Seksiliğin ilk adımı topuklu ayakkabı ile başlar kimilerine göre. Haksız da değiller aslında. Sessizliği bozan topuk sesleri erkeğin kalp ritmini de bozar… Siz kendinizi seksi buluyor musunuz?
Ruh haline göre değişiyorum herkesin eminim ki. Şu an evet diyenlerin de hayır diyenlerin zıt düştüğü bir zaman illaki olacaktır. Bana gelecek olursak genel olarak evet diyorum😁
Her şekilde her bedende seksi olabilir bir kadın. Ama şahsen eşim ya da sevgilim olursa ona seksi olurum. Neden dışarıdaki insanlara dişiliğimi göstereyim ki. Elime en fazla basit erkeklerin yürümesi ya da başka birinin akşam banyodaki hayali olmak geçer ki o da iğrenç bence 😒
İnsanı seksi yapan özelliklerden birisi de özgüvenidir. Özgüveni düşük birisi asla seksi olamaz. Sen kendine güvenmezsen, kendini bilmezsen, yapacaklarını bilmezsen, özgüvenin tam değilse seni kimse de seksi bulmaz. Cevap olarak evet kendimi seksi buluyorum.
Seksilik ve ben 🥳🥳 ikimizi aynı anda kullanınca bile gülesim geliyor😂 Çünkü minyon bir kızım istesem de "seksi" olamam daha çok tatlı diyorlar. Bende öyle buluyorum kendimi
Tabiki kendimi seksi buluyorum kız arkadaşlarımı bile yanına eğilip onunla ilgilendiğimde etkileniyor istiyorlar. Erkek arkadaşım zaten sürekli söylüyor yatak ayrı günlük ayrı tabi
Etkisi büyüktür topuğun ama o olmadan da seksi olunabilir gayet. Enerji meselesi diye düşünüyorum. Kendi hemcinslerim açısından bakarsam dişil enerjisi yukseksen eğer bu daha çekici yapıyormuş. İçteki arzuyla alakalı birde
Uf olum aklıma ne geldi daha 5. sınıftayım o zmaanlar eski sevgilim dediki aşırı seksiysin fenasın demişti aklıma geldikçe gülüyorum aradan 10 sene geçmiş
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
pek seksi bulmuyorum ama eski sevgilim seksi oldugumu soylemisti..