"Dogal" dolgun dudaklar icin evet. Ama diger turlu işlem olan dudak iyi durmuyor. Bu benim icin erkeklerde de önemli. Dolgun dudaklı erkekleri her zaman daha cok begenirim. Kizlardan bile guzel dudaklı erkekler gördüm. Dolgun dudak öpüşmede de iyi oluyor. Dudak sadece kadinda olan bir sey degil. Erkekte de var ve dolgun olması cok daha güzel gösteriyor görsel olarak.
Bunu neden isterlerden çok... her kadının dolgun dudaklı olması imkansız. Allah hepimizi farklı yaratmış.. Erkekler nasıl olurda kendi dudağı olmadığı tamamı dolgu maddesiyle dolu bir dudağı sanki gerçekte böyleymiş gibi kabul ederek beğenirler? Bu soruyu bende çok merak ediyorum?
Şu dudağı şişirmek ayağa düştüğünden, piyasa Hadise gibi karılardan geçilmiyor. Artık dolgun dudağın değil, ince ve doğal dudağın ilgi çekici geldiği dönemdeyiz. O dediğin 10 sene önceydi..
Kendine modifiye yaptırmış kadınlar şahsen bana itici geliyor. Herkes doğallığıyla ve bakımlılığıyla güzeldir. Modifiyeye gerek yok :) Tofaşı ne kadar modifiye edersen et bir mercedes etmez :)
- Her zaman çekici değiller, elbette. Dolgun dudaklar güzel olmayanı çekici kılmaya yetmeyebilir.
- Dudaklar erojen bölge olduğundan cinsel çağrışım yapar. Dolgun olanları daha çok yapar. Kadınlar erkekte aramasa da erkekler kadında dolgun dudak arar çünkü kadınsı bir özelliktir. Öpüşürken ince dudaklara göre daha çok hissedilmeleri de dolgun dudakları ilgi çekici kılıyor.
Çünkü dolgun dudaklı kadınların iyi öpüştüğüne inanılır. Aksine önemli olan dolgun olup olmaması değil, işlevidir. Kullanmayı bilmedikten sonra o dolgun dudaklar bir halta yaramaz.
En İyi Cevaplar