Erkeklerin sakal tıraş olmasını nedense hiç istemiyorum. Sakallı erkekleri çok çekici buluyorum ve eminim ki benimle aynı fikirde olanlarda vardır. Jsjsjssjsjsj Baby face erkek mi, sakallı erkek mi daha çekici?
Bir kadının yanına baby face erkek mi, sakallı erkek mi yakışır?
Size şimdi tembelliğin ve bakımsızlığın, iyi bir şeymiş gibi gösterildiği, erkek saçmalıklarını yazıyorum. '' Sakal Erkeğin makyajıdır.'' -- Hayatımda duyduğum en saçma laf. tamamen tembellik. '' Erkek dediğin kıllı olur. '' --- Erkek dediğin kıllı değil bakımlı olur. '' Sakal erkeği olgun ve yakışıklı gösterir.'' -- Sakal erkeği olgun ve yakışıklı değil pis gösterir. Aczmendiler, El kaideciler, Teröristler, kendine bakamayan acizler, vs vs. hepsi sakallı. olgun mu gösteriyorlar. .:) ''gerçekten yakışan temiz ve bakımlı, sakal bırakanları tenzih ediyorum''.
Allah allah, yakışsa ne olacak yakışmasa ne olacak? Önemli olan birbirinizi anlayıp sevmeniz, saygı duymanız, mutlu olabilmeniz değil mi? Ne bu rekabet duygusu?
Tip olmadıktan sonra sakallı/sakalsız ne fark eder ki? Ama ben baby face şıkkından yanayım. Sakalsız yakışıklı olanın, sakallı hali de pekala yakışıklıdır
Kadına göre değişir bence mesela uzun boylu kalıplı esmer kara kaş kara göz tam doğu kadını bir tarzı varsa baby face garip duruyor. Ama kişilik meselesi kim nasıl seviyprsa öyle olmalı tabi.
Sakal her yüze gitmiyor, benim sakalim 3 renk mesela ondan dolayi farkli bir hava katiyor o yüzden sakal bırakıyorum ama resimdeki arkadaş gibi olsam birakmazdim heralde 😝