bunlar senin gül hastası olacağına işaret yüzünde kızarıklık varmı? ama o elindeki lazer ile yakılabilir yoksa geçmez kremle vs.. kılcal damar çatlaması
@BankerB yok ilk evre bu orası çok nadir olsada onda kaşınırdır ama bu sivilcesi bunun yıllardır vardır hiç geçmemiştir sadece kış ayları biraz sönük gibi olur ama geçmez.. hasta cvp yazsa bak anlaşılır..
@BankerB bende gül hastasıyım aynen o resimdeki gibi oldu elim belki 5 yıl sonra yüzüm kızarmaya başladı bir anda doktora gittim gül hastasın dedi bana elimdekini gösterdim dediki evet normal 1 evre orası 2 ci evre yüzün 3 evre sırtın demişti.. gül hastalıgında doktorun kendin olucaksın çünkü doktorların bu hastalık hakkında çok az bir bilgiye sahipler.. ama gül hastası olan doktorlar var onlar çok iyi biliyor.. doktorlar bilemedikleri hastalıgı sitrese bagladıklarını düşünüyorum gül hastalıgı aslında vucudun verdiği bir ikaz bence karaciger yaglanması gibi durumlar olabilir..
Aynen helede yıllar önce karaciğer yağlanması başladıysa çok mümkün bir durum. Tam sebebi bilinmiyor. Bana iğne yaptılar sonra 2 hafta düzenli kontrol ve ilaç tedavisi oldum. Yüzümde biç çıkmadı ama elimdeki sivilce yıllarca durdu geçtikten 2 sene sonra anormal bir kaşıntıyla gül hastası olduğumu öğrendim. Kolay kolay tekrar etmez diyorlar.
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için virüs bittiğinde doktora gidicem hemen ve stres konusu haklı olabilir çok stresli olduğum da olduğunu fark ettim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kardeşim yara uzmanıyımdır. Çok bariz ama bunu Arap Atı emmiş. Hemde 2 hafta içinde olmuş bu iz. Günde 2 kez tuzla geçer.
Ne boş boş laflar bunlar yaaa
bunlar senin gül hastası olacağına işaret yüzünde kızarıklık varmı? ama o elindeki lazer ile yakılabilir yoksa geçmez kremle vs.. kılcal damar çatlaması
Gül hastalığı olsa kaşıntıdan yanmadan duramaz. Tüm vücudu sarar.
@BankerB yok ilk evre bu orası çok nadir olsada onda kaşınırdır ama bu sivilcesi bunun yıllardır vardır hiç geçmemiştir sadece kış ayları biraz sönük gibi olur ama geçmez.. hasta cvp yazsa bak anlaşılır..
Yok doğru eliyle ilgili dediğin. Çünkü bende de oldu. Ama yıllar sonra kendi kendine geçti ben hiç yolmadım
Gül hastalığı geçirdiğim için dedim. Doktor strese bağlı demişti
@BankerB bende gül hastasıyım aynen o resimdeki gibi oldu elim belki 5 yıl sonra yüzüm kızarmaya başladı bir anda doktora gittim gül hastasın dedi bana elimdekini gösterdim dediki evet normal 1 evre orası 2 ci evre yüzün 3 evre sırtın demişti.. gül hastalıgında doktorun kendin olucaksın çünkü doktorların bu hastalık hakkında çok az bir bilgiye sahipler.. ama gül hastası olan doktorlar var onlar çok iyi biliyor.. doktorlar bilemedikleri hastalıgı sitrese bagladıklarını düşünüyorum gül hastalıgı aslında vucudun verdiği bir ikaz bence karaciger yaglanması gibi durumlar olabilir..
Aynen helede yıllar önce karaciğer yağlanması başladıysa çok mümkün bir durum. Tam sebebi bilinmiyor. Bana iğne yaptılar sonra 2 hafta düzenli kontrol ve ilaç tedavisi oldum. Yüzümde biç çıkmadı ama elimdeki sivilce yıllarca durdu geçtikten 2 sene sonra anormal bir kaşıntıyla gül hastası olduğumu öğrendim. Kolay kolay tekrar etmez diyorlar.
@BankerB sen önce fark etmişsin gitmişsin ben bu resimdeki gibi iken gitmedim doktora ah gitseydim olmazdım zor durum ya
Yok bende de vücuduma yayıldı erkendi ama o kadarda değil iğne tek çare
@BankerB nasıl bir igneydi ki bu böyle doktor bana vermiyor hiç
Kalçadan hemen aynı gün hastanede yaptırdı. Ayrıca tablet ve melhem verdi. İstanbuldaysan doktorun ismini verebilirim
@BankerB degilim ama akraba gittigimde giderim olur verirsen sevinirim
Yunusemre hastanesi-Alev Çelik. Ayrıca sık sık durumunu sorup raporda istiyorlar ben çok memnun kaldım
@BankerB teşekkür ederim ✔
Rica ederim geçmiş olsun
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için virüs bittiğinde doktora gidicem hemen ve stres konusu haklı olabilir çok stresli olduğum da olduğunu fark ettim
Rica ederim çok geçmiş olsun. Ben kesinlikle stresin ana tetikleyici olduğunu düşünüyorum
Stres kaynaklı olabilir. Yağlı, tatlı şeyler yeme ondanda olabilir.
Alerji olabilir mi 🙄
Alerjim olsa bilirim alerji değil
Sinek ısırmıstır kolonya sür
bocek isirmis orayi..
Kaşıma bir kaç güne geçecek
Uyuz mu acaba?
Hee uyuzum
O zaman teşhis tamam :)
Ölmezsin abartma
@kimlergelmiskimler sana giren nedir anlamadım
@kimlergelmiskimler kimler girmiş kimler lan kadae
Kaşar engel atmış vah vah