AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
etkili bir şey mi ? yani çabuk tesir eden bir şey mi yoksa uzun kullanım mı gerekiyor?
8 hafta gibi kısa bir sürede çatlaklarından kolayca kurtulabilirsin :)
Çatlaklar benim en büyük düşmanım olmuşlardır bence. Hemen kurtulmak istiyorummmm. #SöylemezsemÇatlarım
Hemen kurtulmak istiyorsan BioOil ile tanısmalısın :)
Cilt çatlaklıkları gerçekten ergenlikte alınan kilonun bir anda verilmesiyle kilonun indiğine sevinirken bıraktığı hasarı da üzülmene sebep oluyor şahsen bende öyle olmuştu bio oili hiç deneme gibi bir şansım olmadı ama çok fazka şeyler duydum özellikle arkadaşlarımdan kullananların fazlasıyla yararını gördüklerini dile getirdiler bu sorudan sonra ilk işim bio oili kullanmak olucak #SöylemezsemÇatlarım
Çok güzel anlattın :)
Daha önce böyle tür çekilişlerden hediye kazanmadım ama deniyim yinede bunalıma giriyoeum ve krem arıyorum deli gibi
Sürekli kilo alan ve veren bir bünyem var. Bu yüzden çatlaklardan bir türlü kurtulamadım. Kış aylarında pek sıkıntım olmasa bile yaz geldiği zaman istediğim gibi giyinemiyorum. Giyinsem bile herkesin gözü benim üzerindeymiş gibi hissediyorum. Çünkü çatlaklarım çok kötü gözüküyor. Daha yaşım çok genç bunu erken atlatmazsam ileride daha çok sorun yaşarım diye düşünüyorum. Bu yüzden Bio-Oil e ihtiyacım olduğunu #SöylemezsemÇatlarım
düzenli ve sabırlı kullanırsanız güzel sonucu veren bir ürün. açıkçası ben kullanmaya başladığımda çok da inanmıyordum ama hadi bari bir de bunu deneyeyim diye başlamıştım. yaklaşık 4 ay kullandıktan sonra bacağımdaki lekelerin rengi belirgin şekilde açıldı.
not:benim cildim biraz akneye yatkın, yağlı ürünler yüzümde sivilcelerin artmasına neden olabiliyor bu yüzden yüzümde denemedim. eğer aynı tür bir sorununuz varsa dikkatli olmakta fayda var. 🌸🥰
Memnun kalmana sevindim :)
Valla bir ara ben de bio oil kullandım. Çatlakların renginde açılma olmuştu.
Düzenli olarak kullanırsan 8 hafta gibi kısa bir süre içerisinde çatlak görünümünde gözle görülür azalma fark ediliyor evet.
• Dünyanın 1 numaralı çatlak bakım ürünü Bio-Oil. 🎊🎊Yenilenen formülü ile çatlaklarda 8 haftada gözle görülür etki sağlar.🙀
• Hamileler, vücut geliştiriciler, büyüme döneminde hızlı boy uzaması yaşayan ergenler ve hızlı kilo alıp veren kişilerde, cilt üzerindeki çatlak görünümünün iyileşmesine yardımcı olur.🙏🙏🙏
• Klinik olarak test edilmiştir.👌
• A ve E vitaminleri ile Papatya, Biberiye, Lavanta ve Calendula yağları içerir.🌼🌸🌱
• Çatlak bakımının yanı sıra. cilt lekelerine, yaşlanmaya ve ciltteki kuruluğa karşı bakım yapar.
• Cildin nem dengesini korur.
• İçeriğindeki PurCellin Oil.. sayesinde cilt tarafından kolayca emilir, yağlı bir his bırakmaz.
• Hassas ciltler için uygundur. #SöylemessemÇatlarım
Bayağı kötü etkiliyor psikolojik olarak çöküyor insan
Kesinlikle haklısın maalesef
Yani
Kendimle barışık olamıyorum, hele duş alacağım zaman görünce kötü hissediyorum
O zaman Bio-Oil'i mutlaka denemelisin :)
#SöylemezsemÇatlarım
Basım dertte onlarla nefret ediyorum çatlaklardan varsa çözüm deniyelim
Cozum biooil :) 8 hafta gibi kısa bir süre içerisinde gözle görülür bir etki sağlıyor
Gerek kilo alıp vermekten gerekse doğum sonrasında oluşan çatlaklar kadınların korkulu rüyası. Her kadında hayatının belirli dönemlerinde illaki bir çatlak sorunu görülüyor. Haliyle bu da fazla can sıkıcı. Zamanında kilo alıp sonra eski halime dönmek için çaba gösterdim. Bu çaba sonunda göğüste oluşan çatlaklar fazla sınır bozucu oldu haliyle.
#SöylemezsemÇatlarım
Çok hızlı bir şekilde 10 kilo vermemin sonucunda bel kısmımda çatlaklar oluştu, büstiyer veya bikini giydiğimde direk dikkat çekip canımı sıkıyor. Bio-oil sayesinde kusursuz bir görünüme kavuşmak için sabırsızlanıyorum. Özgüvenimin yerine gelmesi için büyük bir fırsat 💁♀️
Hızlı kilo alıp verme sebebiyle vücumda çatlaklar meydana gelmişti her baktığımda mutsuz oluyordum bunun için kullanmadığım kremler yağlar kalmadı. İlk başta geçiyor gibi olup hiçbiri geçmedi bir arkadaşımın tavsiyesi ile Bio-Oil aldım ve kullanmaya başladım kuşkularım tereddütlerim vardı ama hepsi geride kaldı iyi ki kullanmaya başlamışım çok memnun kaldım cevremde tüm tanidiklarima hayranlıkla bahsediyorum gerçekten harika bir ürün. Ben çok memnun kaldım ve sevdim vücudum yumuşacık oldu ve çatlaklarım yok denilecek kadar azaldı
#SöylemezsemÇatlarım
Bende yok diyen yalan söylüyordur:) Bilmiyorum ben de kendimi gerçekten iyi hissettiriyor. Çok aşırı zayıftım ve insanlar bununla dalga geçiyorlardı, anoreksiya yolunda ilerlerken nasıl oldu bilmiyorum çok fazla kilo aldım. Bu yüzden çatlaklarım var, iyi ki var. :) #SöylemezsemÇatlarım
Azıcık kilo alsam direk vermek için spor yapıyordum, veya kendilikten alıp verdiğim zamanlar alıyordu. Fit olacağım diye vücudumda çatlaklara yer verdiğimi fark ettim. Ne kullandıysam fayda etmedi. Bende herkes gibi bikini giyip deniz, kum, güneş sefası sürmek isterdim ama bronzlaşdıktan sonra çatlakların tenimde daha açık durmasını istemedigim için yazın en büyük nimetlerinden mahrum kaldım. Madem Bio-Oil mucizesi bu derdime çözüm olacak neden mahrum kalayım. :)
#SöylemezsemÇatlarım
Cilt ne kadar esnek olsa da kilo alıp verme ile çatlaklar oluşabiliyor ve her kadında olabilecek bir şey. Ne kadar kendinle barışık olsan bile eskisi gibi rahat giyinememek ve sanki biri bakıyormuş gibi hissetmek. Eğer çatlaklarınız henüz yok ise daha kolay böyle ürünleri kullanarak veya cildinizi nemli tutarak ve bol su içerek ama en önemlisi kilo alıp verirken ani kilo alıp vermemeye çalışın. #SöylemezsemÇatlarım
#SöylemezemÇatlarım ergenlik döneminde hızlı kilo alıp verdiğim için ne yazık ki çatlaklar oluştu bu ürünle tanışmayı çok isterim 💕
Tanışmanı ben de çok isterim çatlaklardan kurtulma yolun olacak :)
Çatlakların yüzünden rahat giyinemiyorum sinir bozucu şunu da #söylemezsemçatlarım artık çatlaklarım değil ben hüküm sürmeliyim
Istedigim kıyafeti giyememek cok uzucuydu gercekten :)
Aynen
Basenlerimde dizimin arkasında ve ilginç şekilde dizimin üstünde var. Gerçekten çok rahatsız edici bir görüntü yaa hiç hoşlanmıyorum.Üstelik yazın daha çok belli oluyor o kısımlar güneşte yanmadığı için bronz tende çok kötü oluyor beyaz beyaz. #SöylemezsemÇatlarım
Ben de bir ara çektim çatlaklar o zamanlar da istediğim kıyafetleri giynemiyordum çatlak lar yüzünden ama bio il kullandım ve geçti #SöylemezsemÇatlarım
Senin adına çok sevindim
#SöylemezsemÇatlarım ciddi ciddi de çatlardım yani 😀 bu güzelligi görünce gözlerim acildi birden :) yaklasik 3 yildir kullaniyorum her derde deva gibi, catlaklar nemlendirme ve hatta cilt lekelerini duzenlemede on numara sonuc veren bir ürün kokusu ayri güzel özellikleri ayri , bende tavsiye üzerine kullandim iyki de tanimisim 😊😘❤
Kokusuna ben de bayıldım çok iyi hissettiriyor tabii özellikleri ve etkileri müthiş :)
Ergenlikle beraber çatlaklar mini giymemi engelliyor. Kıyafet seçimimi bile çatlaklarımı düşünerek yapar oldum. Artık bacaklarıma bakmak bile istemiyorum. Psikolojim bozuldu resmen. Çatlakların geçmesi için birçok yol denedim ama olmadı. Hala aynı. Ama yeter #SöylemezsemÇatlarım artık çatlaklarımdan kurtulmak istiyorum.
Çatlak sorunum hiç olmadı gerçekten :)) bu yüzden birşey diyemicem😌
Ama ürün güzeke benziyor bu kadar tavsiye var ise boşa değildir :)
😪😪😪😪
.
tamamen sinir bozucu bir durum
.
Maalesef ama Bio-Oil bu durumu düzeltmede çok iyi bir yardımcıymış :)
Bütün çatlaklarım ergenlikte oldu maalesef.. sadece basen ve popoda ama gebelikte eminim karnımda aynı kaderi paylaşak diğerlerine alıştım fakat yenileriyle ne yapıcaaaammm
Ergenlikte hızlı kilo alıp vermeler maalesef çatlak oluşumuna sebep oluyor. Onun dışında sivilce problemleri de ciltte leke bırakabiliyor. Bio-Oil önlemede 1 numara :)
27 Yaşına girdim sigara kullanıyorum ama allah tan leke ve sivilce problemim yok teşekkür ederim
Kilo alıyosun sonra çatlakların oluşuyo tamamen içine kapanıyosun tek derdin kilo verebilmek oluyo bazen beceriyosun ama 2 katını alıyosun bu arada çatlakların gittikçe artıyo kızarıyo vs geçirmek için bin türlü yol deniyosun ama hiçbir şey başaramıyosun ne kilo veriyosun ne çatlaklarını geçiriyosun.
#söylemezsemçatlarım
Kilo aldığım için çatlaklarım oluştu ve istediğim gibi giyinemiyordum. Hep örtmeye çalıştım, kilo verme karari aldim kilolar gitti fakat çatlaklar hala duruyor. Halbuki kilo verirsem çatlakların geçeceğini sanmıştım... Ve sonra #SÖYLEMEZSEMÇATLARIM bio-oil kullanmaya başladım o kadar memnun kaldım ki sihirli değnek değmiş gibi o kadar çabuk geçeceğini düşünmüyordum çatlakların mükemmel ötesi bir şey bu , hayran kalmamak elde değil iyiki varsın BİO-OİL...#Söylemezsemçatlarım
Çatlağım yok güzel paylaşım olmuş etrafımdaki herkesle paylaşıcam #söylemezsemÇatlarım
Süper o zaman günlük nem ihtiyacını bu yağ ile karşılayabilirsin :)
Bir gün çatlarsam bu ürünü kullanacağım :)
Umarın çatlamazsın ama çatlamasan da bu yağa ihtiyacın olabilir çünkü nem ihtiyacını karşılayarak cildin canlı gòrünmesini sağlıyor. Leke gòrünümünü düzgünleştiriyor. Mükemmel bir cilt tüm kadınların hakkı :)
Canlılık kazandırıyorsa o zamam kullanayım ben hemen :)