Moda & Stil Nerenizde dövme var? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Dövmeniz varsa nenizde var?#EdaModaStil 👠👗🖤 Güncellemeler1 yıl Ss canımsu Nerenizde dövme var? Cevapla Dövme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Boynumda var.. temizlik yaparken çok Seksi gözüküyor 😂 1 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Ay yetooo Yorumla Kaba-Sakal 1 yıl Ayy yetmeyo Yorumla Edameda06 1 yıl 😐 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 349 cevap paylaştı. İki bileğimde, iki kulak arkamda, sağ omuzumda, arka kolumda, sol göğüsüm de, boynumun altında. bakayım sanırım bu kadar. 1 0 Yorumla
yrmz3405 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 1 yıl Yok ama yaptirmak istiyor gibiyim. Hatta aklimda ne yaptiracagim da var ama tasarlatmam lazim. Bu islem icin ucret aliyorlar mi? Biliyorsan bilgi verirsen memnun olurum 1 5 Yorumla Edameda06 1 yıl Bence tasarımın için de ücret alırlar gibi Yorumla yrmz3405 1 yıl Yapılan tasarımı beğenmeyebilirim ama Yorumla Edameda06 1 yıl Sen kendin tasarlayacaksın anladım Yorumla yrmz3405 1 yıl Cizebilecek olsam kendim tasarlayacagim ama oyle bir yetenek yok. Yorumla Edameda06 1 yıl Anladım Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Eskiden vardı simdi yok boyun arkasi sırt ve bilekte zarif ve kaba olmayan dövmelerdi yaş aldıkça sevemedim sildirdim. 1 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Hiçbir yerimde ama yakında vizyonda. Sağ kol üstü geliyor. Omuzdan dirseği.. 1 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Moda & Stil konusunda 837 cevap paylaştı. Kollarimda, bacaklarımda, omzumda ve sırtımda 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yok. şu göğüs arası dövme kadar itici bişey yok.. 1 0 Yorumla
AslıSpektrum Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Dövmem yok ama sol elimin serçe parmağının alt tarafında minik bir damla gibi asit yanığı izi var. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Profilde ki bant ve dikenli tel Boynumda Anka kuşu Sağ böbrek üstünde eşşek kadar 3 boyutlu at 0 0 Yorumla
HotBarbecue Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 98% 1 yıl Ende yok ama kadındaGöğüs arasına, kalçaya ve kalça üst seviyesi belde olan dövmeleri çok tahrik edici buluyorum 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Moda & Stil konusunda 847 cevap paylaştı. Şu an için sol kolumda 2 sağ kolumda ise 1 tane var.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sen soru sorunca nedensizce seviniyorum 😀.Hiç bir yerimde dövme yok dönmüyorum ben. 1 0 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% 1 yıl dövme sevmem kadının tenini örten hiçbir şey sevmem... 0 0 Yorumla
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl vücudum full dövme (!) 3 3 Yorumla Nazliyu06 1 yıl Peki hiç sildirmek istemeyecenmi Yorumla pwlinsiu 1 yıl @Nazliyu06 parantez içi ünlem koymuşum Yorumla Nazliyu06 1 yıl Ah aklım no problem 😅 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sildir ince iz kalıyor mu dövmeleri? 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Kalmaz bence Yorumla
FantastikBirGirl Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Göğüs üstüne ve üst bacağıma düşünüyorum. 2 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dövmem yok 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 832 cevap paylaştı. Yok ama bileğime yaptırıcam 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hiçbir yerimde. 1 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 857 cevap paylaştı. Dövmem yok ama yaptırsam bacak arkasi yaptırırdim 1 0 Yorumla
Gentileman1234 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 yıl Bu resimde yer alan dövmelerin yerleri çok çekici ve seksi açıkcası çok göz alıcı 0 0 Yorumla
İstanbulBeyefenddisi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl yok senin? 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Hayır yok Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevmiyorum yok dövmem zibidi işi 2 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Moda & Stil konusunda 12,2b cevap paylaştı. Dövmem yok edoşş 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hiç dövdürmedim kendimi 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 1 yıl Moda & Stil konusunda 437 cevap paylaştı. Sağ kolumda var küçük yazı 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 573 cevap paylaştı. Hiçbir yerimde yok 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Moda & Stil konusunda 822 cevap paylaştı. Bende hiç yok şu an ama yaptıracam bir ara 0 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Moda & Stil konusunda 582 cevap paylaştı. Dövmem yok 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. dövmem yok 1 0 Yorumla
ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kalbimde 😞 1 1 Yorumla ÖMERBORABALAMİR1 1 yıl Şaka şaka 😂😂😂 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% 1 yıl Moda & Stil konusunda 792 cevap paylaştı. yokki 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Güzel yerler 1 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Moda & Stil konusunda 879 cevap paylaştı. Derimi kağıt gibi kullandırmadım 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 805 cevap paylaştı. Hiç bir yerim de. 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sol üst kol. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Boynumda var.. temizlik yaparken çok Seksi gözüküyor 😂
Ay yetooo
Ayy yetmeyo
😐
İki bileğimde, iki kulak arkamda, sağ omuzumda, arka kolumda, sol göğüsüm de, boynumun altında. bakayım sanırım bu kadar.
Yok ama yaptirmak istiyor gibiyim. Hatta aklimda ne yaptiracagim da var ama tasarlatmam lazim. Bu islem icin ucret aliyorlar mi? Biliyorsan bilgi verirsen memnun olurum
Bence tasarımın için de ücret alırlar gibi
Yapılan tasarımı beğenmeyebilirim ama
Sen kendin tasarlayacaksın anladım
Cizebilecek olsam kendim tasarlayacagim ama oyle bir yetenek yok.
Anladım
Eskiden vardı simdi yok boyun arkasi sırt ve bilekte zarif ve kaba olmayan dövmelerdi yaş aldıkça sevemedim sildirdim.
Hiçbir yerimde ama yakında vizyonda. Sağ kol üstü geliyor. Omuzdan dirseği..
Kollarimda, bacaklarımda, omzumda ve sırtımda
Yok. şu göğüs arası dövme kadar itici bişey yok..
Dövmem yok ama sol elimin serçe parmağının alt tarafında minik bir damla gibi asit yanığı izi var.
Profilde ki bant ve dikenli tel
Boynumda Anka kuşu
Sağ böbrek üstünde eşşek kadar 3 boyutlu at
Ende yok ama kadında
Göğüs arasına, kalçaya ve kalça üst seviyesi belde olan dövmeleri çok tahrik edici buluyorum
Şu an için sol kolumda 2 sağ kolumda ise 1 tane var..
Sen soru sorunca nedensizce seviniyorum 😀.
Hiç bir yerimde dövme yok dönmüyorum ben.
dövme sevmem kadının tenini örten hiçbir şey sevmem...
Kadının göğüsleri beni bile azdırdı erkekler ne yapsın?
vücudum full dövme (!)
Peki hiç sildirmek istemeyecenmi
@Nazliyu06 parantez içi ünlem koymuşum
Ah aklım no problem 😅
Sildir ince iz kalıyor mu dövmeleri?
Kalmaz bence
Göğüs üstüne ve üst bacağıma düşünüyorum.
Dövmem yoktur. Sövmem vardır.
Kolumla ayak bileğimde
Dövmem yok Edoş
Dövmem yok
Boynumda ve bileğimde var.
Yok ama bileğime yaptırıcam
Hiçbir yerimde.
Dövme tercih etmiyorum.
Dövmem yok ama yaptırsam bacak arkasi yaptırırdim
Söyleyemem. Çünkü yok
Çok güzel yerlerimde 😂
Bu resimde yer alan dövmelerin yerleri çok çekici ve seksi açıkcası çok göz alıcı
yok senin?
Hayır yok
Sevmiyorum yok dövmem zibidi işi
Dövmem yok edoşş
Hiç dövdürmedim kendimi
Hiç bir yerimde.
Hiçbir yerimde kendimi çizdirmiyorum
Sağ kolumda var küçük yazı
Hiçbir yerimde yok
Bende hiç yok şu an ama yaptıracam bir ara
Dövme sevmiyorum
Hic bir yerimde