Güzellik & Bakım Dövme kapatma hakkında bilgisi olan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dövmeyi yaptırdım pişman oldum şimdi üstüne tekrar dövme yaptırmak istiyorum ama köprücükte olduğu için fazla seçeneğim yok yaratıcı fikirleri olan varsa yardımcı olabilir misiniz bu arada tavsiyem ilk dövme pişmanlıktır iyi düşünün öyle yaptırın😊 Dövme kapatma hakkında bilgisi olan var mı? Cevapla Dövme Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
DeathXIII Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 30% +1 yıl Biraz büyük boyutlu birşey kalın hatlar olursa kapanır bence. Benimkiler daha büyük iyi ki kapattirmak istemiyorum 😅🤣 0 0 Yorumla
Edaligeceler3434 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Nerede yaşıyorsun, Ümraniye’de bildiğim önerebileceğim dövmecim var 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Isparta Yorumla
nuttin_but_human Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Dermocol isimli bir fondoten var kesin kapatıyor ve bir tüpü 3 4 ay gidiyor 0 0 Yorumla
S_H_S Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 43% +1 yıl Zararsiz duruyor anlami var mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilimle çıkma tarihimizdi Yorumla S_H_S +1 yıl Tarihimiz-di derken coktan tarihe gömdün tabi iliskiyi ((:👏👏🌸 Yorumla
ozgur00000 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Hayır ya keşke yardımcı olsaydım. 0 1 Yorumla ozgur00000 +1 yıl Tamam teşekkürler 🙂 Yorumla
Classy_Man Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Ne yazıyor? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tarih Yorumla Classy_Man +1 yıl Tarih ne yazıyor :D Yorumla Soran +1 yıl 01.10.18 roma rakamlarıya😂 Yorumla Classy_Man +1 yıl Bence de sildir :D Yorumla
AkrepManN Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. Yardimci olabilirim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Biraz büyük boyutlu birşey kalın hatlar olursa kapanır bence. Benimkiler daha büyük iyi ki kapattirmak istemiyorum 😅🤣
Nerede yaşıyorsun, Ümraniye’de bildiğim önerebileceğim dövmecim var
Isparta
Dermocol isimli bir fondoten var kesin kapatıyor ve bir tüpü 3 4 ay gidiyor
Zararsiz duruyor anlami var mı
Sevgilimle çıkma tarihimizdi
Tarihimiz-di derken coktan tarihe gömdün tabi iliskiyi ((:👏👏🌸
Hayır ya keşke yardımcı olsaydım.
Tamam teşekkürler 🙂
yaprak yaptırabilirsin...
Güzel duruyor ama ne anlama geliyor
Ne yazıyor?
Tarih