ya
Şimdi kıskanç kızlar zayıfları karalar😅😅 önce yağlarınızı eritin diyorum onlara.
Söze çok gerek yok resime bakınca anlaşılıyor direkt gözler sağa kaymıştır eminim
yook sol iyi
Angelina Jolie, Adriana Lima zayıf Türkan Şoray, Kim Kardasian balık.. Bence zayıflar daha güzel. Ne giyseler yakışıyor. Hiç zayıf olamadığımdan belki de.