Benim en merak ettiğim ünlü kesinlikle Özge Ulusoy. Her zaman yerine göre makyaj tonları uyguluyor. Makyajı hem kıyafetiyle hem de yüz tipiyle çok uyumlu oluyor, bu yüzden onu yakından takip ediyorum :) En güzel makyaj tavsiyelerini de yine ondan alıyorum, önerilerini uygulamaya çalışıyorum 😍 Instagram hikayesinde yine mükemmel bir makyaj önerisi paylaştı bizimle 🎈
Özge Ulusoy bitmiş maskara içerisine Bepanthol koyarsak daha uzun ömürlü olduğunu söylüyor. Bunu bilmiyordum, bitmiş bir maskaram var çok sevdiğim için saklıyordum onda hemen deneyeceğim. Aynı zamanda kirpikleri de besliyormuş :) Siz hangi ünlünün makyaj sırlarını merak ediyorsunuz, bunun için hangi ünlüyü yakından takip ediyorsunuz? Öğrendiğiniz sırları da paylaşırsanız sevinirim 🤩Özge Ulusoy Makyaj Tavsiyeleri
Özge Ulusoy Instagram üzerinden tavsiye verdi! Hangi ünlünün makyaj sırlarını merak ediyorsunuz?
Ünlüler ıcınde en begendıgım sade ama ıddalı tarzıyla favorım. Yaşına görde oldukca ıyı yakındanda kendını görme ımkanım oldu hakıkaten cok bakımlı kendıne özel n gösteren fıt bır bayan 20 lık çıtırım dıyen kızlara bıle taş cıkartacak derecede bır kadın bence.
Hiçbir ünlüyu ya da magazin insanini takip etmiyorum.. Sadece gerçekten topluma faydalı mantıklı akıllı kişileri dinlerim ve gözlemlerim.. Murat bardakci olur celal hoca veya ilber hoca olabilir. . Serdar kılıç olur barış ozcan gibi kendi dallarında duayen isimler..