Asırlardır var olan bir gerçek var ki insanoğlu var olduğu günden beri balık etli, kıvrımlı, dolgun kadınları seve gelmiş. Yeri gelmiş kadın dediği avuca gelecek demiş, yeri gelmiş kemikleri batmayacak demiş, ama hep balık etli kadınlara olan sevdasını dile getirmiş. Zayıf kadınlar balık etli kadınlardan daha mı çok beğeniliyor?
Görsele bakınca balık etli kadınların albesini daha yüksek olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Çok zayıf kadinin vücut kıvrımları ve hatları pek belli olmaz bir deyim ile kuru tahta derler ama biraz dolgun olunca hem kıvrımlar hemde hataları ile daha belirgin olur ve gözü de doyurur bence
Her hayat onu taşıyanın sorumluluğundadır... Bazı şeyleri seçme hakkın olmaz ki. Şimdi bir kadının ne için beğenilmesi gerektiğini bilmek gerekir bence sevmek için mi yoksa... başka bir şey için mi? Benim için farketmez insan gibi insan olsun yeterli beğenilmek için çok güzel de bir sebep bence 😕
Yok orası çıkıntılı yok burası iri denildiğinde aslında konu yanlış anlaşılıyor. Balık etli kadınlar daha anaç görünür gözümüzde. Bu yüzden ciddi düşünen erkek için balık etli kadın daha ön plana çıkıyor , naçizane düşüncem bu yönde
Maddi durum yahut erkeğin üzerine alabildiği sorumluluk ile ilişkili. Besili olan güven verdiği ve bereketi temsil ettiği için, belli kesimce çekici bulunuyor.
Valla zevk meselesi. Erkekler bu ise seks olarak bakıyor. Memesi poposu ele avuca gelecek cinsel arzularını tatmin edicek.
Ama bence giydiği kıyafeti taşıyabilen boyuyla yaşıyla orantili kiloda , üst ve alt ölçüleri de orantılı bingil bingil olmayan sopa gibi iskelette olmayan vücut en guzel en ideal.
Her şeyden azar azar ne çok ne az ederi ve yeteri kadar..
Çünkü bence bacaklardaki kollardaki gerdandaki kemiklerin belirgin olmasi gerekiyor.
Kiyafeti dolduran guzel sekilde bir popo , giydigi destekliyi dolduan dik ve sağlıklı bir göğüs ince ve gobeksiz bir bel olmasi gereken
Zayıf hatun tercih ederim :) aynı kendim gibi biriyle birlikte olmak çok güzel olurdu. Boyum 1.78 kilom 75 atletik vücutlu biriyim taliplerimi bekliyorum 😜
@Büşra_riri evet baya bir şişman arkadaş varmış anlaşılan :) yani ben beğenmem başka biri beğenir ne diye bu kadar eksi şaşırdım 😳 Gizli hayranlarım obezse hep gizli kalırlar umarım 👍 Kilolu biri talip olmasın eksileyip geçsin
fotoğraftaki örneğe bakarsak ben sağdaki kadını seçerdim.. kütür kütür de derdim hem.. soldaki abla zayıf değil , ölüm orucuna girip ölme noktasına gelmiş gibi.. kemik torbası yani.. şimdi sağdaki ablaya bakıyorum bir de.. bu abla balıketinden ziyade, basenli ve kıvrımlı bir abla.. bizim balıketi kızlarımız genelde balina etine geçiş yapıp lömbür lömbür oluyorlar.. zayıf demek de soldaki kız demek değildir bu arada.. bunun normal kiloda olanı yok mu ya? tam bu ikisinin ortası.. ki en çekici kadın zaten normal kiloda olandır.. ne az.. ne çok.. neden normalden hiç bahsedilmiyor?
Balık etli kadın kıvrımlıdır ve dolgundur. Bu yüzden daha çok sevilir. Zayıfa dokunsan kemik batar vücuduna. Balık etli kadına giydiği bile bir ayrı yakışıyor. Kesinlikle balık etli kadın her koşulda 1-0 öndedir. Fakat dikkat edilmesi gereken unsur balık etli olmasıdır balina etli değil :D
Görseldeki zayıf kadın Aşırı zayıf, hastalıklı gibi 😔 Balık etli denilen kadın da bildiğin şişman. örnekler yanlış bence. Orta ve ideal kilo iyidir. Ayrıca isteyen şişman olur, isteyen zayıf sağlığa zararı olmadığı sürece. Kadınlar kalıplara sokmaktan ne zaman vazgecicek bu erkekler. Sanki hepsi bizim istediğimiz gibi. Göbeklerin den zor yürüyorlar
Bu resimlere bakacak olursak şüphesiz balık etli olan çok daha çekici. Fakat burda zayıf olan kızımız gerçekten çok zayıf.Üstelik fotoğraf uzaktan çekilmiş ekstra zayıf çıkmış. Hiç kıvrımı yok. Dolayısıyla kilosu fazla olan kızlarımız burdan teselli olup nasılsa balık etlilik beğeniliyor düşüncesine kapılmasın. Bu iki kızın arası en iyisi :) Çünkü genelde kızlar balık etliyim sanıyor ama göbek almış başını gitmiş oluyor. Balık etlilik dolgun göğüs-ince bel-dolgun kalçadır. Bu da düzenli spor gerektirir çünkü göbek fırlamaya daima hazırdır. Yoksa 90-70-98’ler kendini balık etli sanmasın :D
Varlıklı, rahat bir hayat süren erkek zayıf; fakir bir hayat yaşayan ve kısıtlı beslenme imkanlarına sahip erkekler kilolu kadınları seviyor. Bu bilimsel açıdan gerçek. Zaten büyün zengin ve ünlü erkeklere baktığımızda %80'inin zayıf-fit kadınlarla birlikte olduğunu görürüz.
Balık etli kadınları daha çok sever bizim erkekler. Ama zayıf olup dolgun hatları olan kadında beğeniliyor. Sıskaları az beğenen vardır. Kadın dediğin ele avuca gelmeli
Balık et seven erkeklerin zevkine gram güvenmem. Ağızlarını dolduracak değiliz. Ben fit bir vücuda sahibim. Boyum kilom ile orantılı. Vücut hatlarımı görüp beğenmeyen de yoktur. Ahh! Ne yazık ki balık etli değilim değil mi? Çok şey mi kaybettim?😏
ideal kilo denen bir sey var ya hani, ne baktiginda korkutacak kadar zayif, ne de bir ressamin elinden cikmis kadar kusursuz ve hatlari belli.. ideal.. sadece ideal. Yani normal kilo. Baktiginda aaa gayet normal bir insan diyebilmek. Cok da zor degil aslinda.
Bana göre tam tersi işliyor beden güzelliğinin yanında yani fiziki ölçütleri bir kenara ruh güzelliği, özgüveni her şeyi ile ahenk içinde olması gerekir. Fiziği zayıf olabilir ama karakter sağlam olsun ahenk yerini bulur.
Sağlıklıysa eğer zayıflık sorun değil ama sağlıksız şekilde zayıf olanlar var çöp gibi ince doğal olmak kişi kendini en sağlıklı şekilde nasıl iyi hissediyorsa öyle olmalı. Balık etli bayanlarda özgüvenli olmalı.
Bu fotoğraf mantıklı mı sizce? Zayıf değil iskelet bu, böyle zayıf olunmaz bu anormal bir durum. Ayrıca balık etli diye diye boğazını tutamayan iri kıyımlar kendini balık etli sanmaya başladı. Balık etli tabir edilen kıvrımlı kadınlar bizim ülkemizde yok ki. Yağlı kızlar yiyor şişiyor zayıflamayıkca da balık etli olmak candır diyip balık etli sanıyor kendini sizin yüzünüzden :D
Görselde yer alan iki örneğe baktığımda sol taraf zerre kadar çekicilik yaratmadığı gibi, garip bir iticilik de öne çıkarıyor. Bence balık etli kadınlar daha ideal. Kıvrımlarını ve dolgunluklarını seven, bunlarla barışık olan kadınların tutkusu hoş oluyor. Öte yandan diğer taraf, sürekli bir sıfır beden saplantısı ile kendini resmen bitiriyor. Yani, kemiklerin sayıldığı ve dümdüz bir görüntünün oluştuğu hiçbir kadın pek de çekici değil.
Zayıf kadın görmek istemiyorum zayıf kadın olmamalı hepsi balık etli olmalı tabi balık etli derken bunun standardı TSE de belirtilmiştir bu standartların disindaysaniz ya kilolu ya da zayifsinizdir
bence kişiden kişiye değişir bu mesela eski sevgilim balık etli kadınlara bayılırdi şimdi konuştuğum kişi ise daha zayıf kızları tercih ediyor kişiye göre
Bence balık etli dediğimiz fotoğraftaki kadından tabi ki daha az kilolu olmalı mesela 55 ya da 65 kiloları arasında gidip gelmeli bir kadın o zaman ne çok zayıf ne de çok şişman gözüküyor. Ayrıca her zaman etine dolgun kadın daha çok albenilidir diye düşünüyorum çünkü sarılınca bir yumuşaklık hissetmek ister erkekler diyekollarınım arası dolsun ister
Balık etli.. tabi balık etliden balık etliye değişir.. sibel can balık etli değil mesela fakat meryem uzerli’nin Muhteşem yuzyılda oynadığı rolunde kilosu çok iyidi
Modellik sektöründr daha imkansız vücutlar olduğu için zayıf hiç yağsız vücutlar aranıyor ama normal hayatta balık etli beğenilir eğer erkek sıska ve çelimsiz değilse.
Balık etli diye sevdikleri kadınlar memeleri ve kalçaları büyük olan kadınlar yani kardashians tarzı falan. Siz genelde balık etli kadınlara obezite muamelesi yapanlar gelmiş burada balık etli kadın candır diyorsunuz.
Evet çünkü beyler balık etliyi 55 kilo olanlar olarak görüyor.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sence görsel olmuş mu hiç. Bir kere ülkemizde görseldeki gibi kıvrık vücutlu balık etli yok denecek kadar az. Ve ayrıca zayıf olarak hiçbir vücut kıvrımlı olmayan göğsü kalçası olmayan bir kuru tahta koymuşsun. Oysaki ülkemizde çoğunlukla güzel ve kıvrımlı vücuda sahip kadın sayısı bu görseldeki gibi balık etli kadın sayısından fazla bilmem anlatabildim mi 😏 Bu Görselleri seçerek tarafını belli etmişsin. Sadece insanların fikrini onaylamalarını bekliyorsun
@ilkaymurat aşağıda benden 2-3 yaş büyük olup benimle aynı boyda olup en az 10 kilo fazlasını da savunanlar var 😉 genetik ve sporla alakalı bir durum çocuk doğurmadığım müddetçe kilo alacak gibi durmuyorum ideal kilonun üstü her yönden sağlıksız ve ter yapıyor.
@ilkaymurat dediğim gibi çocuk doğurmadığım müddetçe kilo alacak gibi durmuyorum ha 25 de dogurursam o yaşta balık etli olurum 😂 ama ben kafaya takarım kiloyu dogdum dogali zayifim 9 ay tam zamaninda dogmama ragmen 2.200 kg dogmusum bir saatten sonra kilo alıp spor vs bir sekilde veremezsem kafayi yerim
@ilkaymurat ama aşağıda balık eti savunan kendini öven kadınların düzenli spor yapıp sağlıklı olmak yerine oturduğu yerden poposunu kaldırmayıp kendini övdüğüne iddiaya girerim 😏
balık etli kadınlar benim idealim ama şansıma hep zayıf değilde, fit kadınlar denk geldi manken gibi,, birtane çıkmadı karşıma şöyle etli butlu.. iri göğüslü iri kalçalı dolgun dudaklı çıkmadı, gitti gözüm açık gidecek, zaten sonunda😂🤣😂