Ne düşünüyorsunuz? Eskiden estetiğin bu kadar meraklısı yoktu yapanlar çok farklılaşıyordu. Şimdilerde estetik yaptırmayanlar farklı bence. Estetik yaptırmak istediğiniz bir bölgeniz var mı?
Bu devirde estetik yaptırmak mı, yaptırmamak mı insanı farklılaştırıyor?
Estetik ve benzeri maliyet yönünden uygun olsaydı bu sefer farklı ve çekici olmak adına ilginç görüntüye bürünme çabaları başlardı (keyfiyete bağlı durumlarda).
Ve farklılığın önceliği kesin kes dış görüntü değildir bana göre. Dış görüntüyü tek önceliği yapan popüler zihniyet sebebiyle bu kadar acımasız ve pahalı rekabet var ya zaten.
Ve evet estetik az ya da çok dış görüntüyü farklılaştırıyor ama bize lazım olan tek şey de bu değil maalesef; insanda öncelik aradığımız daha mühim şeyler var çünkü.
Her neyse... Makul estetiğe karşı değilim doğal görüntü veren ellere teslim edince kendini; hangi türlü (estetik vs doğal) daha hoş görüntü oluşacaksa şahsen ona yönelirim abartmadan. Ki bu da beni farklı değil, öncekinden biraz daha hoş yapar sadece, bu kadar.
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Simdi öyle bir hale geldi ki. Zaten kadinin üstünde binbir tane baskı varken bir de bu cıktı. Gecenlerde bir cift vardı. Erkek kiza aynen şunu dedi. Bak su kizin burnu kesin estetik. Ne guzel olmuş. Seninkini de yaptirsak mi soyle yuzune yakisan, maddi olarak destek olurum hayatım dedi. Benim bile kan beynime sıçradı. Kiz ise bir sey demeden avm nin çıkış yolunu tuttu. Erkekler bu furya yuzunden estetigi hak olarak gormeye basladilar. O yaptiriyorsa benimki de yaptirsin azcik guzellessin yanima yakissin demeye basladilar. Gordugum erkegin sevgilisinden cok kendinin estetige ozellikle beyin estetigini ihtiyaci var ya neyse. Valla kiz cok güzeldi. Kendine has bir guzelligi vardi. Neden yaptırıp digerleri gibi siradanlassin ayni yuz tipine sahip olsun ki? Bu konuda da kadinlara baski var artik. Eger kadin kendini o sekil beğeniyorsa kimse karisamaz. Eger kadinin gorunusu burnu ya da baska yeri özgüvenini dusuruyor estetik yaptırınca kendini daha iyi hissedecekse kendi bilecegi is. Kisaca "kisinin kendi bilecegi is" baskasinin karışması, yaptiralim diye baski uygulaması cok yanlış. Herkes öyle kolay kolay bicak altina yatamaz. Arkadasim var. Kizin bir rahatsizligi var. Ameliyat olmaktan korktuğu icin sağlığına ragmen olmayi reddediyor. Baskalari sagligina ragmen bicak altina yatamıyor. Erkekler ozellikle bu anlattigim turde olan erkekler, diger boyle seviyesizce seyler dusunmeyen erkeklere sozum meclisten disari. Böyle yanindaki kisiyi degistirmeye calisan, makyaj yap, sunu giy, seviyesizce yaptiralim diyen erkekler önce kendi muşmula suratlarını yaptirsinlar. Kendi olmayan tiplerine ceki duzen versinler.
Estetik yaptırmamak farklılaştırıyor çünkü artık herkes aynı burun şekli vs birbirine benzedi zaten bununda bir haberini sokak röportajı yaparak dile getirdiler.