Güzellik & Bakım Göz yapınıza göre en uygun eyeliner şekliniz nedir, nasıl belirlenir? _Judge_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Selam 🌺Göz yapım düşük göz kapağı olduğundan kalın eyeliner yakışmıyor çok fazla ince olmamak şartıyla ince yapıyorum.⚘🌷#_Judge_⚜ Göz yapınıza göre en uygun eyeliner şekliniz nedir, nasıl belirlenir? Cevapla Nedir Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
pastelmavi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Gözlerime ince de Kalın da oluyor çok küçük ya da iri gözlerim yok fakat gozkapagim göz makyajına ve eyelinere uygun. Günlük makyajda ince gece makyajında kalin tercih ediyorum. 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. https://onedio.com/haber/kizlar-buraya-goz-seklinize-gore-mukemmel-eyeliner-cekmenin-sirlarini-paylasiyoruz-769089 1 6 Yorumla _Judge_ +1 yıl Sizin kendi göz yapınıza göre eyeliner hangisi diye sordum 🤗 Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Gerçekten hangisiyim ben bilmiyorum Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Büyük göz mü sizce Yorumla _Judge_ +1 yıl Düşük göz kapağınız var orta ama çokta kalın olmayan bir eyeliner.🤗 Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Saolun Yorumla _Judge_ +1 yıl Rica ederim 🌺 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı. Benimde tek göz kapağım düşük ve gözlerim de küçük eyelinera uygun bir göz yapım olmasa da ondan vazgeçemiyorum 2 0 Yorumla
Mrvevrem22 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 31% +1 yıl İnce çekiyorum genelde kalın olunca gözlerim çukura inmiş gibi gözüküyor 😂😂 1 0 Yorumla
Edaaa09x Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 57% +1 yıl Gozum kucuk ve cekik beceremiyorum zaten 2 0 Yorumla
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kuyruklu eyeliner. 1 0 Yorumla
eskisadıkaşk Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Dipliner yakışır bana eyeliner değil. 1 0 Yorumla
Işıkhızında Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 398 cevap paylaştı. Aa bir benim gözüm jdjd 1 0 Yorumla
darkleyl96 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Pek dikkat etmediğim için bilmiyorum sanırım 🙈 1 0 Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. İnce sadece kuyruk hatta 0 0 Yorumla