En zorlandığım konu hakkında yardım bekliyorum. Lafı fazla uzatmayacağım ve bu konuda yalnız olmadığımı da düşünüyorum. Tecrübeli ve bu konuyu çözmüş olanlardan güzel görüşler bekliyorum. Sorum çok basit jiletle özel bölge nasıl alınır?
Tıraş en kolay epilasyon yöntemi dense de konu özel bölgeler olunca iş biraz karışıyor. Özellikle pek de tecrübeli olmayan biri kolayca kendini yaralayabilir. Bu yüzden çok dikkatli olmak lazım.
Jiletle özel bölge nasıl alınır sorusunun cevabı tecrübe. Yeni aldığınız bir jileti direkt bikini bölgesinde kullanmanızı önermem. Elbette paslı bir bıçak da olmaz. Önce bir iki kez bacaklarınızı alırsanız daha iyi olur. Özel bölgenizin sadece dış kısımlarına jilet yapacaksınız. Çok bastırmadan yavaş hareketlerle arkadan öne, dışarıdan içe ve içeriden dışa doğru hareketlerle tüyleri temizleyebilirsiniz. Dediğim gibi çok içlere girmeden büyük alanlarda deneme yapmak tecrübe kazandırır.
Erkek olarak cevaplarsam... bunada saygi duyarsin sanirim Tıraş etmek istediğin bölgeye karar ver. tüylerini alırken üçgen, dörtgen şeklinde tasarımlar yapabilirsin.. Tüyleri tıraş etmeden önce makasla uçlarından kes Tüyleri tıraş etmeden önce 5-10 dakika boyunca sıcak suyla duş al. Batık oluşumunu önlemek için tıraş işleminden önce yavaşça peeling uygula. Bir elinle cildi ger. Tüyün çıktığı yönde tıraş et. ve sonra ilik suyla yika yardimci olduysam ne mutlu bana kolay gelsin...
kopuk kesinlikle kullan kesme riskini azaltirsin jilet yeni olsun ucu dolu olmasin ve mumkun oldugunca tek hamlede bitir yukaridan asagiya dogru tek hamle indir sonra ucunu yika böyle tekrar et