Hepimiz son derece çekici bir kadının/erkeğin yanında bize göre çirkin sayılabilecek birini gördüğümüzde hayrete düşeriz ve hemen aklımıza “bu kadın/adam bunda ne bulmuş acaba?” sorusu düşer. Ne demişler; Çirkin kadın yoktur, makyajsız kadın vardır. :) Erkeğin mi çirkini daha şanssız, kadının mı?
Net biçimde erkeğin çirkinine ekmek yok bu bozuk düzende. Kadınları çirkin diye nitelemek istemiyorum çünkü cidden farklı bir sistematik onlar. Sadece bakımsız olabilirler çirkinlikleri yoktur kanımca. Bakımsızlıklarının getirisi görüntü bozukluklarına yol açabiliyorlar sadece. Neyse, kadının makyaj avantajı var bir kere. Makyaj yapan bakımlı her kadın güzellik standartlarına giriyor. Hal böyle olunca kadınlar için çirkinlik kavramı neredeyse yok denecek kadar az seviyeye indirgeniyor. Erkek ne yapsın? Doğal haliyle toplumda kendine yer ediniyor. Genelde kadınlar tarafından dışlanıyor çirkin erkek ilişkisi bile olmuyor. Ayrıştırılıp farklı gözle bakılıyor ona. Erkekler doğaldır çirkinse çirkin yakışıklıysa yakışıklı ortası yok yani. Ve en şanssızı da bakımsız bir kadın, çirkin bir erkektir.
Sekste erkeğin çirkini şanssız, evlilikte kadının çirkini şanssız diye tahmin ediyorum... doğal koşullarda böyle ama koşulları değiştiren etmenlerde var.. kadınların bir kısmı adı kötüye çıkınca yarıştan eleniyor mesela.. ya da fiyatının çok altına gidiyor.. erkeklerin bir kısmıda parayı olsa çirkinde olsa farkı kapatıyor.. dolayısıyla çirkinlik tek kriter değil..
Aslında kimse çirkin değil. Kadınlar makyajla çirkinliklerini kapatıyorlar ve birkaç hileyle güzelleşiyorlar. Erkekler ise sakal bırakıyorlar veya ekstra olarak bıyık bırakıyorlar. Zaten yüzünün %70"ini kıl kaplıyor. Güney gözlüğü taktıklarında ise yüzünün hepsi kapanıyor ve herhangi bir çirkinlik kalmıyor. Kadını makyajı, erkeğin sakalını silersek, kimse beş para etmez.
Can yaman sakalı kesti yine yakışıklı Jason Statham sakalsız da 10 numara Brad Pitt zaten süper. Adriana Lima geçen makyajsız foto atmış çok güzel. Bunları nasıl açıklican😂😂😂
Her ne kadar erkek daha şanssız kadın makyajla halleder vs denilse de bence bu zamanda artık iki cins içinde çirkinlik şanssızlık değil bir kerim bunu doğal olarak karşılıyor diğer bir kesimde estetik operasyonlarla istediği görünüme ulaşabiliyor zaten
Cirkin veya ortalama tipli erkegin sansi sansir anca 30 yasina yasina kadar pic adamlar tarafindan murdar edilmis kizlar siginack liman olarak gorurler yamanmaya calisirlar ama asla asik almazlar. Birini sevse acilsa sapik olur dekolte giyen bir kizi kesse tacizci olur bunlari yakisikli yapsa ay ne tatli toplum. olarak sekilciyiz ve parayi seviyoruz.
Erkeğin iyi bir parası mal varlığı varsa maalesef ki neler neler bakıyor bu kardeşlerimize çünkü bazı hemcinslerim hayat yasamak istiyor. Şayet güzel bir Kadın değilsen aşağılamalara hakaretlere ve alaylara hazır olmalısın çünkü dolu bir cüzdan dolu bir beyinden daha fazlası ediyor.
Aslında her iki tarafın bakımsız haliyle düşünmek gerek erkeklerde bir nebze bakım yapıyor elbette fakat bayanlar en ufak yere bile gitseler makyaj yaptıkları için viktoria secrettakilere daha sıcak bakmaya başladım
Erkeğin çirkini şanssızdır. Zengin olanları paraya tapan karakteri zayıfları kendisine çeker ama fakir olan çirkinler sadece seyreder. Ne çirkin kadınlar gördüm evli ama sevgilileri var. Bu ülkede her çirkin kadına bakan abazan vardır.
Kadın daha şanssız diye düşünüyorum. Erkekler de kuvvetli bir aura, yüksek özgüven olunca yakışıklı olup olmaması pek göze gelmiyor. Kendimden biliyorum bunu.
Şu an benden cirkin bir kizla konusuyorum ilk defa hemde 😂 3 gun oldu konusmaya baslayali. Cok hos bisey ya. Seni yiycekmis gibi konusuyor 😂 ve sana guzel baglaniyor seviyor. Hayatlarinda cok az erkek oldugu icinde seni hayatinin merkezine koyuyor sadik oluyor. tabi yasamadim ama oyle dusunuyorum. en iyisi cirkin kiz.😊 hem ozguvenimde yuksek oluyor 😂 beni daha cekici buluyor benimsiyor sahipleniyor kiskaniyor.
Erkekler bu konuda daha şanssız çünkü erkeklerin çoğu nefes alsın yeter diyor bu kadar yoklukta olan var ama biz kadınlar ille de yakışıklı birini istiyoruz
Tabi ki kadının çünkü genelde erkek zaren estetik birşey olmadığı için vücudu biraz sıkı olsun yüzü önemsiz futbolcuların yanındaki fıstıkların olmasından pay biçin ve genelde futbolcular çirkindir😂
Kadının. Belki kadınlar makyaj yapiyo falan ama yapamayanlar bilmeyenler ya da yaptığını sananlar var. Ve bence erkekler güzelliğe kadınlar zeka ya aşık olur.
Kendini ifade eden bir kişi öz güvenli ise fark etmez.. Şanssız olan içine kapanıp hayata küsmüş olanlar.. Her kes bilmeli ata sözünü "Her kör satıcının kör alıcısı vardır"..
Bence erkeğin çirkini daha şanssız dır. Çünkü ; kadın ne kadar çirkin olsa bile makyaj ile kendisini düzeltebilir. erkeğin öyle bir avantajı yok. Benim düşümcem bu yönde. Ama şöylede bişi var zengin erkek ne kadar çirkin olursa olsun şanslıdır. Aksini iddia eden çıkmaz bence.
Kadınlar için "Allah insana çirkin şansı versin" denilmiştir Erkekler için bir söz yoktur ama ya karaktersiz bir çirkin erkek olacan ya da zengin çirkin erkek olacan
Yani erkeğin aslında kadin bir sekilde halledebiliyor bu durumu. Tabi iliskiler acisindan bakarsak guzel kadinlar da cirkin erkeklerin yaninda. Buna bakarak da kadin daha sanssiz gibi. Degisiyor mu ne 😀
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya bana göre erkek çirkinse bile vücut yapar bir şekilde toparlar ama kadın çirkinse herşeyi batırır. Erkekler güzelliğe bakar. Bir dişinin çirkin olması tamamıyla onun hatası. Eğer ki kendi rahatını düşünürsen yüzüne bakmazsan ve böyle alışırsan çirkin olursun sonra diğer kızlar güzel doğmuş ben böyle doğmuşum dersin. Sonra da görücü usulü evlenirsin ve o adam ilk sevgilin olur.
Bence erkek kadının güzelleşmek için alternatifi çok fazla hele ki damacana ruban beceren sevdiği eşeğin resmini cebin de taşıyan abazaların olduğu bu ülke de küçük bir dekolte yeter o kadının ilgi görmesine
' Çirkin insan yoktur, bakımsız insan vardır.. 'Lakin illa bir görüş sorarsanız.. erkek olabilir.. Aslında herkese göre ise , saçma ama gerçek; paran varsa güzelsin.. endişelenme..
Ben yakışıklı oldum da ne oldu şans sıfır, üstelik eski güzellikte kalmadığı gibi hastalandım ama değişir bu durumlar, herşey etkiler. Çevre ve insan faktörleri, arz talep meseleleri vs.
Kadının çirkini daha şanssız çünkü erkek çirkinde olsa bir şekilde parayı bulunca çok güzel kadınlarla birlikde olabiliyor ama çirkin kadının türkiye şartlarında iş hayatına girip kendi başına zengin olması çok zor anca evlenir desek çirkin oldugu için alanı olmaz
kadınlar her türlü güzelleşiyor bir şekildeerkekler şanssız
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkeği bilmem de çirkin kadının günümüzde şanslı olduğu kesin. Allah günah yazmasin nerde tipsiz var ahlaksızlık var en yakışıklı erkekleri kapmışlar onlar her türlü pisliği yapsın bizim gibi sakinanlar ceremesini çeksin adaletin bu mu dünya
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kadın bir şekilde makyajla, giyimle, estetikle değişebilir. Erkek çirkinse çirkindir onun için yapılabilecek pek bir şey yoktur 🤷🏻♀️Ayrıca bir kadın güzel değilse bile çirkin bir erkekten daha kolay partner bulur bu bir gerçektir.
Tipsiz erkeklerin de imdadına sakal yetişiyor Eysan sultan😊 yuzunun yüzde 70 i sakalla kaplanan bir erkegin tipsizligi çok göze batmaz diye dusunuyorum
Erkeklerde para ve vücutla kapatıyorlar o eksiklerini hemde kapatmayı abartıp yakışıklı erkeklerin bir şu dallamaya bak birde yanındaki karıya bak demesine sebep oluyor
En İyi Cevaplar