Bence gerekli hatta abimin sırtı ve göğsü gibiyse gerekli tam bir ayı :)) sırtı görünmüyor yani. Nyse si, zce?
Güncellemeler
+1 yıl
Birde batıkent gimsa nın orada life n... güzellik salonu var abim için orayla konuştum ama kadın çok gıcık nasıl bir yer sizce iyi mi? senet falan yapalım diyorlar direkt?
Erkeklerin lazer epilasyon yaptırması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Tatlım şaka Maka ben babamın kıllarını aldığını düşünemiyorum 😂 ay ne güldüm ama alınca da bebeksi tatlı duruyorlar benim anlamadığım sen niye bu kadar taktın ki?
yav bir gidin yok erkekmiş yok şuymuş yok buymuş saçmalamayın bir de birbirlerine destek veriyorlar yaa. Ayrıca taktığım olay kıl falan değil siz gibilerin düşüncelerinin ne kadar pis ve hayvani olduğu. Biri diğerine bağyan diyor, diğeri yok kılsız olunca tavukmuş kazmış ya hepimiz goril gibi gezelim az bakın kendinize ya mağarada yaşamıyoruz arkadaşlar kendiniz kendinizden rahatsız olmuyorsanız başkalarını düşünün bari
@kamelyalisir ya bir daha konuşmayacaktım ama yuh be buradan bunu çıkartman yani takdire şayan. Ne alaka Darwin Teorisi ya. Bir de duyar kasma dediğim o mu benim. Anlayışında da problem var herhalde cidden şaka gibisiniz.
Ya kızım sen şakadan da anlamıyorsun benim kimseyi savunduğum filan yok şakasına yorum yaptım. Kör değilsen gülme emojisi var. Ama kıl aldırmak insanın isteğine bağlı ben kendi vücudumda kıl sevmem. Ama bir erkek de kıl olsa da olur olmasa da bu benim görüşüm sen seversin sevmezsin umrumda değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
😂Erkek dediğin kıllı olacak o ne öyle yolunmuş kaz gibi.
sonunda anlayıslı bır bağyan :)
ya yolunmuş kaz değil ya azalsın yeter bence : bu mu iyi iğrenç misiniz?
https:// hizliresim. com/ LGPomG
@kamelyalisir YA FAKİRSİN YA DA PİS KENDİNİ AVUTMA BENCE KILLI OLMAK İYİ DEĞİL. AYRICA BAĞYAN NE BE KOMİK DEĞİLSİNİZ ARKADAŞLAR SADECE SIĞSINIZ
Tatlım şaka Maka ben babamın kıllarını aldığını düşünemiyorum 😂 ay ne güldüm ama alınca da bebeksi tatlı duruyorlar benim anlamadığım sen niye bu kadar taktın ki?
arkadasım ben kıllı bırı degılım zaten maymun degılım anlıcagın maymun olsam haklıyım sen erkeksın buyuık ıhtımal senı gayet net anlıyorum ınsanlara salca olma kendı kötulugunde kendın bogul
İster alırlar ister almazlar
yav bir gidin yok erkekmiş yok şuymuş yok buymuş saçmalamayın bir de birbirlerine destek veriyorlar yaa. Ayrıca taktığım olay kıl falan değil siz gibilerin düşüncelerinin ne kadar pis ve hayvani olduğu. Biri diğerine bağyan diyor, diğeri yok kılsız olunca tavukmuş kazmış ya hepimiz goril gibi gezelim az bakın kendinize ya mağarada yaşamıyoruz arkadaşlar kendiniz kendinizden rahatsız olmuyorsanız başkalarını düşünün bari
anladım garantı darwinin tezinini kanıtısın. ama ben toppraktan geldım canım
@kamelyalisir ya bir daha konuşmayacaktım ama yuh be buradan bunu çıkartman yani takdire şayan. Ne alaka Darwin Teorisi ya. Bir de duyar kasma dediğim o mu benim. Anlayışında da problem var herhalde cidden şaka gibisiniz.
hahhaah:) ne guldurdun benı tamam nasıl bılıyorsan öyle yap bayanıda rahatsız etmeye hakkımız yok.
Ya kızım sen şakadan da anlamıyorsun benim kimseyi savunduğum filan yok şakasına yorum yaptım. Kör değilsen gülme emojisi var.
Ama kıl aldırmak insanın isteğine bağlı ben kendi vücudumda kıl sevmem.
Ama bir erkek de kıl olsa da olur olmasa da bu benim görüşüm sen seversin sevmezsin umrumda değil
ya sana bir şey demedim karamsar sadece genelledim benim lafım kamel e yaaaa :))))
ya bu arkadası alalım stidiyo dan atlıyor zıplıyor
https://www.youtube.com/watch?v=XRPW5bB3GCI
@kamelyalisir seni gibi mizahşör 5 yaşında olsaydıN gülerdim BELKİ. Ama 33 yaşıNdasın bee yuh artık komik mi bu şimdi.
Doğası gereği erkek dediğin kıllı döşlü olur kılsız erkek seven de ne bileyim yani
bu normal değil ama kaç kere dedim abime omzunda var omzunda
Dozunu kaçırmış abin 😂
Türk erkeği için bir ihtiyaç bence. Kafalarının üstü hariç ayı gibi postla kaplı olanlar var 😂😂
Benim omuzlarımda çıkıyor tek tük o bile beni strese sokmaya yetiyor
Kürt gibi sırtım filan her yerim kıllı olsa intihar ederdim herhalde
koltuk altı ve genital için lazım bana. Göğüsümde pek yok ağda iş görüyor :d
Oyy o abinin kız kardeşi nasıl olur acaba tam bir keçi :)
sanane be bir de emoji koymuş mal
Hahahahh tüylü nejmiye :) :) :)
Yaptırmalılar kesinlikle gerekli
Ayı gibi olmak ruhumuz da var asd:ASda
Yapsınlar
Popomu aldırmak istiyorum aslında
Mantıklı
Kimi kıllı sever