Piyasada çatlaklar için pek çok krem mevcud. Ama ben size daha çok evde yapabileceğiniz tarifler önereceğim :
💋 Aleo Vera , ciltteki yara , sivilce , yanık lakelerine bire bir olduğu gibi çatlaklarda da çok etkilidir.( pahalı falan demeyin pazardan 15 TL ye alınabiliyor ve pek çok büyük markette de uygun fiyata mevcud)
💋 Hindistan cevizi , cilde zaten pek çok faydası olan bir ürün saça, kirpige , herşeye. ( Gratis indirimden 20 TL ye bulabilirsiniz )
💋 E vitamini , şüphesiz cildinizin her ihtiyacını gideren , esneklik katan , onaran bir takviye.
Şimdi tarifine geçiyorum : yarım su bardak hindistan cevizi yağı ve yarim su bardağı aleo vera jelini karistirin. ( krem kıvamına gelecek kadar) sonra içine iki üç kapsül e vitamini ekleyin. Her akşam cildinizdeki sorunlu bölgeye masaj eşliğinde sürün. Üç ay boyunca devam edin , çatlaklarınızın büyük ölçüde hafiflediğini göreceksiniz.
💋 Kahve , şeker karışımdan peeling yaparak sorunlu bolgelerinizde kan dolaşımını arttira bilir ve çatlak görüntüsünü hafiflete bilirsiniz.
💋 Badem yağıda çatlaklarda çok etkilidir. Badem yağını hamilelik dönemi boyunca uygulayabilir daha çatlak oluşmadan önüne gecebilirsiniz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer