AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
201Cevap
Türk kızları çok narin herseye bir kulp takiyolar en basiti yatakta cok acemiler fanteziye kapalilar. Ama şuram acimasin aman buram acimasin... o yuzden mutfakta türk kizi yatakta rus kizi derim
Kadında boy var fizik olculerın desen muhtesem yuzguzelligi desen bebek gibi sekste o olmaz bu olmazı yok
Ben Rus kadınları pek beğenmiyorum ya Orta Asyalı çekik gözlü Türk kızlarını seviyorum Özbek, Kırgız, Kazak, Uygur kızları falan yani.
Turkler kadar bir tarafları kalkık değil , çoğunun. Yurumeyi bilmeyen , evinden 200 km uzağa çıkmamış kızdaki egonun yarısı yok. Çoğunda.
Hem dertleri fanfinfon hemde kadınlar gerçekten afet çok gören biri olarak söylüyorum
Aynen afet ama sende onların esmer halimiyşsin sende afetmişsin
@taklayagelme ben esmer değilim aksine çok beyazım
😊
TM
Sende çok güzelsin Rus aratmazsın
@Winchhesterholmes Aynen beyaz tenlisin pardon yanılmışım ama afet guzeligin var orda yanılmadın 😊
Dedim bu kız bir afet bir afet FELAKETTT🤩
Ben bile Rus delisiyim nerdeyse, bırak onlarda olsun 😂😂 güzel ırk vesselam
Türk kızından üstün genleri
Dürüst bir kıza denk gelmek güzel. Bu benim için güzellikten daha önemlidir.
Aman abla hemcinslerin dislike atar şimdi yorumuna
Daha güzel ve sıcakkanlılar. Türkiye'nin en güzel mankeninden daha güzel Rus kızları var ve egolu değiller.
32 yaşındaki Sharapova rakiplerini asfalta sererken Türk kızları maalesef dayanamıyor.
Dediklerine kelimenin tam anlamıyla katılıyor ve onaylıyorum evet madem bu kadar genişsiniz aynı genislik avantajini karınız kızınız içinde gösterin
Hiçbir zaman öyle bir deliliğim olmadı çok şükür :)
Bana nedense yabanci kadınlar daha çekici daha güzel geliyor boylu poslu. Örneğin survivor nisa kızda boy var tıp var tatlılık var.
Kimse bana türk kızları yüz vermiyor demesin ben zaten türk kızına şuana kadar iki gözüm önüme aksinki tenezzül etmedim. Minyon gibiler bide yüzlerini boyuyorlar damacana gibi kalçaları var iğrenç yemin ediyorum.
Normal yuva kurmak içinde Türk kızı bulmak sıkıntı sadece ilişki için değil
Türk kızı düşmanları, sapıklar, abazanlar yüklenmiştir. Cevabı onlardan alabilirsin
Bilemicem kendileri daha iyi bilir ama bildiğim sarışın sevdikleri
Bu soruyu ve detay kısmını çok beğendim. Cevapları da tek tek okuycam.
Bizi kız işleri bozar kardeş ben kimsenin delisi deilim
Valla benim sevdiğim adam Rus delisi filan olamaz! Gerisi oluyorsa olsun. 😄
fanfinifinfon yazması ne zormuş bunu yaa. evet fanfinifinfonu sever erkekler. evliliğe gelince durum farklılaşır hep. tezat diz boyu.
Çok şükür ben Rus delisi değilim ama Rus salatasını severim 😀
😂😂😂
Biz Türk kadını neden para delisi diye soruyoz mu 😄
Görende bizim ülkeyi zengin zanneder.
Zenginlik sadece para değil, işte tipik türk kızı 😂
Tipik türk erkeği ıq su asla ortalamayı geçmez
zengin
sıfat
1.
parası ve malı çok olan, varlıklı.
Bak hala paradan bahsediyorsun işte , bir doktora görün derim , konuştukça ıg oranım düşüyor , sana hiç adam denk gelmemis ya da sen hep paraya tapmışsın, o yüzden açılımını da yapamıyorsun , yürek diyorum yürek zenginliği okeyyy
Sen para yazmışsın yaxdığını algılamaktan bile acizsin millete laf atıyor:D kıt olanların alayı kendini alim zannedyor şaka gibiiişş🤭🤭🤭
Tamam para yazdım , ama sizin adınıza yazdım %90 niniz paraya bakıyor , ben zenginim demedim ki , sen kendi kendine kaprislere girdin, algı problemi yaşıyorsun sanırım
Yara bandı vereyim mi 😂😂😂🤣🤣
Bende diyorum ki para kimde var zenginde bizim ülke Zengin mi hayır. Zengin azınlık olup kızlar nasıl parq meraklısı oluyorsa.
Ülkede en çok iş veren erkekler. Esnaf en çok erkek. İşçiyi çok çalıştırıp az oara verip zengin olmak isteyenlerin cinsi ne yine iş veren erkekler. Fırsatçı olup fiyatları artıran kim yine erkekelr tarla para için kavga çıkartan sülalenizde kim valla bizim sülalede erkekler ama ne hikmetse hep kadınlar para göz hıhı anlıyoruz;))(
Ya bu kadar devrik bir cümle daha okumadım görmedim 😂 para olsun olmasın , bende diyorum türk kadını paraya bakıyor anladın mı , yani siz Ruslar gibi veya başka bir ırk gibi , karakter vs başka birşey aramiyorsunuz , tek kriteriniz para 😉 anladinmi hayır 😂😂🤣🤣🤣
Feminist anliyorum seni , gökten taş yagsa erkekler diyeceksin , verdiğin örnekler ömre bedel 😂😂🤣🤣
Ulan paraya bakması için adamda para olması lazım bizim millet züğürtün önde gideni kıt mısın😒Evet rusları bilmem ama bizim ülkenin erkeleri rusları karakter için aramıyor yatmak için arıyor! Valla sende para da yoktur beyinde kimse seni kriterine koymaz hayatımda bu kadarkıt insan evladı görmedim
İş verenin erkek mi?
Lafı gotunden anlıyorsun işte , Rus kızları diyorum türk erkeginde paraya felan bakmıyor , kafa yapısı ve sahiplenme duygusu ile geliyor , sana baya dokundu herhalde ya da bir yaran var belli , taktın paraya
Hayır kadın , neye bagliyacaksin yine
Benim patron erkek ve paragözün önde gideni oraya bağlayacaktım:) Bence sen okuduğunu anlamıyorsun Rusların nüfusunu soraam gidip internetten bakarsın ama yanıyormuş gibi konuşuyorsun ben rus kadını tanımam ama bizim erkeklerin ne mal olduğunu ruslara hangi amaçla gittiği gayet aşikar.
Türk erkeğinde para mı varda baksın ayrıca! 5 bin tl alan kendini zengin zannediyor hey allahım.
İşte sen bir sonuca bağlamak için kendine göre nedenler yaratiyorsun , ben tam tersini diyorum bu da işine gelmiyor , ayrıca şu son söylediğin cümlelerden beni yine haklı cikardin , 5 bin alan kendini zengin sanıyor demenden belli , bir erkekten beklentini ortaya koymuş oldun , kendinle celisiyorsun , yandigimi felan nerden çıkardın kişinin zikrinden ne varsa dışa o yansır
Biraz efendi ol , bari kendine saygın olsun
Ayrıca patronların hepsi paragöz sen bir kişiden bahsetmissin ben genel anlamda diyorum , bu konuda curetkarim patronlar paraya doymaz , sürekli kendinle celisiyorsun
Yanmak değil o tanımak olcak. Zengin kim kimlere denir biliyor mısun bizim ülkede memur maaşı alanın havasından geçilmiyor kendini zengin zannediyor yalanmı işsiZlik oranı almış başını gidiyor refah seviyesi zaten bizim ülkede düşük. Bizim kadınlar nasıl olmayan bir şey arıyorlarsa ki en çok para göz olanlarda erkeklerken verdiğim örnekler buna en büyük örnekler zaten. Sen istediğin kadar kadınlar para göz de Bizim ülkenin erkekği züğürt. İnsanlar parasızlıktan dükkan kapatıyor be. Kafayı kadınla bozmuşsunuz amcı erkklerle bozun birazda
Sorunlu musun cidden ben ne yazdım yukarda paragöz olup işçiyi çok çalıştırıp az cverenlerden bahsettim zaten kıt mısın cidden okuma oranı bizim ülkede neden düşük belli valla! Yeminle diğer ülke erkklerine göre en ço yoran tip sizlersiniz insanı kocatırsınız yeminle
Ben sana söylediklerinin hepsinde hasksizsin dedimmi , sadece fikir alışverişinde bulunmak üzere konuştum , sen kavga ediyorsun benimle derdin ne , bak kendin demişsin işte bizim kadınlar nasıl olmayam bir şey arıyorlar diye , vallahi yordun ya 😂😂 bak haklı olduğun aynı fikirdd olduğum yerler var seninle , farklı dusunuyorsun diye kızmıyorum da sana aksine hoşuma gidiyor , ama sen diyalog kurarken haddini asiyorsun
Anlamnda baya problemm var. Olmayan birşey aranmaz kinaye yapıyorum onu dahi anlamıyorsun.
Bak diyorsun ya memur maaşı alan kendini bir bok sanıyor diye evet haklısın , ama onları böyle düşünmeye iten kadınlar işte anlamadığın yer burası , kadınlar ne istiyor , iyi geliri olsun memur olsun devlete sırtımızı yaslayalim ohh kebap , sen anlamıyorsun beni
O kadar çok devrik cümle kuruyorsun ki , zaten kurduğun cümlenin manası analami yok , bu sefer daha anlaşılmaz oluyorsun 😉 anaokulu terk galiba
İyide onlar paralı olmuyorkii🤔
Evet anlaması kıt olanlar yazdıklarımı anlamıyorlar :)
Asgari ücret alan birine hangi kadın bakıyor bakmıyor değilmi , yok doktor olsun yok memur olsun yok işyeri olsun vs vs bu ne anlama geliyor
Seni bana düşmanlarım mi gönderdi 🤨
Amonlar yolladıı
Sen evlimisin
Tövbeee yzak olsun.
Enişteye çok sabırlar dileyecktim hem böyle bir bombayı sahiplenip bizim önümüzü açtığı için , hemde katlandığı için 🤣😂😂😂
Sen Ali Ağaoğlu kıvamında felan bul bence anca 🤣😂😂
Onlar sizin gibi erkkeleri kölesi yapıp işini gördürüyor sen de bak ancaaa;))
Beni tanımadan konuşuyorsun önyargılı olman zaten zeka seviyeni ortaya koymuş oluyor, kaç tane sevgilim oldu kaçı rustu nereden biliyorsun ki hadsizlik etme , ayrıca hayatında kaç tane Rus veya yabancı uyruklu kız tanıdın
Benim kimseye baktığım yok , kendi halimde takılan biriyim , kimsenin de kölesi olmadım çok şükür , sen kendi haline yan , sanırım yalnızlık senfonisi yaşıyorsun , bu yüzden böyle agresif depresyon belirtileri var sende 😂😂
Şahsen hiç ilgi alanda olmadılar ama sanırım uzun boy ve aşırı rahat olmaları birde çoğu egitimli
Neden genelleme yapıyorsunuz ki , ben değilim. Bence Brezilyalılar daha iyi :D
çünkü fizikleri ve yüzleri güzel. yatakta iyiler ve dır dırları kıskançlıkları falan yok. bir erkeğin takılmak için aradığı kadın tipi onlar. o yüzden tercih sebebiler.
Rus kadınlar kendi erkekleri tarafından değer göremiyorlar. Türkler onlara göre biraz daha fazla değer verdiği için ruslar da türkleri çok beğeniyorlar.
açık konuşmak gerekirse rusların yapısı genel olarak güzel, hem doğru rusu bulduysan eğer çok sadık oluyorlar, bizimkiler gibi gözleri dışarda değil ve gösterişçi değiller
çünkü kendi şişko göbeklerine bakmadan bizim türk kızlarını kezban, obez diyerek üzüyorlar ve yabancılarla bizi kıyaslıyorlar sanki kendileri yabancı erkekler gibi kaslı, renkli gözlü falanlar sjakjsksd
Türkçe konuşan biri varken göremediğim bir rus için deliye dönmem ben.
Çünkü rus kızlarında kapris yok böbürlenme yok kendini yüksekte görme yok alçak gönüllüler geneli
Fiziklerini güzelliklerini seksiliklerini geçtim, ego yok kızlarda.
Rahat, herkese ayak uydurabilen, insancıllar...
Çünkü türk kızlarina birkac erkek yazsin hemen bitarafi kalkar kendini birşey sanar bu da çok basit geliyor istediği kadar güzel olsun çekmiyor
Çünkü kolay verdikleri edep namus olmadığı için severler... Ama çoğu kendine geldimmi namuslu kız isterler...
Ne rus ne bir başkası güzel ülkemin kızları daha iyi
Kızlarını rus kızı yetiştir desen söverler aam duş almayan hayvanlar duj sever kadın istiyor :D
Duşalamayan davlareksilemeyin kızlarını rus gibi yetiştirinki cinsiniz kendiniz gibi olan abazalığını gidersin;)?
Evlenilecek kadina anne, zikilecek kadina anna gozuyle baktigimiz icindir.
Su fotograftaki kadina bak sokakta ole bir kadin var mı
ben arap veya hintli seviyorum ruslar çekici gelmiyor
Rus arkadaşlarım var rus delisi değilim ama serdar ortaç gibi düşün. Onlarla daha iyi anlaşıyorum
Onlar verip gezmeyi çok seviyor kolay elde ediliyorlar ya ondan dir
@Ben1sen3 aynen öyle düşünüyorum kimse kusura bakmasın
Hayır ya ama çok kötüsün ben dış güzelliğini seviyorum onların
@Ben1sen3 olabilir oda senin düşüncen
Ama genelleme yapiyursun verip gezmeyi sevmek diyursun çok ayp ya
@Ben1sen3 çoğu öyle yalanmi görüyoruz duyuyoruz yani
Ama hepsi değilki veren var vermeyen var Türkiyede de böyle bu
@Ben1sen3 tamam öyle olsun tartışmaya girmiyorum
Bencede
Amaçları belli değil mi? öyle erkeklerden iğreniyorum😒
öyle takıntım olmadı aksine slavların alayından nefret ederim...
alakası yok türk kadılnlarının da bazıları taş gibi
Ama çok güzeller vede Seksi haksizmiyiz sence :) haksızlık olmasın bizim türk kizlarimizda güzel ama hepsi değil 😊
Bence ruslar daha iyi nefes alıyor 😂😂😂şaka şaka sakal bıyık kıl tüy yok yaşlanınca da güzeller bide bizimkilere bak 30 geçince kulakları sarkıyor
neden bu kadar çok Ruslarla ilgili soru soruyorsun
Kaç kere sormuşum?
Daha önce bir kaç defa daha gördüm sandım ama şimdi baktım sen değilmişsin sorry 🙏🏻
Görüşlere baktım, görsellik delisi olmuşlar.
Ve vakit geçirmelik olarak görüyorlar.
İğrenç bir zihniyet.
Öyle düşünenler var düşünmeyenler var.
Cunku hem guzeller hem mutevazililer hem ilgililer hem sekste muhtesemler hem erkek ve seks düşkünülerlerlerlerler.
Bak iste o konuda haklısın ben her zaman söylerim türk erkeği ağır karaktersiz ve serefsizdir.
Hep kara kuru, sarı seviyoruz mavi gözlü arıyoruz kimse kusura bakmasın. 😁
Olgun oldukları için tabi fizik açısından da en iyiler tartışmasız
Hem güzel oldukları için , hemde zeki oldukları için
rus delisi değilim
bakimli temiz
kendine fiziğine bakan
akilli hatun delisiyim.
Çünkü tanrıça gibiler, makyajlı dolandırıcılık yapmıyorlar. 😏
Çevremde hiç böyle düşünen erkek yok ben burada duydum açıkçası
Onlar ne dusunuyor
Çok basit. Bize herşey serbest, size herşey yasak. Erkek yapınca çapkın, kız yapınca O rus bu oluyor. Çok acayip bir toplumuz gerçekten
Çünkü kadınları Türklerden daha güzel ve kaprisli kasıntılı değiller. Mutevaziler ayrıca kulturluler, genel kültürleri de tavan.
Rus kadınları sahiplenilmek istedikleri için biz Türk erkeklerine hayranlar. Fakat bizim erkekler bu durumu istismar ediyorlar 😂
Güzellik fizik rus kadınlarında fazlasıyla var bu yüzden türk kızlarının icinden de çıkıyor güzel olan
Buna katılıyor um
Rus kızları çok anlayışlı. Değer verdiğinde bir tarafları kalkmıyor. Saçma tripleri yok. Sevginin anlamını biliyorlar.
Kadınları çekici ve güzel buldukları için ama işin rengi başka bilmiyorlar
Çünkü kadınla uğraştırmıyor veriyor ve güzel oldukları halde ego yok çoğunda 😀
Bilmiyorum ama türk kızları daha çok hoşuma gidiyor. Ruslar soğuk gözüküyor
uzun boylular, doğalken bile güzeller, doğal sarışınlar ve sizin gibi leş gibi egoya sahip değiller, en ufak birşeyle bile mutlu olabiliyorlar
Huyları Türk kızı gibi değil güzel olmalarına rağmen