Güzellik & Bakım Maybelline maskaralarından en beğendiğiniz hangisidir? black01_01 Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Maybeline maskaralarından kullanıp memnun kaldığınız var mı? Maybelline maskaralarından en beğendiğiniz hangisidir? Cevapla Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 485 cevap paylaştı. Ben rocket serisini kullanıyorum çok memnunum. Çok güzel bir ürün. Tek tek ayırıyor. 0 0 Yorumla
kikit Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 54% +1 yıl Lash sensotional 1 1 Yorumla black01_01 +1 yıl Ben de dün 2. Sini aldım Yorumla
ber35 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Lash sensational 1 2 Yorumla black01_01 +1 yıl Dün aldım bakalım ikinci alışım Yorumla ber35 +1 yıl Çok memnun kalırsın Yorumla
psychologisthealer Takip Et Yoda Yaş: 25 +1 yıl Lash Sensotional 1 1 Yorumla black01_01 +1 yıl Ben de almıştım dün Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 764 cevap paylaştı. Big Shot 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben rocket serisini kullanıyorum çok memnunum. Çok güzel bir ürün. Tek tek ayırıyor.
Lash sensotional
Ben de dün 2. Sini aldım
Lash sensational
Dün aldım bakalım ikinci alışım
Çok memnun kalırsın
rocket ve lash sensational
Lash Sensotional
Ben de almıştım dün
Lash sensotional
Big Shot
colossal go exrrem siyah olanı
Lash sensotionel