Siz hangileri denediniz, hangilerinden memnun kaldınız acaba? Kirpiklerimi dolgunlaştıracak, daha gür ve uzun gösterecek bir maskaraya ihtiyacım var. Herkes Maybelline öneriyor ama hangisini seçeceğime karar veremedim. Maybelline maskara en iyisi hangisi? Deneyimlerinizi anlatırsanız sevinirim?Maybelline maskara en iyisi hangisi?
Maybelline maskaralardan en iyisi hangisi sizce, kullananlar var mı?
Maskaranın makyajın tamamlayıcısı olduğunu düşünüyorum. Çünkü maskara kullanılmadığında gözler boş, makyaj eksik kalıyor :) Bu yüzden makyaj yapmıyor olsam bile sadece maskara kullanmaya özen gösteriyorum. Maybelline maskaraları da çok iyi oluyor, istediğim özelliklere yanıt veriyorlar.
1. Maybelline Maskara Lash Sensational Extra Siyah
Maybellıne Maskara Lash Sensatıonal
Benim en sevdiğim rengi bu oldu. Kirpikleri çok güzel ayırıyor, dolgunlaştırıyor. Benim de beklentim kirpiklerimi ayırması ve uzatmasıydı zaten. En çok memnun kaldığım maskarası da bu oldu. Göz altlarındaki küçük kirpikleri bile ekstra uzatıyor. Kalıcılığı da gayet iyi hemen akmıyor.
2. Maybelline Rocket Volum Express
Maybellıne Rocket Maskara Volum Express
Fırçası sert olduğu için kirpiklere çok iyi şekil veriyor. Kirpikleri tek tek ayırıyor ve yapışma yapmıyor. Rengi de çok iyi, yoğun bir siyah. Kirpikleri çok aşırı uzattığı söylenemez ama ayırma konusunda mükemmel.
3. Maybelline Great Lash Waterproof Maskara
Maybellıne Great Lash Waterproof Maskara
Silmek biraz zor oluyor çünkü suya dayanıklı bir maskara. Fırçasının kılları çok ince bu yüzden kirpikleri ayırma konusunda üstüne yok diyebilirim. Dolgunluk verme, uzatma özelliklerine de puanım 10/10 olur çünkü küçük kirpikleri bile uzun hale getiriyor.
Her ne kadar silinmiş olsa da ben Classic Volume Express kullanıyorum. Gerçekten çok memnunum. Ayırıyor, topaklanmıyor ve kolayca temizleniyor buna rağmen akma yapmıyor. En azından bende yapmadı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hepsini kullandım. En güzeliMaybelline New York Lash Sensational Maskara. Hacim veriyor ve tek tek ayırıyor. Suya dayanıklı olan çeşidi de var ama bu da gayet kalıcı. Tavsiye ederim 🌺
En İyi Cevaplar