Mat bir ruj arıyorum, dudakta kalıp gibi duranları sevmiyorum biraz kremsi yapısı olmalı. İnternette biraz araştırdım Golden Rose tam da istediğim gibi görünüyor. Renk pigmenti de iyi görünüyor. Aranızda Golden Rose Matte Lipstick Crayon kullanan var mı? Kalıcılığını da merak ediyorum, dudakta ne kadar kalıyor, çok fazla bulaşma yapıyor mu?Golden Rose Matte Lipstick
Golden Rose Matte Lipstick kullanan var mı, memnun kaldınız mı?
Mat rujların yapısını çok önemsiyorum. Kalıcı olduğu söylenen, dudağa sürülünce kalıp gibi duran ve dudağı çok kurutan rujları hiç sevmiyorum. Hele dudakta çatlaklar varsa hepten ortaya çıkıyor ve kötü bir görüntü oluşturuyor bana göre.
Golden Rose Matte Lipstick nasıl bir ruj?
Ben Golden Rose Matte Lipstick 08 numarasını almıştım. Açıkçası aldığımda özelliklerini çok da incelememiştim. Kalem ruj olması hoşuma gitmişti ilk olarak. İlk sürdüğünde mat değilmiş, kremsi bir rujmuş gibi geliyor. Sürdükten bir süre sonra matlaşıyor ve çok güzel duruyor. İpeksi yumuşaklığı devam ediyor silene kadar, dudakları kurutmuyor. Zaten içeriğinde nemlendirici ve E vitamini bulunuyor.
Golden Rose Matte Lipstick renk pigmenti iyi mi?
Ben pigmentini de çok sevdim, rengi tam olarak ortaya çıkarıyor. Dudaklar çatlak olsa bile ton oynamaları olmuyor. Her yere eşit dağılıyor. Bulaşmaya gelince de tabii ki öpücüklere karşı dayanıklı değil bulaşıyor :) Dikkat etmek gerekiyor, ki zaten dayanıklı denen rujlar bile bulaşıyor. Takılmamak lazım oraya.
En İyi Cevaplar