İçişleri Bakanlığı: Berber, güzellik salonu ve kuaförlerin faaliyetleri bugün 18:00 itibariyle durdurulacağını açıkladı. Siz kuaföre, güzellik salonlarına gitmeye devam ediyor muydunuz? Sizi nasıl etkileyecek? Sevgililerinizin gerçek yüzünü görmeye hazır mısınız? Kaynak
Kuaförler kapatılıyor! Sevgililerinizin gerçek yüzünü görmeye hazır mısınız?
Açıkçası bunun sevgili ile alakası olmaması gerekiyor, bu bakımdır ve kişinin kendine olan saygısındandır...
Ben bir zamandır berbere gitmiyorum zaten; mevcut riskten dolayı, şimdi de tamamen kapatıldı. Ne yapacağız bilemiyorum, kendi bakımımı ne kadar yapabilirsem artık.
Valla benim için bisey fark etmiyor ben her türlü bakimimi evde yapıyorum zaten saçlarımı desen cok da güzel şekil veriyorum manikür pedikür elimden geliyor kaslarimi da kendim alıyorum sadece kendimi şımartmak için gidiyordum pek sorun olmaz benim için
Saç kestirmek haricinde gitmezdim zaten. Sevgilimin yanına hafif bir makyajla gidiyorum , bazen makyajsız bunlardan ziyade kişisel bakım benim için daha önemli fakat kuaförlerin kapanması şahsen beni etkilemez çünkü zaten kişisel bakımımı kendim yapıyorum
Siz asıl sokağa çıkma yasağı genele uygulandığı zaman insanların ihtiyaçlarını karşılamak için birbirini nasıl ezdigini ve gerçek yüzlerini görmeye hazır mısınız?
Valla saçım zaten kısa. Öyle boya badana işleri ile zaten işim yok. Yok dip boyam geldi yok manikürüm bozuldu olaylarına girmiyorum rahatım. Sorun etmiyorum bunu.
Sevgilim yokta salonumuzun kapatılması hiç iyi olmadı umarım bir an önce bu sıkıntıdan kurtuluruz ve normal hayatımıza döneriz evde sıkıntıdan ne yapacagımızı bilemez olduk
Evde artık herşey var maşa saç düzleştirici fön makinesi bir sürü güzellik kremi makyaj malzemesi zaten gerek yok ki artık kuaförlere ben düğünlerde bile kendim yapıyorum artık çok da güzel oluyor hiç bir kuaför Zaten sizin istediğiniz gibi yapmaz.
Rahatlık ve zaman açısından kuaförü tercih ediyordum ama sıkıntı değil gerektiğin de kendi başımın çaresine bakacak kadar yeteneğim var 🤞🤗😇
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evet türk kızlarının gerçek yüzlerine hazır olun dikkat !! 18 yaşından küçükler için uygun değildir şiddet ve korku içerikli görseller bulunmaktadir! Evlilikten soğumaya hazirmisanız aksam 6 dan sonra olanlari görün hahahahaha
Iyi ki sevgilim yok dedim bu duyduğum da 😂 yoksa adam karantina biter bitmez beni terk ederdi😂 Her akşam görüntülü konuşurken "sen git gide bana mı benziyorsun" diyebilirdi 🤪
Scarlet lazer randevum gelmişti gitmemiştim bu hafta. Kaşım çıktı aldırmadım ufaktan cımbızla kendim etrafını temizledim. Lazer epilasyon randevuma 1 hafta kalmıştı. Ona da gidemeyeceğim galiba. Olsun
Erkekler tr de değersiz. Türkiyede delik değerli. Etin kilosu pahalı tabii. Erkekler her zaman kolayca harcanan, değersiz bir tür olmuş. Türk "toplumunun" zihniyeti bu... Ben yıllardır buna sövüyorum zaten
Bende kadın demek paçavra demek. Enkaz. Erkeğin sırtına yüklenen bir "Yük"
Sizden 2 meme 1 vajina çıkartıyorum, geriye bir book kalmıyor... Yani içleri BOMBOŞ. Bildiğin ÇÖP 😂👍
@Yutonomo benim yaşımla ne ilgisi var ki senin yaşın da ilerleyecek:)) ya seni çok kırmıslar kadın milleti sanırım üzülme değerini bilen çıkar bir gün çıkmazsa da yaşar gidersin alimallah
Kuzenim kuaför olduğu için sıkıntı yok:)) Tüh diğer hayırsız kuzene kötü oldu tam da güzellik merkezi açtığı zamana denk geldi.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hiçte umrumda olmaz. Kuaför bağımlısı değilim kaşımı asla aldırmam çünkü ne zaman aldırsam pişman oldum ben de çözümü kendim almakta buldum diğer türlüde zaten sorun yok
İnsan sevdiğini sadece makyajlı olduğunda değil uykudan uyandığında hasta olduğunda en pasaklı haliyle de sever ama sevgi o kadar yerlerde ki bunu anlayamayacak kadar lay lay lom seviyorsunuz
Valla acil durumlar harici gitmiyorum yetişemeyeceksem eğer bir yere ozaman kuaföre giderim vakit sıkıntım varsa. Kuaförler kapaninca takke düştü kel göründü olucak 😂
Kapanması bir şey değiştirmeyecek çünkü korana korkusu zaten kuaförlerin işlerini düşürmüştü. Vaka sayısı arttıkça insanlar daha çok korkacak ve hiç bir yere kıpırdayamayacak görünen o
10 üzerinden 10 luk adam istiyor. 7 lik adam senin dengin. Ama yook... O adamı aşşağılıyor, yok sayıyor, Kendi ayarında olduğu halde.
10 lük adama 😍😍😍 bunları atıp "Aşık oldum" diyor.
Kızın tipi ne olursa olsun hep EN İYİSİ, hep EN YAKIŞIKLISI peşinde... Onlar "aşk" diğerleri iyyyy tipsiz...😂
10 luk adama MELEK , diğer adama oroospu çocuğu gibi davranıyor. Ki Zaten öyleler...😂👋
bir kadını tanıyacağın en güzel an şudur. Tipsiz bir erkeği karşısına koyacaksın, ve ona nasil davrandigina bakacaksin. O zaman gerçek yüzünüzü gösterir
@Yutonomo hayır tüm Türk kızları aynı değil ben sevgilimde zekaya baktım ve o şekilde aşık oldum tipe değil. Yakışıklı bir çok kişiyi de reddettim karakterleri olmadığı için