Güzellik & Bakım Ayva tüyleri alınmalı mı? a elifyd Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Merhaba KScanlar❤️Vücudumuzun bazı bölgelerinde çıkan ince, sarı tüylere ayva tüy deniyor. Ayva tüyleriniz sizi rahatsız ediyor mu? Alma gereği duyuyor musunuz? #PürüzsüzGerçekler Ayva tüyleri alınmalı mı? Cevapla Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
invictus16 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Tamamen pürüzsüzlük daha güzel oluyor daha rahat hissettiriyor bence alınmalı. 1 0 Yorumla
Hanimm__kizceee Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Nasil tüy olursa olsun almayı tercih ediyorul 2 1 Yorumla Hanimm__kizceee +1 yıl Ediyorum* Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Daha dün bu konuyla ilgili araştırma yapıyordum bende çok rahatsız oluyorum benimkiler sarı değil birde kumral, nasıl kurtulunur bilmiyorum 1 2 Yorumla a elifyd +1 yıl Gillette Venüs’ün tıraş bıçakları kızlara özel üretilmiş ürünler. Ben kullanıyorum. Sen de deneyebilirsin😊 Yorumla Papatya19055 1 yıl Yoğunlaştırma kalınlaştırma olmuyor mu? Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kadınlarımızın tercihi... Onlar her zaman güzel zaten... 1 0 Yorumla
Bloodymary1543 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 54% +1 yıl Sarışınlar şanslı da esmerler ne yapsın? 😔 1 0 Yorumla
Ağustosmavisii Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Bence alınmamalı tekrar çıktığında simsiyah çıkıyor benim bıyık bölgemde sarı tüyler vardı sert siyah tüy çıkıyor almasam halim kötü 0 0 Yorumla
PandikParmağı Takip Et Bilge Yaş: 44 +1 yıl Kılda keramet olsa g*tt* çıkmazdı sanırım cevabımın ne olduğunu anlamışsındır🤣 0 0 Yorumla
veysihan Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl O kadar kör olmamalı bir erkek kendinde binlerce siyah kıl barındırıp bayanın ayva tüyünden rahatsız olmamalı bence 1 0 Yorumla
bugencyazar Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 637 cevap paylaştı. almayın derler genelde 1 0 Yorumla
darkleyl96 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kişiye kalmış 1 0 Yorumla
AçılınEdyGeldi Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Tüm vucut ağda en iyisi omuzdan ayağına kadar miss 1 2 Yorumla Whanr +1 yıl Gövdene yapıyo musun Yorumla AçılınEdyGeldi +1 yıl @Whanr tüm vucut knk göbek sırt kol bacak ne varsa Yorumla
En İyi Cevaplar