Demet Özdemir deyince de ben! 🤩 Instagram'da saatlerce profilinde gezinebilirim, öyle bir cennet önizleme. 😅🧿
Yine son storyleri beni benden aldı yahu!

Sizin Instagram'da güzelliğiyle büyülendiğiniz ünlü kim?
Demet Özdemir deyince de ben! 🤩 Instagram'da saatlerce profilinde gezinebilirim, öyle bir cennet önizleme. 😅🧿
Yine son storyleri beni benden aldı yahu!

Sizin Instagram'da güzelliğiyle büyülendiğiniz ünlü kim?
Nesi hayran kalınası tanrı aşkına? :D Sıradanın bile altında bir fizik bu... Beslenmesine dikkat eden, abur cubur yemeyen sıradan mahalle kızları bile bu hatundan güzeldir. :D
Yaşlanınca bunları kimse tanımıyor. Medyanın kadın pazarlaması tuzakları işte. Kadına sadece genç iken değer verip gündeme taşıyorlar. Çünkü kadınların bedenleri üzerinden para kazanıyorlar.
Cevap
34Cevap
Ben Serenay Sarıkaya'yı yakından takip ediyorum. Gerek dizi, film gerekse magazinsel olarak favorim Serenay. 💞
Kimse değil ama scarlet jahson güzel bir ünlü
Demet ozdemiri seven var mı ya itici geliyo bana. Oyunculuğu desen 0
Kıskançlık ile alakası yok dayı işine bak
Demetin öyle ağam sağam güzelliği yokki ayrıca estetik olmasına rağmen niye kıskansınlar güzel olsa güzel dersin çok güzel aktrisler var
Ünlü kadınlar için dedim de normalde de demetten güzel kadınlar da vardır muhakkak hepsinin hakkını yeme
İçi boş fikir ve madde üretmeyen hiçbir insan ilgimi çekmiyor
Zevkler tartisilmaz mis.. ben pek begenemiyorum Demet‘i.. Serenay, Asli Enver, Leyla Lidya Tugutlu.. bu tarz kadinlar daha güzel geliyor kumral koyu sarisin daha cok
Teşhir edilen gözüne gözüne sokulan hiçbişeyi ilgi çekici bulmuyorum. Aksine, ilgi manyağı olmayan, dikkat çekmek için özel gayret ve kasıntı yapmayan insanları gayet cool ve çekici buluyorum
Tam olarak neye hayran kalmamız gerekiyor acaba? Bildiğimiz kapkara kız😅
Biz ünlülere hayran olmayiz bakmayiz. Aramizdaki tek fark onlarla bizim ajanslarla işimizin olmamasidir. Fazlamiz vardir eksigimizde yoktur yani 😎
Of bu fenomenleri bu yüzden engelliyorum içte saçma sapan sorular nerde var bu KS nin fenoları soruyor yettiniz
Güzel olmadığı halde çok güzelmiş gibi lanse edilmesi saçma geliyor, kendisini takip etmiyorum ilgilenmiyorum.
Instagram kullanmıyorum o yüzden öyle bir ünlü yok. Özdemir e gelince hesabım olsaydı hiç hayran olmazdım
Amacı ne bu kadinin çözemedim iş teklifi falan mi bekliyor acaba
Hayran bırakırsa hayranları artar mantikli pozlar xd
Kimi bırakmış ki bir de devam ettiriyor 😂 köroglunu falan mı
Ben bazen güzelliğin göreceli olmadığını düşünüyorum bazen ama
Çıplak bedenlere bakarak büyülenen insanın IQ seviyesi sorgulanmaya açıktır.
Yok ben ünsüz seviyorum. 😃
TRT bir yarışması gibi... bir harf alayım.
Burcu özberk olsa, sabaha kadar izlerdim ,
Ya da dua lipa 😉
Öyle bi ünlü yok vücut işte aynısı bende de var bi başkasında da
Abartmayın, kadın havuz pozu vermiş her insan gibi 😀😅
Kimi hayran bırakıyor acaba bu garip burun ve çeneli kadın
Her kendine bakan kadında olan bir beden tek bir farkı ünlü olması
Hiç çekiciliği yok. Bu arada giyinikken belli çekiciliği var.
Zaten nerde ahlaki bozuk şeyler var onlar beğeni övgü alır kıyamet yakındır Rabbim sonumuzu hayırlı eylesin cevap veriyorum hiçbiri
Serdar Ortaç ın arkasında dans ederken ünlü olan şahsiyet
standart bır duruş standart bır vucut standart bır bakış , ekstra bir şey goremedım şu an
Bunun tipini Metin Şentürk bile beğenmedi‼️🙂
Ya insnalar neden vücudlarını sergiliyorlar ki ya böyle güzel olduklarınmı düşünoylar gerçetken 🤦🏻♀️
Hiç öyle vucuduna falan baktığım birileri yok daha çok keyifli içerik ararım ben
Hayran kalinasi hiç değil insanları abartmayin kara kuru bir şey
Ben Aslıhan malboraya bitiriyorum eriyorum resmen 😍
Bi güzellik göremedim.
Bu kadına güzel diyenin gözlerinden şüphe ederim
Bu pörsük karının nesi hayran edici mk selin cigerciye benziyor dönme dolap bu da herhalde
Bu pörsük karının nesi hayran edici mk selin cigerciye benziyor dönme dolap bu da herhalde
Demeti beğenmiyorum, ağzı büyük 🥲
Hiç biri
Bu kızı sevmiyorum ya
Büyüden uzak duruyorum neyse ki ahsh..
Çok sevimsiz bir kadın. Kimseden büyülenmem ben.
buna hayran mı oluyonuz siz?
Tek beğenmediğim ünlü bu galiba
Sorma ne güzel güzel poff
Bu kadının neyini beğendiniz acaba ağzı burnu çenesi hepsi birbirinden kötü asla ekrana yakışmıyor
Melek mosso yu seviyorum
Ben kimseden büyülenmiyorum
Bu mu guzel fhfhvb
Bu kadının ne kendi güzel ne d oyunculuğu
Afra Saraçoğlu bence
Takip ettiğim bir ünlü yok broo
Poza bak😂😂😂
Lady gaga
Bunun neresi güzel yaa
Buna dusen var mi
yok öyle biri.
Çekici?