Güzellik & Bakım Dövme severmisiniz vücudunuzda nerede dövme var? masöörrr Takip Et Xper 3 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şu resimleri gördükten sora dövmeci olmak varmış dedim☺️😋😋😋 Dövme severmisiniz vücudunuzda nerede dövme var? Cevapla Dövme Soruları Sevgi Soruları Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sevmem. Damaga dövme ne yahu. Insanlar çıldırmış. Hele bir kadın kendini harita yapmış resmen. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kesinlikle bikini bölgesine minimalist bir şey yaptırıcam. Hem çok havalı hem çok seksi duruyor. 2 4 Yorumla 0335brnva +1 yıl Ayak bileğine de yaptir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayak bileği ergence Yorumla 0335brnva +1 yıl Peki Yorumla masöörrr +1 yıl Evet sexsi durdugu kesin dövmeci olmak isterdim diye bosuna demiyorum☺️ Yorumla
Eʂɱҽɾ_şҽყƚαɳ Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Seviyorum sol omzuma istiyorum aslinda ama işte bakalim hayirlisi 😬 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl çok seviyorum yaptıramadım bitürlü 1 3 Yorumla masöörrr +1 yıl Nereye düşünüyosun kol bilek bacak Cevap sahibi +1 yıl bikaç tane yaptırcam , bilek, el parmağı, ayak bileği, bel masöörrr +1 yıl Bele hastayım😋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sevmem. Damaga dövme ne yahu. Insanlar çıldırmış. Hele bir kadın kendini harita yapmış resmen.
Kesinlikle bikini bölgesine minimalist bir şey yaptırıcam. Hem çok havalı hem çok seksi duruyor.
Ayak bileğine de yaptir
Ayak bileği ergence
Peki
Evet sexsi durdugu kesin dövmeci olmak isterdim diye bosuna demiyorum☺️
Seviyorum sol omzuma istiyorum aslinda ama işte bakalim hayirlisi 😬
Koluma yaptırmayı düşünmüştüm bir ara.
çok seviyorum yaptıramadım bitürlü
Nereye düşünüyosun kol bilek bacak
bikaç tane yaptırcam , bilek, el parmağı, ayak bileği, bel
Bele hastayım😋
Nefret ederim dövmelerden
En alttakine hastayım