Kendimi güzel hissetmiyorum. Öz güvenli , bakımlı ve güzel bir kız olmak istiyorum. Cilt bakımı ve püf noktaları paylaşır mısınız. Öz güven eksikliğinin sebebinin de bu olduğunu düşünüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
bir erkek gözünden yardımcı olayım,
sizin önce ne sesinizi ne karakterinizi görmüyoruz, ilk olarak yüzünüz ve fiziğiniz batıyor gözümüze.
onun için önce vucudundaki kıl tüylerden kurtulabilirsin, kaştır bıyıktır kol kılıdır vs.
kendine yakıştığına inandığın saç modelini ve rengini yapabilirsin, göze batmayan şeyleri tercih etmemeni öneririm (mavi, sarı, yeşil) bunlar gerçekten ergence, bunun yerine daha doğal bir şey öneririm.
eğer bedeninden memnun değilsen, spora başlayıp ortalama bir vücuda sahip olman yeterli olacaktır.
kokuna ve diş bakımına dikkat etmen de önemli, birinin yanından geçtiğinde çok güzel kokabilirsin, veya gülümsediğinde dişlerin bembeyaz olabilir. (beyazlatma yaptırıp, beyazlığı koruyabilirsiniz sarıysa beyazlatmak zor.)
abartı makyajdan kaçınmanı öneririm, bunu kimsenin seveceğini sanmıyorum, hoş ve hafif şeyler yapabilirsin.
kullandığın takılar zarif şeyler olursa daha çok ilgi çeker, giyimine de bu saydıklarıma uygun şekilde kombin yaparsın.
bence saydıklarım yeterli :)
“Hiç bir insana kendini beğendirmek zorunda değilsin, bu saydığım özelliklerde bir kadın olmak zorunda da değilsin. Sordun diye söylüyorum”50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGiyiminle ve saçlarınla işe başla. Kırıkların varsa aldır, büyük değişim istiyorsan sana yakışacağını düşündüğün renge boya. Kıl, tüy kaş bıyık gibi şeyleri hiçbir zaman aksatma. Deodorant, diş fırçalama işi, parfüm gibi şeyleri alışkanlık haline getir. Makyaj yapıcam diye palyaço olma, az ama hoş, sana yakışan tonlarda makyaj yap.
43 Yorumla- +1 yıl
hangi renge boyanmalı saç
- +1 yıl
@sevmekk456 tenine bağlı ama boyama ya
- +1 yıl
Yanlış yere oldu pardon😂
+1 yılMakyaj yapıyorsan cildini iyi temizle önce makyaj suyuyla çıkar, jelle ya da köpükle yıka sonra da tonikle, kıyafetlerini temiz tut parfüm ihmal etme arada yüzüne maske vs yap, kıl tüy zaten dememe gerek yok yapıyorsundur onu buna benzer şeyler yap işte
03 Yorumla- +1 yıl
Resimdeki senmısın
- +1 yıl
@jinekologhakan evet
- +1 yıl
@jinekologhakan ne gibi
+1 yıl'Nasıl Daha Bakımlı Olurum?' Diyenlere Tavsiyeler!
bu sorular için detaylı bir bence yazmıştım. Belki yardımcı olur20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
26Cevap
Özgüvenli olmanın bununla çok alakası yok bence. Çok güzel göründüğünü düşünerek dışarı çıkarsın, kendinden çok daha güzel birini gördüğünde kendini yine kötü hissedebilirsin belki. Bence özgüvenli olmak için sevdiğin bir alana yönel ve o konuda uzmanlaş, dil öğren, bunlara ek olarak bakımına da özen göster tabiiki. Eminim özgüvenin böylece daha kalıcı olacak...
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel cevap
sık sık banyo yap temiz ol güzel kok tırnak bakımını sakın iihmal etme saç parfümleri al banyodan sonrası için gratiste vicüt parfümleri var onlardan kullan makyaş yap siyah nokta maskeleri al gül suyu kullan yüzüne peelingler kullan garnıer marka öneririm
11 Yorumla
+1 yılGiyimin önemli cildin önemli dişlerin ve eller önemli saçların önemli
33 Yorumla
Soran+1 yılCikt bakımı için önerileriniz var mı
- +1 yıl
Cilt bakımını güzellik merkezinde yaptırmalısın bence evde yapılanlardan ciddi derecede farkı var
Soran+1 yılEvet doğru
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk öncelikle eğer cildin de sivilce varsa hemen iyi bir cildiyeye gidip randevu alıp sivilce tedavisine başlıyorsun. Sonrasında ise yeme düzenini yapıyorsun. Şekeri komple bırakıyorsun şekeri meyveden alıyorsun. Kola fanta bilmem tarzı içiceklef yasak artık çünkü gereksiz. Soda su ve ayran kullan. Ondan sonrasında. Saçın düz ise keratin bakımını tavsiye ediyorum ve saçlarımızı daha sağlıklı uzaması için 3 ayda 1 kestirmemiz yani kırıkları aldırmamız lazım.
224 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSonrasında ise dişler geliyor. Eğer çürüğün varsa dolgu yaptır. Diş teli lazımsa taktır. Veya diğer şeyler. Ve şunu demem lazım her 6 ayda bir diş taşı temizliği yaptırmalısın sabah akşam fırçala kahvaltıdan sonra ve uyumadan önce şeklinde sonrasında listerin kullan ağız gargarası
Cevap sahibi+1 yılArkasından geldik kıl tüy işlerine benim Ağdaya alerjim var ondan epilasyon gidiyorum. Eğer Ağdaya alerjşn yoksa yine epilasyon öneriyorum çünkü kökünden kurtuluyorsun büyük ferahlık. Arkasından kilolu olabilirsin olmayabilirsin eğer rahatsızsan bu durumdan spor salonuna yazıl değil isen her gün 20 dk yürüyüş yap ekstra olarak internette uygulama var onları uygula ama 1 ser değil 2 set 20 kere şeklinde
Cevap sahibi+1 yılArkasından geldik kaş problemine yüzüne uygun şekilde aldır. Sonrasında tırnak bakımı önemli kısa kullanma taraftarı olabilirsin ama bakımlı olmalı evde manikür yapabilirsin YouTube videolar var.
Cevap sahibi+1 yılSonrasında geldik kıyafete kıyafeti her zaman deneyerek ve kendine yakıştırıyorsan al. Eğer zevkini beğenmiyorsan annenden en yakın insanlardan al öneri sonrasında vucüdu dik tutma çok önemli dik durma çağla şikel balerin olduğu için onun dik durmaya ilgili videosu var iç izle
Cevap sahibi+1 yılBence bundan sonrasında hazırsın değişimine başlamış ve devamını getirmiş olursun. Eğer sivilcen yoksa suratında. Cildin karma mı yağlı mı öğren her sabah kalk ona uygun temizleme jeli al eğer karma yağlı ise la roche posay öneririm harika her sabah ilk elini yıka sonra suratını bununla yıka arkasından bir yere uzan buz sür cildine buz bitene kadar fakat bir yerde çok uzun süre tutma buz yanığı olur. Buz da cildi sıkılaştırır renk verir kan dolaşımını hızlandırır. Maske olarak hafta da bir yap ona ne önersem bilemedim
Cevap sahibi+1 yılAma siyah noktan varsa yumurta ve peçete ile ilgili tarif var kesin olarak onu yap onu yapmadan önce buhar banyosu yaptır suratına sonra yumurta peçete ile siyah nokta maskesi yap çok etkili
Cevap sahibi+1 yılBu arada suratını kuralırken asla havlu değil bir havlu kağıdı varya tuvalet kağıtları al onunla kurula
- +1 yıl
Muhtesem nasil detayli anlatim
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler :) Bakım ile ilgili bilgim olduğunu düşünüyorum neden dersen teyzem bakıma ilgili baya bilgili ondan öneri ala ala öğrendim eğer yardımcı olucağım konu varsa yine sorabilirsin
- +1 yıl
Soru soran kisi ben degilim🙈
Cevap sahibi+1 yılFarkındayım seninde sorun varsa demek istedim :)
- +1 yıl
Sen bunları yapıyorsan o zaman müthiş güzel bir kızsındır
Cevap sahibi+1 yılŞöyle ben bunları uzun zamandır biliyordum ama yaklaşık 3 aydır yapmaya başladım. Ve bu bakımlar öyle çok özel bir bakım değil herkesin yapıcağın tarzda gereken bakımlar yani sende yap çok işe yarıyor.
Cevap sahibi+1 yılBak ben nasıl etkilendim biliyor musun? Benim teyzem bakım hakkında çok bilgisi var ondan öğrendim ve hep yapmaya çalışıp yarı da bırskıyordum. Sonra ünverşste ikinci yılı filan bir kez makyajla gittim İşte özendim cidden kendime kızlar o gün sınıfın en güzel kızı seçtiler. Sonraki günler çok güzelsin ama kendine bakmıyorsun dediler sende ki güzelliği kullanmıyorsun dediler haklıyfılar da neden dersen melez kızlara benzetirler beni esmer kıvırcık saçlı ela gözlüyüm bir de değişken gözüm vardır yeşile dönüyor açık kahveye dönüyor öyle zayıfım fiziğim güzeldir. Ama ben giyinmiyordum neden kıllar rahatsız ediyordu ve çokta özenli değildim bunlar denildikten sonra dedim ki kızız herkes katlanıyor kıla tüye yapıcak bişey yok bakıcam kendime sonrasında noldu normalde de makyaj yapmam ama baya makyajsız daha canlı cilde sahip oldum neden yaptığım bakım sayesinde farkındaysan öyle marka ürünlerin bakımını yapıyorum basit evde yapılır şeyler ile elde ettim tek temizleme jeli bu kadar
Cevap sahibi+1 yılBirde ben erkekte çok kıllı olmamasına sonrasında dişlerine ve kokusuna çok dikkat ederim onda dikkat ettiğim şeyler neden bende olsun değil mi
- +1 yıl
Peki kuru ciltler için önerdiğin krem tonik var mı? Ağız kokusuna karşı ne kullanılır
Cevap sahibi+1 yılAğız kokusu için şöyle diyorum ben sensodyn kullanıyorum sabah kahvaltıdan sonra fırçala dişi sonrasında akiam da uyumadan önce yatağa girmeden önce fırçala ama şöyle fırçalıcan ya mesela fırçaladıktan sonra bir şey yemicen daha aynı zamanda dilini de fırçalıcaksın. Ve ayreten de ağız gargarası kullan listerin beyazlatma için var diğer şeyler için var onlardan birini al kullan. Sonrasında 6 ayda bir dediğim gibi diş taşı temizliği yaptır. Benim bunları yaptıktan sonra ağız kokusu gitti hemen etki bekleme biraz yap bak bakalım ağız kokusu diş probleminden dolayı da olabiliyor çübkü doktora gidersin olmadı. Kuru ciltler için inan hiçbir fikrim yok çübkü ben karma ciltliyim ondan bu kadar biliyorum. Fakat nemlendirici kullanıcaksan ve sivilceli de cildin varsa gerçi sivilceli cildin olmasa bile su bazlı nemlendirici kullan her zaman
- +1 yıl
Onları zaten yapıyorum bem farklı bir öneri bekledim
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma valla kuru ciltleri pek bilmiyorum. Ayreten de ağız kokusunu böyle geçirdim ben ondna bu öneriyi verdim
- +1 yıl
Bende gül hastaligi teshisi konulmustu hersey kullanamiyorum seba med iyi geliyo ama birde has argan yagi
Cevap sahibi+1 yılİstanbuldaysan Türkiye hastanesini öneririm bir tanıdığımı komple bitirdi gül hastalığınj
- +1 yıl
Ne demem gerekiyo tedavinin adi nedir? Almanyada yasiyorum ben
Cevap sahibi+1 yılHm öyle mi istanbula gelirsen Türkiye Hastanesi dermatolojiye randevu al oradaki doktor çok iyi bir doktor
- +1 yıl
Ist ümrani ye ye gelebilirim belki orada baktirsam olur mu hastahanede
+1 yılSaç ve cilt bakımından başlayarak giyim tarzına kadar gözden geçirebilirsin durumunu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuraya birşeyler yazacağım ve kaç puanın olduğunu ve hangilerini yapmadığını söyleyeceksin ona göre tavsiye vereceğim
1. Diş, yüz, el, vücut ve genital bölge temizliğini ihmal etmiyorsun iyice temizliyorsun-2
2. El yüz vücut bakımını eksik etmiyorsun pürüzsüz bir vücudun var-2
3. kıyafetine ozen gösteriyorsun temizlik ve kombin açısından-2
4. Saç kırıkların yok bakımlı güzel saçların var-2
5. Parfümüne özen gösteriyorsun-1
6. Yüzüne kacak kat çıkmadan makyaj yapıyorsun-2118 Yorumla- +1 yıl
Bana sa tavsiye verir misin?
Cevap sahibi+1 yılOradan hangileri eksik söyle ben ona göre sana da tavsiye veririm canım
- +1 yıl
1 - Diş bakımlarım elbette yapıyorum
El ve vücut bakımı derken krem sürmekse nü hususta baya eksiğim
Ve elbette bikini bölgesi ve koltuk altı bölgesini düzenli alırım yani
Ama bacaklarım da üşengecim
2 - Pürüssüz olduğumu sanmıyoum kozmetik hiç kullanmam desem yeri
3 - Temiz bir insanımdır Çarşaflıyım ve her zaman giyim kuşamıma özen gösteririm kombin de de iyiyim
4 - Saç kırıklarım yok amma velakin som zamanlar da çok ama çok acayip dökülme başladı ısırgan vs bakım yapmaya başlayacam bu haftadan itibaren zeytinyağ sarımsak yaptım sanki biraz iyi geldi ama bakalım
5 - Alerjik Astımım dan doları öyle parfüm vs zararlı bana o yüzden Esans kullanıyorum kimyasalsız tamamen doğal ve en az 5 çeşit esansım vardır
6 - Ne makyajı sürme çekmekten bile acizim zerre bilgim yok 😂
Makyaj yapmayı öğrenmek istiyorum
İleride evlenince sırf eşimle yalnızken vs ona güzelleşmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yıl1. Diş bakımını yaparken bir ihtimal yinede sararırsa beyazlatma etkili olanlardan kullanmanı öneririm internetowysupermarket.pl/...-Toothpaste-75ml.html ben bunu kullanıyorum memnunum
El kremi olarak ben arkonun kreminihttps://www. watsons. com. tr/p/arko-nem-gliserinli-el-kremi-75-ml-25260) kremini kullanıyorum ve memnunum
2. Üşeniyorsan epilasyona gidebilirsin biraz uzun ve pahalı (tabi bu yere göre de değişen birşey) olsada kesin çözüm diyebiliriz tıraş bıçağıyla almaktan ve 1 kesip 4 çıkmasından iyidir.
Ben dudağımın uzerindekileri veet'in yüze özel sir ağda bandıyla (https://www. hobi. com. tr/agda-bandi/veet-yuze-ozel-sir-agda-bantlari-yuz-icin-agda-bandi-easy-gelwax/productDetails) kollarimi ve bacaklarımı ise sir ağda bandıyla (https://www. sipsak32. com/urun/veet-agda-bandi-normal-ciltler-12li/) alıyorum (acıyor ama 1 ay kıl falan çıkmadı ben de) kaslarımı kuaförde aldırıyorum
Vücuduna kese yaparak ölü derilerden kurtulursan iyi olur bu da iyi bir vücuda sahip olmanın unsurlarından biri.
3. Siyah ve beyazla herşey kombinlenir bunu düşünerek kombin yapabilirsin
4. Sac dökülmesine iyi gelen besinleri tüketirsen faydalı olur
Sebze Ispanak, pazı, roka, maydanoz, nane gibi yeşil yapraklı sebzeler
Meyve
Portakal, greyfurt, karpuz, çilek gibi C vitamini içeren meyveler
Kuruyemiş
Ceviz, fındık, badem gibi kuruyemişler
Deniz ürünleri
Balık, karides, midye gibi deniz ürünleri
Kalsiyum ve protein açısından
Yoğurt, tavuk, hindi ve benzeri
Oyu gelen diğer sebzeler
Fasulye, havuç, soğan, sarımsak ve benzeri
Bonus bilgi
Stres yaptığında da çok dökülüyor olabildiğince stres yapmamaya çalış
5. Esans kullanmak da hoş esans olarak önerim gül, menekşe, leylak, çilek ve vanilya tercihe göre lavanta da ekleyebilirsin
- +1 yıl
Vaov
Döktürmüşsün
Maşallah
Ne kadar çok bilgin var
Çok ama çok teşekkür ederim
(Ben çok stres yapıyorum öyle böyle değil ondan dökülüyorlar galiba 😅)
Gizliden yazmışsın buraya ama
Eğer özelden yazarsan bana arkadaş olarabiliriz
Ay gerçekten çok teşekkürler yaaaa
Canımsın
Cevap sahibi+1 yıl6. Makyaja ilk başlayanlar için çok birşey gerekmiyor
Dudak nemlendiricisi ( ben bunu kullaniyorum www.suslusozluk.com/himalaya-herbals-kakao-ya%C4%9Fl%C4%B1-yo%C4%9Fun-dudak-nemlendiricisi)
Mascara (https://www. akakce. com/maskara/en-ucuz-loreal-paris-unlimited-very-different-waterproof-siyah-suya-dayanikli-fiyati,469151115. html ben bunu kullanıyorum)
Bb krem (tercihe göre yüzüne hafif bir renk katmak istersen ve biraz kapatmak istersen diye)
Bonus bilgi
Cilt tipine ve cilt alt tonunu bilip ona göre alman gerekiyor
Ek bilgi-1
Eğer illa var ya da baska birşey kullanacam diyorsan doğal tonlarda tercih edersen daha güzel olur
Ek bilgi-2
Hergün makyaj yapmazsan cildini yormazsın
Ek bilgi-3
Cildinin iyiliği için iyice makyajdan arindirmayi (köpük ya da jel ile yıkayarak ya da makyaj temizleme suyuyla temizleyerek, cilt tipine göre şeylerle), toniklemeyi (gözeneklerin sıkışması için, benim önerim doğal gül suyu), peeling (ölü derilerden kurtulmak için, cilt tipine göre maske bulup yapabilirsin) yapmayı, nemlendirmeyi (cilt tipine göre ) unutma
Cevap sahibi+1 yılÇok yazdım diye hepsini kabul etmemişti/paylaşmamıştı bu da yazdıklarımın geri kalanı canım
Cevap sahibi+1 yılYukarı yazmayı unutmuşum evde kendi basina manikür pedikür yapamıyorsan bir kuaföre yaptirmani öneririm sağlıklı ve bakımlı tırnaklar güzelliğin bir parçasıdır
- +1 yıl
Allah Razı Olsun 🙈🙈🙈
Hiç dediklerini o makyaj şeylerinden zerre anlamam
Bir ara dışarı çıkayım da alayım ama ne alacam pek bilemem
Mesela BB krem dediğin fondoten herhalde
E ben nasıl seöecem
Bu şeyleri anlamıom ya 🙈
Ama çok yardımcı oldun gerçekten teşekkür ederim Allah Razı Olsun
Cevap sahibi+1 yılBb krem renkli nemlendirici fondöten değil canım
Ikisinin arasındaki fark şu bb krem hafif kapatici ve hafif bir renk veriyor cildi fondöten kadar boğmuyor ve onun kadar siyah nokta sivilce yapmıyor- +1 yıl
Bana özelden yazmanı istesem kabul eder misin? İnşallah rahatsız olmazsın 😅
Cevap sahibi+1 yılAma cildin çok solgun değilse pek bir kusur yoksa bb krem tercih etmene gerek yok bence
- +1 yıl
Şöyle diyeyim benim bünyem çok ama çok ama çok alerjik makyaj malzemelerini rahatlıkla kullanabileceğimi sanmıyorum
Zaten şı an alıp öğrenmek istiyorum sadece
Tesettürlü olduğum için yapmam dışarda vs
Evde deneme yapmak öğrenmek istiyorum o kadar
Cevap sahibi+1 yılAlıp avuç içine biraz sür ve 24 saat gibi bir süre bekle vücudun alerjik bir tepki vermezse sürersin yüzüne canım
Cevap sahibi+1 yılBen kullanmadan önce öyle yapiyorum
- +1 yıl
Çok Teşekkürler ❤❤❤❤
Cevap sahibi+1 yılRica ederim canım ne demek
Cevap sahibi+1 yıl❤❤❤❤
+1 yılCildine uygun bir rutin düzenle misal ben bana iyi gelen bir ürünle cildimi temizlerim sonra bakim yagi sürerim aksamlari. Sonra temiz giyin yakisani bul gösterissiz sade biseler. Spor yap kendinle ilgilen bir cok saya bilecegim seyler var.
00 Yorumla
+1 yılTatlim sacn kisaysa uzatmak bakim yaglari kullan sonra yuzune bakim kremleri makyaj yap nemlendir temz gorunsun dikkat cekici trend kiyafetler giyin bide tabanli buyuk spor ayakkabi giy mukemmel olursun 😊
00 Yorumla19 yaşında boya ile tanışma gerçek güzellik bu değil. Günlük bakımına dikkat et, tatlıyı hayatından çıkar kötü sağlıksız yiyecekleri ve devam.
10 YorumlaSulu meyve yediğin zamanlar ellerini yıkama veya silme ellerini yüzüne sür bu cildi güzelleştirir hemde bedava
00 YorumlaOnce cildin nasil o onemli. sivilcelerin falan var mi ona gore yol izlersin
10 YorumlaCilt Bakım konusunda 494 cevap paylaştı. Ellerin yüzün temiz ve bakımlı görünmeli aknesiz bir cildin olmalı temiz titiz olursan gerisi kolay 🌸
00 YorumlaDiş, el, yüz, vücut bakımı yapmalısın. Kendince bakım rutini oluştur
08 Yorumla
Soran+1 yılBakım rutini önerin var mı peki nasıl bir şey olmalı
Soran+1 yılKuru bir cildim var her sabah nemlendirmem lazım
Soran+1 yılTemizleme için ne kulanayım maske tarzı şeyler mi
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılTeşekkürler
- Cilt Bakım konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılBununla ilgili Youtube da birçok video bulabilirsin..
00 Yorumla Böyle bir soruyu bir kadın sormaz. Erkek olabilir misin acaba 🤔
00 YorumlaÖzgüven kelimesini birleşik yazarak başlayabilirsin mesela.
23 Yorumla
+1 yılYapman gereken tek şey kalk ve kendin için bişeyler yap...
00 Yorumla
+1 yılBurdaki kızlar çok mu güzelde sana güzellik tiyoları versin
20 Yorumla
+1 yılAbartmadan, özgüven ile, bakımsız olmamak için, sade ve doğal makyaj yapmak senin için yeterli olacaktır...
00 Yorumla
+1 yılÖnce dolabını yenile sonra kuaföre git sonra cilt bakimi falan yaptır
00 Yorumlaevinden kuaföre doğru bir yol izlemen lazım
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- Cilt Bakım konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılÖz guvenini sadrce bakima bağlama
00 Yorumla
+1 yılSenin gülüşün yeter Kibariyem
00 Yorumla
+1 yılSu an ki ruh halim de boyle benim 😥😂
00 Yorumla
+1 yılSeni bu konuda bastan asagı degıatırebılırım
00 Yorumla
+1 yılDuzenlı cilt bakımı bence cok cok onemlı
10 YorumlaSade bir makyaj + mini etek 😂
00 YorumlaGüzel olman gerekiyor başta
00 Yorumla
+1 yılŞu an ki durumun nasıl görebilir miyim
00 Yorumla
+1 yılHepsi maliyetli bosver
00 YorumlaYatırım yapman gerek djdj
00 Yorumla
+1 yılGenel olarak kendine bakım yap
10 Yorumlasıfır tırnak, sıfır makyaj..
02 Yorumla
Soran+1 yılCilt bakımı için
Eksikleri brlirleyıin rota cizin
00 Yorumla- Cilt Bakım konusunda 559 cevap paylaştı.
u +1 yılİyi bir yol izle.
00 Yorumla
+1 yılKolay öncr keşif gerekli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzellik malzemeleri kullan
00 Yorumla
+1 yıltayt giy
00 YorumlaŞuanki ruh halim
00 YorumlaMakyaj yapmayi ögren
00 Yorumlapasaklı pis kız
00 Yorumla
+1 yılEstetik