Evet sanki aynı tornadan çıkmış standart parçalar gibi bir birlerine çok benziyorlar :) farklı birilerini görünce ilgimizi çekiyor. Armani Harthurtyan bu konuda milat oldu bence :)
Evet maalesef öyle neden birbirine benziyor çünkü moda neyse onu yaptırıyorlar malesef doğal güzelliklerini bırakıp o bu şu olmaya çalışıyorlar tek elden çıkmış gibi henbu arada karşı değilim estetiğe :)) ne bileyim sağlığını etkileyen bir durum varsa estetik önemli tabiki :))
1. etken; Altın oran dediğimiz şey 2. etken; İşini iyi yapıyor diye aynı hocada ameliyat oluyor çoğu kişi. 3. etken; Beğenildiği düşünülen imaj ve ölçülere uygun yaptırmak istiyor herkes.
Kimse sıyrılma veyahut farklılaşma peşinde değil zaten. Estetik ve diğer moda trendleri hep insanların birbirinden bir şeyleri görmesiyle çoğalan bir spekülatif.
Yaptıranlardaki burun dudak algısı hep aynı olduğu için yapaylıkları çok fazla belli oluyor gerçekten ihtiyavı olanda yaptırıyor hiç gereği yokken birilerine benzemek için yaprıranlarda şahsi fikrim yaptırılmaması yönünde.. Birçok kişinin gerçek yüzünü göremez olduk 😄
Ee nedeni basit. Hepsi aynı uygulamaları yaptırıyor. Burun aynı dudak aynı çene elmacıklar kaşlar geriye bir göz kalıyor o da çoğu insan tanımlayıcı göz yapısına sahip değil bu yüzden çok benzer görünüyorlar. Mesela bir Bella Hadid için aynısını söyleyemem onun tanımlayıcı bir göz yapısı var ve ek olarak onun estetikleri çok başarılı kendi yüzüne özel iyi bir doktor tarafından yapılmış belli.
Yapılan işlemler hep aynı sonucu veriyor. Çünkü fabrikadan çıkmış gibi. Doğallıktan uzak. Estetiğe karşı değilim. Tabii ki kendini mutlu hissetmezsen yapılabilir. Ama herkesin birbirine benzemesi iyi bir durum değil.
Valla öyle. Yaptırdıktan sonra memnun kalan da çok yoktur bence. Yalniz büyük cesaret işi yaptıranlara da helal olsun, biz bir kaşımızı aldırırken bile aman ince olmasın falan diyoruz çünkü o bile çok etkiliyor yüz ifadeni.. Tercih meselesi işte
Toplumda belirli bir güzellik olgusu yaratıldığı için daha dolgun dudaklar, ince bir çene, hatları belirgin bir yüz, daha kalkık kaşlar, daha ufak bir burun, estetik sonrası biri birine benzeyen çok insan var.
Evet güzellik kanısı değişti heralde estetik yaptıran herkesin dolgun araba lastiği gibi dudaklar zor nefes alınan burunlar sağlık probleminden dolayı yaptıranlara sözüm yok gerçi diğerlerine de yok (linc)
Ben estetiğe karşıyım arkadaş. Bir meme düşünün. Doğal, hormonsuz ve silikonsuz, hakiki köy memesi... Bu memenin sıkılması ile silikonlu bir memenin sıkılması hiç birbirine benzer mi?
Allahın verdiği doğal güzellik ile insanın çevirdiği yapay güzelliğin farkı. milyarlarca insan hepsi farklı farklı ama insanın ameliyat ettikleri dediğin gibi hep aynı tip hep aynı model
Hepsi aynı modeli istiyor ondan küçük ve kalkık burun belirgin elmacık kemikleri şişkin dudak kalkık kas torpulu çene etraf doldu estetik yaptırabilir ama özentilik başka birşey.
Cok yapay ve çirkin duruyor fazlasi mimiklerin kayboluyor insanlarin cogu çekici yapan mimiklerdir ne yaziikki yok ediyorlar ortaya sisme bebek çıkıyor 😂
Aynı tornadan çıkmış gibi. Yanaklar göçük, dudaklar balon, elmacık kemikler şiş, kalın kaşlar, boya badana kapama, ve robot resmi sizlerle. Kadınlar neden evrenin var olduğu sürece geride kalmış belli bence.
Hahah ya şaka yapıyorum bu bir replik hiç görmedin mi internette 😂😂 yaz bak baya ünlü oldu bu replik. Bu arada bende esmere yakınım geniş omuz hafif romantik maçoyum diyorum yani 🙂🙂
Yaa fotolara bakma hafif sarıyım saçların önü hafif sarı beyaz tenliyim bak şimdi sen bana yaz bu konuyu uzun tartışalım 😁😁 böyle benim gibi tatlış poncik birini kırıyorsun illa güneşe çıkıp 50 cent gibimi olayım
Hic estetigim yok ama neden estetik yaptiran herkesi birbirine benzetiyorsunuz şaşırıyorum 🙄 kardeş gibi benzerlikte olan insanlar vardır elbette ama genel olarak ben benzetemiyorum kaldıki bu düşüncemi doğrulayan isinde uzman insanlar var