Tüylerim aşırı derecede hatta anormal derecede çok, lazere gideceğim ama şu an imkanın yok 1 sene içinde başlayacağım inşallah, lazere başlayana kadar da jiletle almayı düşünüyorum ağdayla tüylerim çok olduğu için hem çok canım yanıyor hemde uzama süresi kısa sürüyor (dediğim gibi tüylerm çok olduğu için çok yoğun çıkıyorlar) Jileti Şimdiyse ilk defa kullanacağım ve nasıl olduğunu öğrenmek istiyorum.. AVANTAJLARI VE DEZAVANTAJLARI NEDİR ACABA?
Venüs markasi öteki jiletlere nazaran kıl köklerini serlestirmez, tahriş yapmaz, sivilce cikarttirmaz ve kıl dönmesine sebep olmaz. Kullanirken jelle kullanman lazım ve bir başlığı çok uzun süre kullanmamak lazım. Ayrıca sıcak suyla değil ılık suyla jilet temizliğini yapmalısın
Sen kararını vermişsin ben de çok isterim ya epilasyon pürüzsüz olmayı en azından sevdiğim kız çok ister. Epilasyon herkeze şart. Bu jilet resimdeki gibi mi. Aynısı mı yani, ben de aldım bunun bir farklısını duruyor, tüy dökücü beni maf etti. Ailem alma diyor mecburen kalça bölgesi alınmalı. Kıllar batıyor ki alıyorum ama tümünü almak rahatlatıyor. Tüy dökücüden bir tane daha almalıyım. Kalça için, zaten jiletle her tarafımı zor da olsa alırım diye düşünüyorum. Sadece bele karışmıyorum. Eşim keşke epilasyona git dese. 😄🙂
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Eşinin demesine gerek yok ki sen git kurtul tüylernden.. jilet resimde ki gibi evet..
Cevap sahibi
+1 yıl
Evet haklısın gerçekten en azından temiz gezeriz. Ya böyle tüm vücudumu açabileceğim bir insan olmalı. Bacak, göğüs, kol, bel, özel bölgeler de dahil olmalı ama böyle yapan yok. Hatta boyundan da azcık aldırmalıyım. Hem kendimi seksi hissediyorum. Sıfır kol giyerim belki.