Güzellik & Bakım Bu tırnaklar nasıl? Sweetbreyyy Takip Et Xper 3 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hiç yaptırmadım kardeşimin sünneti var bende böyle bir şey yaptırmayı düşünüyorum nasıl Bu tırnaklar nasıl? Cevapla Tırnak Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BunnyGirl_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Bence çok hoş duruyor ve tek renk olduğu için işlemi daha kolay olacaktır. Şık bir seçim olmuş olur. :) 1 0 Yorumla
Belhanda02 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Kanka yves rocherden kendi firmanın yeşili ojeler var o çok iyi denemelisin benim arkadaşlar var yüzde 50 personel indirimli alirid 1 7 Yorumla Sweetbreyyy +1 yıl Günlük hayatımda kullanımiyorum reis sadece özel günlere Yorumla Belhanda02 +1 yıl Sürekli makyaj yapmayan kadınlar baş tacıdır kanka Yorumla Sweetbreyyy +1 yıl 😂 huyum kurusu. Sadece özel günlerde tercih ediyorum reis Yorumla Belhanda02 +1 yıl Sen kralsin Yorumla Belhanda02 +1 yıl Daha öveyimmi Yorumla Sweetbreyyy +1 yıl Saol resi yeterli 😄 Yorumla Belhanda02 +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
Gürkanbedir Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl MerhabalarAşırı derecede hoş duruyor 🥰 1 1 Yorumla Sweetbreyyy +1 yıl Katılıyorum 🤭😄 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 638 cevap paylaştı. Vahşi😊 ama ayni zamanda çekici de 0 0 Yorumla
Olgun_1_kişi Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 77% +1 yıl İğrenç 0 1 Yorumla Sweetbreyyy +1 yıl 😄 zevksiz Yorumla
Aşkmıbelkibirgün Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Kötü 0 9 Yorumla Sweetbreyyy +1 yıl Nasıl olmalı sence madem kötü Yorumla Aşkmıbelkibirgün +1 yıl Namaza gircem simdi yazarim cikinca Yorumla Sweetbreyyy +1 yıl Yaa Allah kabul etsin 😂😂 Yorumla Aşkmıbelkibirgün +1 yıl Amin inşallah Yorumla Aşkmıbelkibirgün +1 yıl Kısa ve sade en güzeli 😉 Yorumla Sweetbreyyy +1 yıl Günlük hayatımda kullanmıyorum zaten sadece özel günler için hatta şu an tırnağımda kına var bu protez tırnak yapay 😂🤭 Yorumla Aşkmıbelkibirgün +1 yıl Oyuna geldik yani😂 Yorumla Sweetbreyyy +1 yıl 😄😄😄 Yorumla Aşkmıbelkibirgün +1 yıl 😉😉😇😇 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence çok hoş duruyor ve tek renk olduğu için işlemi daha kolay olacaktır. Şık bir seçim olmuş olur. :)
Kanka yves rocherden kendi firmanın yeşili ojeler var o çok iyi denemelisin benim arkadaşlar var yüzde 50 personel indirimli alirid
Günlük hayatımda kullanımiyorum reis sadece özel günlere
Sürekli makyaj yapmayan kadınlar baş tacıdır kanka
😂 huyum kurusu. Sadece özel günlerde tercih ediyorum reis
Sen kralsin
Daha öveyimmi
Saol resi yeterli 😄
😂😂😂😂
Merhabalar
Aşırı derecede hoş duruyor 🥰
Katılıyorum 🤭😄
Vahşi😊 ama ayni zamanda çekici de
Güzel görünüyor.
Güzelmiş
İğrenç
😄 zevksiz
Kötü
Nasıl olmalı sence madem kötü
Namaza gircem simdi yazarim cikinca
Yaa Allah kabul etsin 😂😂
Amin inşallah
Kısa ve sade en güzeli 😉
Günlük hayatımda kullanmıyorum zaten sadece özel günler için hatta şu an tırnağımda kına var bu protez tırnak yapay 😂🤭
Oyuna geldik yani😂
😄😄😄
😉😉😇😇
Normal