Takma tırnağı sürekli manikür yapamadığım için aldım. Temiz ve düzgün gözüktüğü için sizce bu takma tırnak nasıl? Dikkat çekiyor mu? Takmalı mıyım takmamalı mı?Oje sürmeden kullanmayı düşünüyorum. Çünkü düzgün duruyor. Hergün uğraşmaktan takma tırnağın iyi olduğunu düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu tür takma tırnaklar dikkat çekiyor mu? Kapalılar da taka bilir mi?
Eğer tırnak seviyorsan takma tak zaten. Tırnak birçok vücut atığının vücuttan atıldığı yermiş. O yüzden uzuyor sürekli. Kesilmesi lâzım. Kesilmez ise psikolojik sıkıntıları tetikliyor artırıyormuş. Takma kullan
Takma tırnağı çok severim ve özellikle özel günler de kullanıyorum. Elleri ve parmakları daha da bakımlı gösteriyor. Bence kapalıların kullanmasında bir sorun olmaz, kapalılar da bakımlı olabilir.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
takar niye takmasın namaz kılmıyorsa gerçi kilsada çıkarır ama tırnak üstün de yapışkan kalınca abdest kabul olmaz
Mezun olduğum için tırnaklarıma zaman ayıramıyorum. Düzgün gözükmesi için istiyorum aslında. Resimdeki den kısa takma tırnaklarım. Farklı olarak insan tırnağın dan azıcık parlak uzaktan normal tırnak gibi duruyor
Öylede oje süren kapalılar çok absürt durmuyor mu? Onlar gibi cringe olmak istemiyorum. Dinime laf gelicek şekilde olmakta istemiyorum. Tırnaklarımla ilgilenemiyorum. Mezunum sınavlara çalışıyorum. Düzgün gözükmesi için tercih ediyorum. Oje sürmek için değil. Sürekli manikür yapmaya vakit ayıramam
başörtülü bir kadında oje gerçekten pek hos durmaz ama bence acik belli etmeyen renkler kullanilabilir ki daha dogal görünen takma tirnaklar var onlari kullanabilirsin
En İyi Cevaplar