Tüm dünyada "zayıfsan güzelsin" gibi bir algı var. 0 bedenler en güzel kadınlarmış gibi gösteriliyor. Sizce Zayıflık güzellik mi demektir? Ben zayıf kadından pek hoşlanmam biraz dolgun olmalı ama resimdeki kadın çok güzel. <3 İtiraf etmeden geçemem
Ya bence en önemlisi yüz güzelliği bazı zayıflar var kırılmasınlar ama cidden çirkinler bazı kilolular var yine çirkin. Yani bu biraz doğuştan gelen birşey. Zayıfsın güzelsin gibi düşünülmemeli. Bide şu var bana çok güzel gelen başkasına gelmez. Mesela ben istisnalar hariç çok esmer beğenmem çok sarışında beğenmem çok sivri ya da çok yuvarlak suratta beğenmem orta olmalı biraz daha orta ten koyu saç renkli göz severim. Zayıflık kiloluk her zaman değişicek bişey biraz diyet ve spor yaparsın verirsin yani.
Ben de hep böyle düşünürsün bazen hala daha öyle düşünüyorum ama bakıyorsun ki zayıf çok güzel bir kız bir lafıyla bir hareketiyle kendinden uzaklaştırabiliyor kendini yani demem o ki önemli olan iç güzellik (ama ben de zayıf ve güzel olmak isterdim:))
Zayıflık güzellik değildir. Kişinin güzelliği toplum standartlarına uyması üzücü bir durum. Evet sağlık için belirli standart ölçüler vardır ama bir zamanların sıfır beden anlayışına tamamen karşıyım. 😊
İlayda oymak 45 kilo en az 50 olmalı boyuna göre aşırı zayıf bir deri bir kemik bu yüzden de göğüsleri yok denecek kadardı estetik yaptırdı silikon taktırdı önceden yoksa bu kadar öz güvenli değildi
Evet güzel ama O'nunda bir eksiği var-mış demek ki. Göğüslerine silikon taktırmış. Artık bunu anlamak kolay, bir top şeklinde ve hiç esnek durmuyorsa yani taş gibi esnekliği olmadan, o göğüs silikonlu demektir. Hayır buna kesinlikle katılmıyorum. Çünkü zayıf veya çok ince olan herkesin vücut oranı ölçüleri mükemmel değil ki. Yani zayıf demek güzel fiziğe sahip demek asla değil. Yüz güzelliği ayrı zaten bunu konuşmuyoruz bile. Fiziği hem ince hem düzgün olduğunu varsayalım o kız için yüzü hiç güzel değilse, estetik yaptırmadan burnununa dudağına her neresine gerekiyorsa, güzel diyebilir miyiz? Kısaca güzellik bence; yüzün ve vücudun birbirine olan güzel uyumu ve ahengidir. Estetik demek de aynı şey zaten.
1 den 5 e kadar not verecek olsam 1 fazla zayıf 5 kilolu olsa 2 veya 3 numara hatun tercih ederim :) ince belli olmalı hatun dediğin kendim gibi biriyle olmak isterdim :)
Tabiki ve kesinlikle değildir, bu algıyı kadını köle ve sömürge aracı gören güçler oluşturdu, başarılı da oldular maalesef insanları doğal yaşamlarından ve sağlığından kopardılar. Burada doğal zayıflar için birşey demiyorum aksine onlarda güzel. Ama zayıflamak için mücadele eden bu mücadele içinde kendilerini çirkinlestirenler varya işte onlar hiç iyi görünmüyor.
34 beden aşırı zayif 36 beden zayıf 38 beden normal 40 beden balik etli 42 beden Hafif şişman 44 beden kilolu 46 beden kilolu ve obez (38 beden ideal olur bence ) Yüz guzelligi de olmalı sadece zayiflik tek başına bir guzellik unsuru olamaz
Hayır kuru kemiğin neresi estetik ve güzel geliyor zayıf sevmiyorum ben 1.75 boyunda 50 kg idim bildiğin iskelettim 4 5 yıl kadar kilo almak için uğraştım yıllar sonra ideal kilom olan 65 kgye ulaştım hala korurum bu kilomu kilo vermeyerek. Bir kg mi bile vermem veremem aşırı zor alıyorum kiloyu :D
Zayıflık değil tabiki ideal kilosunda olmalı insan her insanın ideal kilosu farklıdır. Tabiiki kimse de dombik gibi olmasın. Kilolu olanlarda muhakkak uzman hekimlere görünsünler altında bir sebebi olabilir yoksa da sırf keyiften kilo alıyorsalarda almasınlar yeme alışkanlıklarını değiştirsinler. Zayıf kadın güzeldir demiyorum ama obezite seviyesinde de kimse güzel değildir senin yüzün çok güzel diyenlere inanmasınlar fazla kilo kimseye yakışmıyor🤭🤭🙄🙄🙄
Biz degil desek ne olur ki? Diziler algilar hep bu yonde balik etli bile olsan ayy fazlan var deniyor insnaalr da dislanmak iatemiyor dogal olarak ki benim horuaum kilo kimseye yakismiuor balik etli belki dizilerin basrollerinde gordun mu hic kilolu basril yok ee ozman ornek kim zayiflik
bence saglikli hangisiyse ona bakmak gerekir bazilari var balik etli ama yakisiyor ve saglik sorunu cikmiyor brnce o zaman öyle kalabilir ama tabi birey kendini nasil iyi ve güzel hissediyosa öyle olmaya gayret etmelidor
Benim hoşuma gitmiyor bilmiyorum herkesin kendi zevki tabi ama evet böyle bir algı oluştu toplumda ergenlik çağındaki çocukların bu uğurda anoreksiya olması da zoruma gitmiyor değil.
Hayır değildir her zayıf güzel olacak diye bir kural yok sonuçta. Kimisi biraz daha dolgun olduğunda güzeldir kimisi zayıfken güzeldir. Genetik bir konu.
Ayva göbekli, hafif balık etli (klişe bir tabir ama çok uygun bir tabir) Türk kızını tercih ederim. Hele skinny olanlar, evlerden ırak... Kiloluyu tercih ederim, onu etmem.
ilayda oymak <3 bende cok seviyorum bunu konusması tarzı felan çok güzel. bende 45 kiloyum kilomu seviyorum kiloya karsıyım kadın dediğin fit olmalı bence
Hayır değildir ben çok zayıf erkekte bayanda beğenmiyorum ayrıca baliketliler herzaman yüzden daha güzel oluyorlar nedense ya da bana öyle denk geliyor
Zayıf ya da balık etli olmak mühim değil. Fiziğin güzel mi? Ne kadar sportifsin? Bu devirde insanlar zayıflığı fit sanmakla beraber, doğru fizik bu diyorlar işte...
Bir kadınının kaburgaları bile görünmeledir' kucağınıza adığınızda onun bir gül dalı kadar zarifliği olmalıdır' her yerinden fışkırmış vücut yağları ya da hatlarını vitrinlemek gereksizlik
Kim ne derse desin fitlik her insana yakışıyor. Fit olan birinin çirkin gözükmesi için aşırı çaba sarfetmesi ya da doğuştan çok büyük şanssız olması lazım ancak aşırı zayıflıkta hoş görünmüyor.
Ben kilolum bir insan değilim 1 çocuk annesiyim fakat bence kemiklerinin yerini göreceğim kadar da bir zayıflık midemi bulandırıyor 36 beden bence ideal 34 beden yok hiç sanmıyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence güzellik değil. Güzel kadın balık etli olacak. Biraz ele gelecek yani bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ne bileyim ben kadına fit olmayı da balık etli olmayı da yakıştıriyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Estagfurullah😂😂fit kadın ve erkek daha iyi görünür.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence itici dümdüz vücudun nesi güzel olabilirki , sarıldıgında kemik geliyosa hiç hoş olmuyor