Merhaba arkadaşlar. Sephora outrageous curl maskara almak istiyorum. Sephora outrageous curl maskara kullananlar var mı, yorumlarınız nasıl? Kirpiklerim uzun ancak kıvrılmıyor. Birçok maskara denedim ancak memnun kalmadım.sephora curl maskara
Sephora outrageous curl maskara kullananlar ve yorumları nasıl?
şimdiye kadar kullandıklarım arasında en iyi maskara. tek kusuru waterproof olmayanının göz kenarlarına günün sonunda doğru dökülme/bulaşma yapmasıdır, waterproof olanını ise çıkarması gerçekten çok zor.
Sephora markasının kozmetik ürünlerini çok seviyorum. Özellikle rujları ve rimelleri gerçekten çok güzeller. Sephora outrageous curl maskara birçok kişinin tavsiyesi. Yorumları oldukça olumlu yönde.
Sephora outrageous curl maskara yorumları
sephora outrageous curl maskara
Sephora outrageous curl maskara kullananlar oldukça memnun. Kirpikleri tek tek ayırarak kıvırmayı sağlıyor. Aynı zamanda kirpiklere hacim veriyor. Fiyatı indirim zamanı uyguna geliyor kesinlikle denemelisin. Yapısı biraz ıslak buna dikkat etmen gerekiyor. Ancak uygularken herhangi bir zorluk yaşamazsın. Fırçası sayesinde rahatça sürebilirsin.
ben birdönem kullandım çok memnundum ama benim kirpiklerim zaten kıvrık o yüzden bu konuda bir değerlendirme yapamam bir de eğer alırsan rimelini çift fazlı makyaj temizleyicileri ile temizle :)
Bu kadınlarda çok değişik şeyler killaniuorlar isimlere bak görende marsta uzay ussu kuruyorlar zanneder :/ biz erkeklerde hıç yok böyle şeyler klasik dede donu icligi giyip geziyoruz vay arkadaş
Ama sizde de hata var. Zamanında superman in kırmızı donu yeterli satış rakamına ulaşsaydı belki dünya çok farklı olacaktı. Neden tayt üstüne kırmızı donu sevemediniz ki 🤷♀️
@goldensword tayt giyen kahraman olmaz olsun :d hayır adam gibi giy pantolonu uc tayt olayına neden giriyorsun arkadaş ya oda ayrı rezalet hiç sorma hicc
Bak işte biz kadınlar tayt tekrar moda olunca "ay bu da neymiş" dedik mi😁 bildiğin pantolonu köpek saldırmış hale getirdiler, bunu evsizler bile giymez dedik mi 😁 bildiğin naylon tarlada, kanalizasyon temizlerken falan giyilen çizmeyi moda yapıyoruz dediler, olmaz dedik mi? Hayır! Bir kadın bu noktada hangi renkleri var diye sorar en fazla😤. sizin potansiyeliniz düşük, beyaz don müstehak size😅😅
@goldensword ben mutluyum beyaz uzun dede donumla ne yapayım kış vakti ishal mi olayım ohh sıcacik valla :dd dedeler boş iş yapmaz ses etme er ya da geç moda yapicaz bu donu seyredin az kaldı