Merhaba, günümüzde kadınlar, hatta erkekler bile makyaj yapar oldu. Hatta makyajla evrim geçirenler bile var.Hafif doğal makyajlar, bakımdır, güzelliğe güzellik katmaktır. 😊"Her şeyin doğalı makbuldur" felsefesini hayat düsturu kabul etmiş kızdır. Özgüveni olan kıza makyajsız kız denir. Cesur kızdır. Tamam tamam dudak parlatıcısı kullanabilir... Maden suyu kadar doğal içerikli mineral deposudur. Doğa ona her zaman merhametlidir, en basitinden yağmurda doyasıya yürüyebilir, saçlarını açıp gökyüzünden düşen damlalara yüzünü tutabilir, kısaca doğanın içinde özgürlüğünü yaşar. Ya abartılı makyajlar, sizcede biraz özgüven eksikligi degilmi? Aşırı makyajlı kadınlar. Eline ne geçerse yüzüne süren, yüzü kozmetik kataloglarından fırlamışa dönen, yüzünde yaklaşık bir kilo ağırlığında makyaj malzemesi bulunan kadınlardır. Karşımıza bazen boya küpüne girmiş kadınlar çıkıyor. Hatta öyle ki bazılarına binada tesadüfen asansörde karşılaştığımda, Adams Ailesi'nin bir ferdine benzetiyorum. İlk tepkim tamamen hortlak görmüş gibi oluyor. aşırı makyajlı kadınlar itici oluyor.Makyajla evrim gecirmek, birnevi dolandırıcılık degilmi?Makyajla evrim geçirenler, Geceleri yüzünü temizlemek için, uyku vaktinden 1 saat çalması farz olan kadınlardır. Badana ustalarına özenen kadınlardır. 92 model Şahin'i modifiye etmekle benzerlik gösterir. Kaputu değiştirirsin, çelik jant takarsın lakin motor yine aynı motordur. Randıman alamazsın. Bir nevi dolandırıcılıktır. Evlendiğimiz kadını önceden makyajsız halini görün hayal kırıklığı yaşamayın.
Benim düşüncelerim bu yönde, biraz acımasız konuşmuş olabilirim ama zamane kadınları malesef makyajdan ibaretler. Diceksiniz ki sende bir kadınsın makyaj yapmiyormusun, evet yapmıyorum, düğün vs. özel günlerde bir rimel hafif ruj. Aman aman ben çok güzelim demek degil bu, sadece doğallığı tercih ediyorum.
Kadınlarda hafif dokunuşlar olmalı (abartıya kaçınca benim makyajım gibi oluyor çünkü). Bu ufak dokunuşlar bir albeni katar yalan yok. Ama fazlası nitelikli dolandırıcılık olabiliyor. Kararında olan her şey kabul görür.
En İyi Cevaplar