Yaşanan olaylardan dolayı çoğumuz mecbur evdeyiz. E kuaför ve güzellik merkezleri de kapalı. Haliyle bakımımız aksadı. Özellikle tüylerimiz başımıza iyice dert oldu. D: Birçok kişi bunu önemsemese de çoğu kişi bakımını hiç aksatmıyor. Karantina günlerinde dışarı çıkmamak paspal olmaya bahane midir? Tüyler ne durumda? #Golgi
Karantina günlerinde dışarı çıkmamak paspallığa bahane midir?
Paspal oluşuna bahane arayan her şekilde arar ve bulur. Hiçbir şey paspal olmak için bahane sayılamaz. Her durumda her zorlukta bakımlı olmak şart. Kuaförlerin kapanmasi umrumda bile değil. Bir insan her zaman zor durumlar için hazirlikli olmalı. Mesela bir kadın evde kendi bakımıni da yapabilmeli.. kuaforlere muhtaç olarak yaşamak tembelliğe kaçıyor biraz.
Asla değildir bence, insanlar şu an her şeyden kısıtlı monoton bir hayat yaşadıklarından her şeye karşı isteksiz olabiliyorlar. Ben tam tersini yapıyorum evimizin her yerini düzenliyorum fazla eşyaları kaldırıyorum, derinlemesine temizlik yani :p
Evet. Bir de bu moral bozukluğuyla bakım mi yapacak insanlar. Kişisel temizlik sağlık için ona bir şey demiyorum onun harici manikür pedikür maske falan filan saçma
kuaforlere tekkk kuruş para ödemedim ödememde paranı alıp saçını yakan eskimiş herkese kullanan desenfekte etmeden kullanan malzemelerine para vermem bakımımı kkendim yaparım... o pe. zevenglere paramı yedirip sonra istediğim sonucu alamayınca onemsemeyen varoşlarla işim olmaz
Bunalmak bazen insanı buna zorluyor ama ben asla paspallık göstermem başkası için süslenmediğim için evde de gayet bakımlıyım. Kendime bakımlı olmayı kendime güzel olmayı seviyorum. Beyaz don giyip saçları başları dağıtıp tütleri uzatmayalım ve hep kendimizden geçmeyelim bakımı ve seksiliği elden bırakmayalım tüylerimizden arınalım
Ben 6 ayda bir saç kırıklarını aldırmak için kuaföre gidiyorum bütün kişisel bakım ve temizliğimi yıllardır kendim yaparım yani bu yaşa gelip de hala millete yaptırmak abes