Teknolojinin en üst seviyede dokunduğu tıraş bıçağı Gillette Venus Swirl olmalı. Oynar başlığı ile ulaşılamayacak bir yer yok ve başlığın üstündeki üstün teknoloji ürünü mikro parçalar ile suya temas ettiğinde inanılmaz kaygan bir tıraş sunuyor. Bu benim bir iki kullanımdan sonra elde ettiğim sonuçlar.Gillette venüs swirl kullananlar sizden de yorumları bekliyorum. Tıraş gibi genel anlamda kötü bir şeyi mükemmel bir deneyime dönüştürmek herkesin işine yarayacaktır. Yorumlarınız da buna yardım edecektir
Gillette Venus Swirl kullananlar ve yorumlar nasıl?
Tıraşa ilk başladığımda oynar başlıklı olmayan bıçakları kullanıyor ve sakar olmam da üstüne eklenince cildimde kolayca kesiklere sebep olabiliyordum. Daha sonra oynar başlıklı makinelere geçtim ve sorunum çözüldü.
Oynar başlığıyla fark yaratan Gillette Venus Swirl
Gillette Venus Swirl
Şimdiye kadarki en oynar başlığa sahip olan Gillette Swirl, çok yakın ve pürüzsüz bir tıraş sağlıyor. Kısa tüyleri ve unutulan bölgeleri sevmiyorsanız, tam da size göre. Gillette venüs swirl kullananlar kullanımının bu anlamda çok kolay olduğunu, cildin üstünde adeta kayıp gittiğini söylüyor. Benim gibi aceleci ve sakar biriyseniz rahatlıkla tavsiye edebilirim.
En İyi Cevaplar