Güzellik & Bakım Makyaj artisti nasıl olunur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Makeup artisti ve çok ünlü bir makyaj sanatçısı nasıl olunuyor? Ama en üst ve elit olarak nasıl olunuyor? Sıradan bir makyaj sanatçısını sormuyorum. Bilen var mı? Bunun bir üniversitesi var mı eğitimi nasıl oluyor? Makyaj artisti nasıl olunur? Cevapla Üniversite Soruları Eğitim Soruları Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Кардиблондсон Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 35% +1 yıl @beyzbi kardeşim profesyonel make up artistidir seni bilgilendirsin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
ÖğretmenHanım22 Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Eğitimler, kurslar alman lazım araştırman gerekıyo ınternetten bak.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yani kurs şeklinde oluyor dimi? Hani unıversitesi yok? Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 590 cevap paylaştı. @beyzbi kendisi bu işi yapıyor 1 0 Yorumla
wastedtimess Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. @beyzbi make up artisti kendisi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyordum emin misin Yorumla
beyzasltn Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Bol bol makyaj yapıp bunun eğitimini alarak 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Eğitimi nasıl alıcam kurslardan mı Yorumla Soran +1 yıl Ve bu kurslar ne kadar süre bilginiz var mı Yorumla beyzasltn +1 yıl Kurs gibi ama bunu araştırmak gerekir staj gibi Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
AçılınBenKs_ci Takip Et Master Yaş: 34 , eic 49% +1 yıl Kurslari var... 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar süre oluyor bilgin var mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
@beyzbi kardeşim profesyonel make up artistidir seni bilgilendirsin
Teşekkürler
Eğitimler, kurslar alman lazım araştırman gerekıyo ınternetten bak..
Yani kurs şeklinde oluyor dimi? Hani unıversitesi yok?
@beyzbi kendisi bu işi yapıyor
@beyzbi make up artisti kendisi
Bilmiyordum emin misin
Bol bol makyaj yapıp bunun eğitimini alarak
Eğitimi nasıl alıcam kurslardan mı
Ve bu kurslar ne kadar süre bilginiz var mı
Kurs gibi ama bunu araştırmak gerekir staj gibi
Teşekkürler
Kurslari var...
Ne kadar süre oluyor bilgin var mı