Ben bikini bölgesi için tüy dökücü krem kullanıyorum ama bazı yerlerde 3 günlük sakal gibi kalıyor üst kısımlarda özellikle... jilet kullansam pürüzsüz olur mu? Bir de jilet kullanmak zor mu? Dokununca kıl kökleri tıkır tıkır elime gelir mi yapınca?bikini bölgesine jilet
Bikini bölgesi için jilet kullananlar, pürüzsüzlüğü nasıl sağlıyorsunuz?
Jilet kullanınca tüy dökücü kremle aynı işi yaptığını görüp sadece tıraşa geçebilirsin, baştan diyeyim :) Elbette bikini bölgesinde, özellikle bahsettiğin bölgede rahatça tam pürüzsüzlük sağlayabilirsin. Bunun için bazı noktaları açıklayayım.
Jiletle bikini bölgesi nasıl alınır?
Tam ve etkili bir bikini bölgesi pürüzsüzlüğü için etkili yumuşatma gerekli. Tıraş için en uygun zaman duştan çıkmadan hemen öncesi. Gözenekler açık, tüyler yumuşak olunca tıraş kolay olur. Tıraş jeli de kullanarak yumuşaklığı ve pürüzsüzlüğü artırabilirsiniz. Jiletle bikini bölgesi nasıl alınır, elbette iyi bir tıraş bıçağı ile. Gillette Venus entegre jel barları, çoklu bıçak teknolojisi ve oynar başlıklı yapısıyla sadece suyla bile pürüzsüz tıraş sunar. Tıraş bıçağını aşağıdan yukarıya, yukarıdan aşağıya, soldan sağa ve sağdan sola hareketlerle uygularsanız daha etkili olur; bu bölgede tüyler tıpkı koltuk altı gibi farklı farklı yönlere doğru çıkar.
Pürüzsüzlük nasıl artırılır?
Dediğim gibi tıraşta pürüzsüzlüğü artırmanın ilk yolu doğru tıraş bıçağı seçimi. Daha sonra iyi bir tıraş jeli kullanarak daha yumuşak ve yakın bir tıraş sağlayabilirsiniz. Gillette Venus Satin Care, hafif ve hemen köpüğe dönüşen yapısıyla çok güzel bir jel. Tıraş sonrası hafif bir nemlendirici losyon uygulayarak pürüzsüzlüğün tadını çıkarabilirsiniz. Hala elinize tüyler geliyorsa bir sonraki tıraş öncesi birkaç gün beklemenizi öneririm ki tüyler azıcık da olsa uzasın. Çok rahatsız eden tek tük tüyleri cımbızla da alabilirsiniz. Keyifli tıraşlar. :)
jilet kullanımı en kolay ve en sağlıklı olanı, avrupada birçok millet jilet kullanıyor (bizim kaar tüylü olmadıkları için biraz da:(). cildi de yeniliyor hem jilet. ben normalde jilet kullanıyordum arada ağdaya gidiyordum. şimdi lazer yaptırıyorum. 3 seansta sadece ince tüyler kaldı %70i bitti. lazer düşününce maddi olarak da uyguna geliyor aslında. diod (ütüleme) lazeri öneririm.
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende çok tüylü değilim. Peki ilk aldığında pürüzsüz oluyor mu?
Sana tavsiyem asla ve asla jilet kullanma annem asla izin vermedi bana cok pisman olursum kuzenim kullandi ve acayip cok var e de bir kil kokunden 3 4 tane geliyor kapkalin geliyor agdaya bile gelmiyor artik nerdeyse. Agda yap mis gibi kaymak gibi oluyor hem de 3 hafta rahatsin ve de azalir yaptikca bir basla birakamassin :)
3
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben zaten tüy dökücü kullanıyorum kıl köklerim sert ağda acıtıyor ve ileriki yaşta sarkma yapıyor. Ayrıca o bölge fazla hava almadığı için ağdayla açılan boşuklardan mikrop girmesi ve çeşitli deri hastalıkları oluşması ihtimali var. Kısacası kaymak gibi olacak diye kendimi riske atamam :)
Ben ve cevrem senelerdir yapiyoruz bisey olmuyor ya hersey cok abartiliyor ama sen bilirsin aci icin cozum emla krem ben kullanmadim ama ise yariyormus
Birincisi tıraş bıçakları kalın gelmez bu sadece hormonal bir durum varsa olur. Jilet, Kaş usturası bu gibi ürünlerin kılları kalınlaştırdığı, dediğin gibi ağdaya bile gelmeyecek hale getirmesi tamamıyla hormonal bir durumdur ya da fazla tüylüdür kuzenin. Herkeste aynı sonucu vermez ayrıca ha evet ağda tabiki en temizi ama herkesin cildi ağdaya uygun olmayabiliyor. Rica ediyorum insanları bu şekilde yanlış yönlendirerek korkutmayın
Jilet aslında yararlı bir şey. Ölü derileri alıyor ve ağda gibi sarkma, kararma yapmıyor. Önemli olan doğru kullanmak, yani bir jileti 2 sene kullanmamalısın örneğin. Mutlaka jel ile kullanmalısın, ona para veremem diyorsan gillette venusun breeze modeli var kendiliğinden jelli, o da olur. Benim sevgilim tıraş bıçağı kullanıyor ve beni hiç rahatsız etmiyor.
jilet kullanırsan kalınlaşır. yapmamalısın. en iyisi sir ağdadır. normal ağda da değil. normal ağda şekerlidir. sir ağda ise inceltir ve zayıflatır. normalde 1-2 haftada temizliyorsan, sir ağda kullanmaya başladıkça aydan aya temizlemeye başlarsın.
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tüy dökücü kullanıyorum normalde de ağda yapmıyorum
Tüğ dökücü kullandığını okudum. Probleminin çözümü için tavsiyem sir ağda. şahsen şöyle bir deney yaptım; sağ koltukaltımı sir ağda ile sol koltukaltımı jilet ile aldım. jilet ile aldığım kısım 4-5 kesilmesi gereken uzunluğa ulaşırken sir ağda ile aldığım kısım 2 haftayı buldu. ve bu ilk denememdi. eğer düzenli kullanmaya devam edersen 2 aya kadar çıkıyor bu süre.
ağda iptal. jilet kesinlikle iptal. jilet yüzeye kadar keser. ve kalınlaştırır. tüğ dökücü zaten kullanıyosun. bunun dışında silk epilasyon ve lazer epilasyon var. silk epilasyon şu braunun falan epilasyon aletleri. onlar da kökten alıyor. lazer epilasyonu zaten biliyorsun temelli çözüm.
kendi yaptıgım bırseyı onerebılırım bende jiletle alıyorum sonra boyle çok tek tük çıkmaya basladıklarında kendınden yapıskanlı satılan agda bantları var onlarla halledıyorum agda sarkma yapıyor dıye cekınebılırsın veya sevmıyomussun zaten ama öyle cok az ken yapınca cıldın hırpalanmıyo umarım ardımcı olabılmısımdır bende kolumu kremle alıp cıktıkca agda yapıyorum cıldım hıc hırpalanmıyor sarkma olmaz ve kendın halledebılırsın boyle
Şu kadarını söyleyebilirim ki , jilet ve tüy dökücü kullanıpta pürüzsüz olmasını asla bekleme olmaz çünkü. İlk gün evet belki fakat 1 gün sonra yine aynı ve dahası iğrenç bir görüntü ortaya çıkıyor kaşıntı bile olabiliyor kıl kökleri yeniden uzarken. Bizzat kullanan biri olarak söyleyebilirim ki ağda her zaman jiletten daha temizdir sarkma vs yanlış yapılan ağda yüzünden oluyor. Sana tavsiyem jileti ve tüy dökücü en kısa sürede bırakman çünkü sonra çok pişman olursun enfeksiyonu da cabası.
2 yıldır jilet kullanıyorum gayette memnumun. Pratik ve kolay bir yöntem sadece biraz dikkatli olmak gerekiyor kesiği çok acıyor. Ağdanın verdiği acıdan bende hoşlanmıyorum 5 yıl kadar sir ağda kullandım hiçte azalma görmedim acıya katlanmak için bahane üretiyor insanlar belki bazılarında azalıyor olabilir ama genelleme yapıcak olursak çok azaltmıyor. Pürüzsüzlük içinde üstünden bir kaç kere geçince oluyor bende 2 günde bir jilet yapıyorum 5 dakika sürüyor toplamda. Kıl köklerine dokunmuyor sadece yüzeysel kesiyor çoğaltmıyor ya da kararma yapmıyor. Ben jilet kullanmanı tavsiye ederim ama kesinlikle jelle kullanmalısın.
O bölgede kısa kılların olması erkeklerin yüzde80 nini rahatsız etmez önemli olan ne kadar sık duş aldığın temiz olmak önemli kıllar olabilir kısa tutmak kaydıyla erkeklerden kıl yüzünden utanmayın biz kadınsak onlarda erkekse Eee sonuç olarak iki tarafta insan iki tarafta bölgesel kıla sahip ve birbirimize anlayışlı olmak zorundayız bu kadar kafanıza takmayın pürüzsüz vajinayı ayda iki kere gösterin partnerinize yeterli olur hergün pürüzsüz kılsız vajina olmaz
Ben de mecbur jiletle alıyorum ağda acısına dayanamıyorum:( illa ki kökleri kalıyo elleyince hissediliyor nefret ediyorum:(( en çok bundan tiksiniyorum herhalde.erkekler rahat tabi
Uzaylı pislik leş tek Kaş kezban soran arkamdan konuşma cevapta verme. Herneyse anonim cevaplayan diğer pis arkadaş jilet le daha sık traş etmen gerekecek ve doğal olarak salladigin zamanlarda direk Belgrad modunda gezeceksin ayrıca kalın kalın çıkacak kıllar iyyyyyy iyyyyy pisss
Pislikler çetesi yiyosa anonim cevaplamayin ya da sormayın yiyosa içimizdeki pisliklerini ifşa etmeliyiz tek kasli bıyıklı uzaylilarsiniz siz baş parmağı mi bile yalatmam size pislikler
gilette fusion var kaymak gibi yapar tahrişsiz tabi köpüğe bağlı fakat 3 günde bir yapman lazım ve sık cıkartabilir ben sakalları onla alıyom süper oluyo
Aman tanrım amaa an tanriiimm bunu burayami soruyon pis kız jilet kullaniyormus birde amazon ormanlarina donmusundur sen aman tanrım hayal edemiyorum sakal gibi vajina kılları aman tanrım
1
28 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bunu diyen de gözünden bile kıl fışkıran kıl değil post sahibi bir heriftir Allah bilir
0 kıl bende 0 herkesi kendin gibi sanma kustum senin yüzünden pis insan git epilasyon salonuna pislik bide gizli sormuş baldır gizliyide görelim kimmiş bu pis iyy kokuyodur kukun pantolon giyince iyyyy gene kusucam
Gerizekalı orda kıl olmuyor koku da olmuyor erkek kezbanı hayatında kadım görmemiş oran kokuyo buran kokuyo. Beynin mi yok harbiden taklit mi yapıyosun
Sus pislik vajinasi pire dolu gelmiş ders veriyor kezban pislik yok orami acamam haram surami acamam haram sonrada kadın görmemiş diyor merak etme senin bulunduğun kategoriyi kadından saymıyorum ben kezoş
Uzaylı leş tek Kaş terbiyesiz pislik pis cevap atma diyorum git amazon havzana girecek adam ara pislik kokusmus kukunla pislik içinde bir hayat dilerim sana
Tek Kaş pislik uzaylı orman kadını kıl yumağı sabun görmemiş pislik leş cevap verme para biriktir epilator al pislik fakir vajinana kaynar su dökülsun de bitlerin ölsün inşallah
Hadi çirkinlik abidesi kıl yumağı tek Kaş kezban fakir bana beddua etmediğin için gidiyorum. Büyüklük bende kalsın sen kendi kendine killarini anlat dur
Öncelikle sakin ol bende ilk yaptığımda acayip paniklemiştim sürekli batıyordu sivri sivri çıkıyordu ve oturup ağladığımı hatırlıyorum evde jilet kullanan kimse olmadığı içinde kimse tavsiye verememişti. Ama ilk kez genital bölgeni jiletlediğinden vücudun bu duruma alışık değil o yüzden ilk alışında gereğinden fazla batma yapıyor olabilir.
Ben iki senedir jilet kullanıyorum ve gayet memnunum kişiden kişiye değişebilir tabiiki ama sakın bir paniğe kapılıp hep bu şekilde batacak mı diye düşünme. Başıma geldiği için söylüyorum. Sakin ol, bir sorun olursa sorabilirsin :)
Özge merhaba. Ben şu an jilet kullanıyorum ama daha fazla kullanmak istemiyorum gilette venüs almayı düşünüyorum ama onu mu alsam ağda ya da başka bi yöntem mi kullansam kararsızım yardımcı olabilir misin
Ağda en iyisi, güzellik merkezlerdinde 5 dakikada işini bitirirler. Minimum acı, yok ben yapamam dersen tüy dökücü kremleri kullanmaya devam et. Jilete bulaşma :)
düzgün kullanırsan cok kolay kaydırıcı önemli dikkatlice sür bölgeye jileti düzgün tut yan filan tutarsan kesebirsin korkarsan elin titrerse kanar dikkatli ol.
Onların ciddi tüy problemi var sanırım ben zaten sarışınım tüylerim pek yoktur. Ağdanın ve lazerin bikini bölgesine zararlı olduğunu bildiğim için kullanmıyorum
Tüylenmenin olduğu bölgede herhangi bir kas yok bu yüzden bir süre sonra eski diriliğini sıkılığını kaybediyor ve deniz anası kıvamında bir hal alıyor bu estetik zararı. Sağlık açısından ise ağdayla aldıktan sonra boş kalan bölgeye mikroplararın kolayca yerleşebiliyor olması. Havasız ve hafifnemli bir ortamda her tür deri hastalığı oluşabilir. Iltihaplanmalar olabilir. Ve bu tarz problem yaşayan bayanların sayısı hiç de az değil
Ben vajinada tüyü ve kokuyu sevmiyorum. Çünkü oral seksi uzun yapan biriyim. Seviyorum da. Ancak tüylü, kokulu olursa cinsel ilişkiyi orada bitiriyorum.
En İyi Cevaplar