Hocam aslında kız da elimden geleni yapıyorum ama senin için değil demiş de neyse. Bilmiyor olabilir bence bir erkek bunu veya bir kadın için ne kadar önemli olduğunu fark edememiş olabilir. Belki ufak bir gayretle geçeceğini sandığını bir olay da sanmış olabilir yani mesela bende daha önce bilmiyordum normal olduğunu. Mükemmelliyetçi olduğunu düşünmüyorum arkadaşın ki herkes de çocuğu küçümsemiş. Biri de dememiş ki çözümü şu veya yok herkes ofansif sallamış doğrusunu bilmeyen bir insanı darladiginizi düşünüyorum hepinizin.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Herkes linç etmiş seni 😂 jdjdjd Arkadaşım direk senin selülitlerin var denmez, kalbi kırılır Kalbi kırılırsa senin de kalbini kırar Öyle de olmuş zaten
Beni erkek arkadaşım vücudum konusunda uyarsa aşırı tepki vermem (nasıl uyardığına bağlı) hem benim daha iyi olmamı istiyor hem kendini düşünüyor derim Bakış açısıyla alakalı bir durum
Bence sen önce sakinleşmesini bekle güzelce gönlünü al Sonra da birlikte aktivite yapmak istediğini söyle Birlikte bisiklet sürün, yürüyüş yapın Uzaktaysanız tel'e uygulama indirin Birlikte anlaşarak yapın vs.
Umarım aranız düzelir 😊 küçük detaylara takılmayın kdkdk21 Yorumla
Soran+1 yılOh sonunda düzgün yorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Selülitsiz birini bul sende.
Allam varya duyanda sanır her biriniz atlı prens...
Orman kaçkını gibisiniz. Buna rağmen kadınların dış görünüşünü eleştirme hadsizliğinden geri kalmıyorsunuz.
Haddinizi bilin.50 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu kız sana kalbini açmakla kalmamış bacaklarınıda açmış :) selülitlerini görmüşsün, Büyük ihtimalle belli bir yaşın üstünde.. Eğer ki bu selilütler seni rahatsız ediyorsa kesinlikle çok hassas bir şekilde söyle selülite karşı bol bol yürüyüş yapın :) elinden geldiğince yardımcı olup sevginle o sorunu aşmasına yardımcı ol.
10 Yorumla
+1 yılSevgilin bu söylediklerini duysa zaten çözümü kendi bulmaya çalışırdı, mesela senden ayrılmak gibi bir çözüm. Anlam veremiyorum bu isteklerinize, yok çatlak olmasın, yok selüliti olmasın, yok sarkık olmasın, yok tüylü olmasın. İstekleriniz hiçbir zaman bitmiyor, biraz da siz mükemmel olmayı deneyin.
88 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle, onların da bir çok kusuru var ama mükemmel oldukları yönlerini gösteriyorlar. Bunun farkında değil hiçbiri😃
- +1 yıl
Evet özellikle Rihanna çok şaşırttı beni😂
- +1 yıl
Güzel olmasına güzel, kıskançlık değil mesela ama kusur herkeste var bunu anlamları gerekiyor.
- +1 yıl
Mesele*
- +1 yıl
Aynen öyle😃
Gelip geçici şeyleri bu kadar dert ediyorsunuz ya zaten sevsen gözüne batmazdı ya da sevgini gerçekten göstersen o kadın sana güzel görünmek için elinden geleni de yapardı sen kendine baktın mı ne kusurun var o sende nereleri değiştirmek ister çok basit birisin bu kadar ufak şeyler için bırakmak
70 Yorumla
+1 yılKadın vücudunu sadece filmlerden ya da yetişkin filmlerinden gören erkeklere üzücü bir haberim var. Bizlerin vücutlarında çatlaklar var selülitler var. Hiçbirimiz manken değiliz, böyle bir vizyonumuz da zaten yok. Bunu kabullenmen lazım maalesef.
110 Yorumla
+1 yılOnu bisiklet sürmeye ya da spor yapmaya ikna etmeye çalış hem beraber eğlenirsiniz hem de sağlıklı olup, selülitlerden de kurtulur.
21 Yorumla- +1 yıl
O kadar düsme üstüne
Berbat bir düşünce o senin sevgilin falan değil sadece fiziğe bakiyosan sevgili değilsinizdir. Ayrica bir manken gibi kizda sizin gibi hıyarlara bakmaz. Bos.
70 Yorumla
+1 yılTabiki bundan rahatsizlik duyabilirsin eminim onunda sende rahatsiz oldugu seyler vardır, spor yapmaya davet et vucudunun cok guzel oldugunu spor yaparsa dsha iyi olacagi türünde konusmalar yap 😊bol su icsin catlaklar ama gecermi bilmiorum onlar onun elinde degil çünki kilo alip vermede derisinin esnek olmadigindan meydana cikan birseydir cogumuzda var 😊selülit gecebilir
12 Yorumla- +1 yıl
Yani herkezi anlamak lazim tepki göstermek yanlış
O zaten bu durumu engelleyebilse engelleri demmekki geçecek bir şey değil bu arada sırf senin gözüne hoş gelecek diye de bir şey uygulamak zorunda değil onu gerçekten sevmiyorsan dış görünüş bu kadar senin için önemliyse onu da oyalama.
60 Yorumla
+1 yılSen kimsin pardon bir kızın dış görünüşü seni gram ilgilendirmez seviyorsan öyle kabul ediceksin senin için değişmek zorunda değil kız rahatsız olmuyorsa sana ne oluyor gelmişsin birde buraya yazmışsın ne kadar Çok kötüsün kırmadan nasıl söyleyebilirim diyorsun bunu sen nasıl söylersen söyle her şekilde kırılır birde soruyorsun zihinsel sıkıntıların mı var ona göre davranalım sen boşu boşuna kızı oyalama sevmiyorsun belli ayrıl bu kızdan kızda kendine daha karakterli bir sevgili bulsun ben böyle bir sevgi görmedim hayatımda sevgiye bak bacaklarından sanane bazı erkekler ne kadar iğrenç
10 YorumlaKendimi sevgilinin yerine koyup düşündüğümde, sevgilimin bana güzel bir dille bunu söylemesini, güzelleştirmeye çalışmasıni, olumlu eleştiri olarak alırım. Hosuma gider. Onu kırmadan bu işi halledebilirsin. Canim şöyle mı yapsak vs diyerek
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok hassas birisi üzülmesin de
+1 yılPeki sevgilin senin beyinsiz olmandan rahat olmuyor mu?
92 YorumlaBelki ileride hayatında olmayacağın birinin vücudundaki bir kusuru problem ediyorsun ve ona söyleyeceksin olur şey değil
61 Yorumla
+1 yıldediğin gibi onun selüliti
o sorun yaparsa sorun olur senlik bir şey yok
seviyorsan öyle seviceksin40 YorumlaAçılsın aranız işte ne güzel. Sevgilim diyorsun haklısın, sevdiğin değilmiş sadece sevgilinmiş...
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yemediğin linç kalmamış kjsdjsdh sadece bir kız hariç hepsi vermiş veriştirmiş
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen kanka değişikler bizde begenmedikleri özellikleri birbirlerine anlatıp dururlar ama
Soran+1 yılAnlam veremedim bende. Daha ilerlemesini önlemek için takıldım zaten
- +1 yıl
Yaw he
Kardeşim sal kızıda bir dükkanın önü açılsın. Onu selülitiyle seven biri çıkar zaten de seni kim sevsin...
30 YorumlaKral bundan rahatsız olunur mu bea gidin beraber spor yapın o selülitler kızın suçu değil ki
20 YorumlaSelülit o kadar kolay geçen birşey değil
Baya uğraşması gerekiyor
At kılı fırça ile her gün ovması ve sıkılaştırıcı serum kullanması lazım00 YorumlaYarınbir gün sarktığın da ne yapıcaksın merak ettim
12 Yorumla
Soran+1 yılBıçak altına yatırtirim ne yapim
+1 yılDostum bu ne çirkin bir şey ya sen onu öyle kabul etmişsin öyle seveceksin başka bir yolu yok kıza bunu söyleyip de psikolojisini bozma
10 Yorumla
+1 yılKardeşim kızlar baya linç etmiş seni boş ver onları spora teşvik et erkek bakımsız olunca yüzüne bakmaz bu kız milleti.
111 Yorumla- +1 yıl
Kadınların yarısı da bakımsız kokuyor kişisel bakımları zaten berbat
- +1 yıl
Demek istedigim kadınların bakımsız oldugu degil düşünce tarzı
- +1 yıl
Abazaların etrafında olması onların suçu degil senin musade etmen yüzündendir
- +1 yıl
Mal mısın sen çevrende abaza yoksa niye şikayet edersin😂😂😂
- +1 yıl
İnsan yerine koyup cevap vermek benim hatam pardon 😂😂
+1 yılabicim selüliti beden yapar çoğu kadında böyledir zayıf olsa da yapar. Niye rahatsızsın onu anlamadım
21 Yorumla- +1 yıl
Okuzsun
Çatlağa çözüm yok. Şimdi düzelse, doğumdan dolayı oluşacak illaki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenn bacakların cok mu düzgün kendine bak önce eksikliklerne bak hem sen sevmezsen başkası sever o kızı oldugu gibi
141 Yorumla
Soran+1 yılMukkemelim ben catla
Cevap sahibi+1 yılMükkemel olan biri başkasınn kusurlarını görmez kimbilir ne sıçmık bişeysindir
- +1 yıl
Sıçmık mı? 😂🤣😅🤣😂😅
Allahım daha neler duyacağım burda...
Cevap sahibi+1 yıl@Kawasaki_Ninja seni zorla mı sokuyolar siteye
- +1 yıl
soran seni çatlatmış gelip bana çattın ama sorun değil ben hoşgörülü biriyim :) görmezden gelirim yazdığını
Cevap sahibi+1 yıl😬😬 sen bilirsin
- +1 yıl
Selülitin var sanırım baya kızmışsın sorana :)
Cevap sahibi+1 yılEvet çok şişman bir kızım ve şişman kızların arkasındayım 😁
- +1 yıl
Boyun ve işlevin önemli :) kilona bakmam 😅😂🤣😅
Yersen..
Cevap sahibi+1 yılBoyum 1,49 işlevsizim de 😬
- +1 yıl
O zaman bizımle değılsın =))
Cevap sahibi+1 yılTühh 😢
- +1 yıl
Elinin lezzeti nasıl? mideden kalbe sortcut yaparsın 😜
Cevap sahibi+1 yılMaalesef o hiç yok 😂😂😂 her türlü sınıfta kaldım
- +1 yıl
Elinde ben var mı?
Cevap sahibi+1 yılHayır tabikide 😬
- +1 yıl
Peki elin var mı? 🤣😂😜
- +1 yıl
@Kawasaki_Ninja ya bildirim gelip duruyor gidin özelden konuşun
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂😂 hahhah bu çok iyidi kovulduk
- +1 yıl
@xMiiéuk afedersin özür dilerim ama sen gizlinin cevabına gelmişsin :) dağdan gelip bağcıyı mı kovuyorsun? Kovamaz gizli daha yemek yapacağız.
Cevap sahibi+1 yılAy evet nerde kalmıştık 😁😁
- +1 yıl
@Kawasaki_Ninja dağdan gelip bağcı mı hahahhaa bağcı mı deniyormuş ona vaay
- +1 yıl
Tencere tavaları alıp geliyorum Ne yemeği yapalım :)
Cevap sahibi+1 yılImmmm kolay bir yemek olması lazım benim de yapabilmem için 😁
- +1 yıl
@xMiiéuk bu yeni covid 19 virüsü sigara içenlere daha büyük zarar veriyor. Önce sigarayı bırak bence :)
- +1 yıl
@Kawasaki_Ninja pp ben değilim yalnız
Cevap sahibi+1 yılAz önce kovuyordun şimdi sevgili olmamızı istiyorsun 🤣
- +1 yıl
@xMiiéuk pp sen değilsin ama sigaraya özentilik var :) o resmi değiştir. ya da sigaraya başla
- +1 yıl
@xMiiéuk Yemek yapalım ondan sonra ölmez sağ kalırsak sevgili olayını değerlendirelim 🤣😂😅 istersen sende gel. Gizli içli köfte olur mu?
Cevap sahibi+1 yıliçli köfte mi çalışmadığım yerden geldi 😒
- +1 yıl
Mantı cimcirelim mi? Sigaracı kızıda çağıralım :) ilk ona servis ederiz. Ölmezse sonra biz yeriz.
Cevap sahibi+1 yılİlk sigaracı kız yesin mantıklı 😂😂 ama sen hep zor yemekler seciyorsun makarna falan mı yapsak 🤣🤣
- +1 yıl
Makarnayı her yerde yer :) benim yapabildiğim bir yemek seçelim ki öğreteyim sana, hemde sigaracı kız yemeği yesin 👍
Cevap sahibi+1 yılOzaman karides yapalım 😋😋
- +1 yıl
Portakallı pekin ördeği yapalım :)
Karides yapmayı sen bana öğret :) birileri sigara molası verdi
Cevap sahibi+1 yılİzmir’li demek deniz ve deniz ürünler demek ördek falan bilmeyiz biz 😂
- +1 yıl
Hmmm bak şimdi anladım sigaracı kız sigara molası vermedi öldü bence :)
(tabi anladı İzmirli olduğunu)
Sanırım benim bağışıklığım var 😎 - +1 yıl
Knock knock is there any one?
baska yerlerıne odaklanmayı denedın mı, aklı beynı vıcdanı gıbı
10 YorumlaSevgilinin rahatsız olmayıp da senin rahatsız olman oldukça absürt geldi bana
10 YorumlaBirlikte ağırlık çalışın. Bana eşlik eder misin de tek kibar yolu bu.
00 YorumlaKomple sevgilini değiştirmen gerek. Bozulan vücut hiçbir zaman eski haline dönmez
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede
+1 yılSporla düzelir. Kremler özellikle aleovera kremleri işe yarıyor ama ucuzlarından alma
00 YorumlaKırılabilir buna uygun bir dilde söylemelisin. Balıkeyli birisimi, nasıl selülit yapamış..
01 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbence hiç söyleme yoksa ölümlerden ölüm begenirsin?
00 Yorumla
+1 yılTam olarak nesi rahatsiz ediyo seni sen dort dortlukmusun
10 YorumlaOlabilir ne var bunda rahatsiz oluyomuş tek dert bu olsun
10 Yorumla
+1 yılbelki o da senin beynindeki selülit ve çatlakrardan rahatsızdır 🙃🙃
sporla düzelir10 Yorumla
+1 yılSen o kızı kesinlikle hak etmiyorsun ona yapacağın en büyük iyilik hayatından çıkman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzmana danışın spor sağlıklı beslenme araştırın. Erkelerde de oluyor zayıf kilolu fark etmez bu sağlıkla ilgili
00 Yorumla
+1 yılSevgilini sevsen selulitlerini de seversin sevgi öyle biseyde rahatsiz oluyosan soylemeyide bilcksn
00 YorumlaKremler cokda fayda etmez onun için ne söyle nede onu kir
10 YorumlaBence gerçekten seviyorsan kızın selulitlerine takmazsın gerçekten buna mı rahatsız oluyorsun o senin düşüncen sana karışamam ama birlikte spor yapmayı deneyin bence
10 YorumlaSen onu sevmiyorsun çünkü insan sevince göz kusur görmezmiş
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo sana dese burnunu beğenmiyorum git yaptır bişeyler bul düzelt dese kırılmazmısın saçma sapan sormayın ya. Kız napsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSelülitin çözümü olsa önce ünlüler yapar. Madem bu kadar dert sana ayrıl...
00 YorumlaBaşlarım sevgilinden' senide ben kırmayayım burada' sevdiğini gelmiş burada mallıyor kefereye bak'
00 Yorumla
+1 yılSeni mutlu ediyorsa her yönüyle böyle şeylere takma lütfen
00 Yorumla
+1 yılKız halinden memnun ise karışma sana düşmez yorum yapmak çok rahatsızsan ayrıl
30 YorumlaSen nasıl bir insansın ya? Pardon insan dedim
80 YorumlaSöyleme rahatsız da olmayıver
60 Yorumla
+1 yılyani tabi belirli tedavileri var ama bence onu seviyorsan onun benliğindeki şeylerden de rahatsız olmamalısın yani sonuç olarak bu elinde olan bir şey değil bence onu öyle de sevebilirsin
00 YorumlaSeviyorsan butün kusurlarıyla sevecesin
50 YorumlaUlen kız sana kalbini açmış sen selülitlerden rahatsız oluyorsun
Püüüüüüüüüüüüüğğğğğğğğ10 YorumlaSelüliti olmayan birisini örnek göster. Yüzde yüz ile yarıyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Yuhhh yok artık!!
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen soylersen cok bozulur. Baska bir yolunu bulmalisin.
00 Yorumla
+1 yılKızın selüliti seni mi gerdi?
30 Yorumla
+1 yılBunu umarım sevgiline söylemezsin...
12 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim elimden geleni yapacağım dedi
- +1 yıl
Geçmiş olsunn
+1 yılO rahatsız olmuyosa sana ne oluyo
50 YorumlaVay ak helal olsun sana yürü be
Derde bak30 Yorumla
+1 yılHerşey bitti derdimiz selülit oldu
30 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle kabul etsen olmuyormu
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 481 cevap paylaştı.
+1 yılKırılır nasıl söylersen söyle
10 Yorumla - Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne