Kadının güzeli çirkini yoktur tabi ki ancak fit vücut, bir kadının beğenilme noktasını en üstte taşımasına sebeptir. Ama gerçek olan bir şey var ki insanoğlu var olduğu günden beri balık etli, kıvrımlı, dolgun kadınları seve gelmiş. Yeri gelmiş kadın dediği avuca gelecek demiş, yeri gelmiş kemikleri batmayacak demiş, ama hep balık etli kadınlara olan sevdasını dile getirmiş. Balık etli, kıvrımlı, dolgun kalçalı, iri göğüslü kadın diyorum tek geçiyorum. :) Sıfır beden mi, yoksa balık etli kadın mı daha çekicidir?
ne o sıfır beden tahta gibi bir çoğu ya silikonlu ya da orasına burasına pamuk tıkıyorlar kutu açılıyor fıssss bir şey yok biri han bakıyor diğeri vana. kadın dediğin biraz etli butlu olacak ovaları patikaları vadileri dağları keşfedeceksin hatta trekking yapacaksın maceralı olacak keşfe çıkacaksın bazen yorulup bir dere kenarında dinleneceksin 0 beden tahta gibi bir uçtan baktın mı öbür uç gözükür keşfetmeye bile gerek kalmaz. hem kemikleri insanın orasına burasına batıyor balık etli iyidir iyi
İkiside değil yani hangisinin yüzü güzelse o kadın sonuçta isterse manken fiziğine sahip olsun yüzü güzel değilse anlamı. yoktur. Balik etlidir ama yüzü çok hoştur kaşı gözü bakışı gülüşü dişleri o kız güzeldir tercihim o olur. cunku spor ile fizik düzeltilebilir şekilde verilebilir ama güzellik verilmez. O dogustandir
Tabiki balık etli ama balık etliyi kadınlar çok yanlış anlıyor. Löp löp sallanıyor herkesin her yeri. Balık etli olup aynı zamanda göbeksiz olabilirsiniz kızlar. Kadın da 3aylık hamile karnı var. Gelmiş ben balık etliyim diye övünüyor. Böyle bir şey yok tabii ki. Karnın dümdüz olur ama kalça bacak göğüs gene dolgun olabilir. İşte o zaman tadından yenmez.
İdeal kadın, boyuyla orantılı olacak bir kiloda olmalı, çok zayıf olmamalı ve bence göbeği olmadiktan sonra birazcık dolgun olmalı yani bu kişinin kemik yapısına göre değişiyor, kimi kadın çok zayıf olduğu halde kemikleri ince olduğu için yine de biraz dolgun görünüyor ve kemiksi bir görüntüsü olmuyor. Yani kısaca fit bir vücuda sahip olmalı
Çekicilik dış görünüşe bakar mı? Bakar elbette, hepimizin gözleri var var önce bakıp etkileniyoruz doğru. Fakat dış görüntünün de ötesinde bir çekim alanı, çekicilik durumu var. Yadsınamaz. daha gerçekçi ve hissedilebilir cinsten. Gözle görerek çekici bulmaktan daha etkili.
0 beden birisi olarak balık etli kadınları daha çok beğeniyorum
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kadınlar fitlik şu durumlarda iyi kabul edin, eger 1.65 boyunda 45 kiloysanız memeniz ve kalçanız yok demektir bu yüzden estetik amilyatı olmalısınız ele avuca gelmek istiyosanız eger ki maddi gücünüz yoksa spor yapa yapa kilo alın 1.65 boyunda 65 60 kilo olun balık etli gibi bedavadan memeniz ve kalçanız cıkacatıe birde sporla sekle girin, ayva göbeginiz pek cıkmasın
İkisi de değil.. Balık etli kadının genleri aileden geliyor olabilir, eleştiremem. Ama sıfır beden kadınların çoğu, TV de internette gördükleri ünlü mankenlere özenen kişilerdir. Ki bakarsanız genelde sayfalarında takipçi kasarlar.. Herhangi bir hayat görüşleri yoktur.. Paylaştığı 100 fotoğrafının 99 u bedeni, vücut hatlarıyla alakalıdır.. İçi boştur
Kendim gibi kadın çekicidir. Her kadın zayıf ince balık etli ya da tombul kendini sevmeli beğenmeli. Beğenmiyorsa da bir yolunu bulmalı bunun. Sürekli başkası gibi olmak isteyen bir kadın ne kendini beğenir nede mutlu olabilir.
Benim tercihim sıfır bedendir. Balık etli derken ölçü kaçıp balinaya kadar gidebilir, korumak biraz zordur ya da bakım ve dikkat olmazsa deformeye uğrar çoğu gibi toparlayamaz da. Sıfır beden bence sağlıklıdır👍🙈 benim gözümde estetiktir, üzerine ne giyse rüzgarı çağrıştırır esintisi hoştur
Balık etli kadın nasıl oluyor anlamakta zorluk çekiyorum cidden. Bazısı bir görsel koyuyor balık etli diye kadın balina etli resmen bazısıda dolgun bir kadın gösteriyor balık etli bu diye artık şaşırdım iyice ben sıfır beden kadın alayım en iyisi
0 beden dediğiniz kemik üzeri deri kaplama (kuru tahtaya çivi çakarsan tahta ikiye ayrılır) o yüzden aşırı kilolu olmadığı sürece hafiften armut göbekli etli iyidir ;)
Kişiden kişiye kültürden kültüre yaşam tarzlarına ve tabisi fantezi dünyanın genişliğine göre değişir ya bu konu ama her ne olursa olsun balım etli candır elinin altında birinin olduğu her dokunuşunda bir kırma kırılma korkusu yaşamayacağını bilirsin o yüzden ben yemeğin salçalısı kadının da kalçalısı diyorum
ya profiline baktım da. neyse... :D ya tabi kadın dediğin biraz yumuşakça kalmalı. başka perspektiften bakmak gerekirse, kadının aslında vücut tipi değilde, o vücudu karşındakine sunumu önemli. yani bir malzemeye sahip olmaktan onu sunabilmek tanıtımı daha çok kalite getirir. biraz kaba tabir oldu. anlamk isteyen anlar. :)
Sıkı bir vücut her zaman iyidir balık etli demek yaşlanınca sarkmış bir vücut sarkık göğüs dağılmış bir popo demektir
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Balık etli olmak kıvrımlı hatlara sahip olmak demek değildir. Bence basen kalın olunca çekici olmuyor ama büyük popo ve göğüsler kadınlara bile çekici geliyor 0 beden değilde 36 beden idrak
Ikisi de iticidir. Balık etli tabiri her yerden yağ fışkıran demek şu kavramı karıştırmayın. Adamlar boşuna 90 60 90 diye ölçü vermiyor. Goze güzel gelen belin ince göğüs ve kalçanın aynı oranda dolgun ve yuvarlak olmasıdır.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Neyin hayalindesiniz siz? Götlü göbekli kadınlar kendine balıketli diyor 🤣 resimdeki vucutlar ise normal şartlarda oluşmuyor anca uzun yıllar düzenli spor yaptıysan mümkün. Yani sıradan kadının kilosuyla çekici olması imkansız
Sıfır beden kimilerine göre çok özel ve güzel diye yorumlanıyor ama bir gram et bin ayıp örter atasözü hiçbir zaman unutulmamalı biraz balık etli olması her zaman mükemmel olabiliyor. Sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum
şimdi sana şöyle anlatıyım 20li yaşlarda kadın için zayıf olması daha çekici her şeyi giyeceği için çok yakışacak... 30 yaşlar ise kadınlığın nirvanası ve balıketli olması daha efsane çünkü ne giymessi gerektiğini bildiği için afet olacak
tabiki balık etli kadın 0 beden bir kadının sevişme esnasında kemikleri batar ve erkek hiç bir zevk almaz
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
hepsinin tadına bakan birisi olarak balık etli diyeceğim 😊 sıfır beden görseli güzel yemek gibidir ne doyurur nede Lezzetlidir balık etli ise Görseli abartılmamış sıradan yemektir ne tadına doyulur Nede lezzetine 😂 Alırım Bir EİG
beyazorkidem hanım balık et deme bana kadına sarıldımı hissediom balık etlı kadında ne istersen var atom bombasına kadar bu arada sence cok cekıcı kadınsın:)
En İyi Cevaplar