Ten rengi her zaman güzellikte ön planda olmuştur. Kimine göre beyaz ten çok seksi ve çekici iken, kimine göre bronz ten daha seksi ve çekici olmuştur. Peki sana göre beyaz ten mi, bronz ten mi daha çekicidir?Ben oyumu bronz ten'den yana kullanıyorum 👍# gadasından sevgilerle 🤗
Bronz tene sahip kadınlar mı, beyaz tene sahip olan kadınlar mı daha çekicidir?
Bronz tene yakışan saç renkleri ve beyaz tene yakışan saç renkleri ayrı. Bence beyaz teni ya da bronz teni daha çok seveceğimize beğendiğimiz saç rengi karar veriyor. Örneğin dore kumral, kahve köpüğü, bal rengi gibi saç renkleri bronz tende daha güzel dururken, siyah, kızıl, bakır gibi saç renkleri de beyaz tende daha güzel duruyor. Ben o yüzden, açık renk tenden yanayım.
Bence bunun bir genellemesi yok, karizma diye bir etken de var. Ten renginin yanında yüz ve vücut hatları, gülüşün çekiciliği, duruş, hâl ve hareketler çok önemli. Her süt beyaz bacak çekici olmadığı gibi her bronz ten de seksi olmayabiliyor :D
Tenleri birazcık sarımsı olanlar yani çok tatlı ve aynı zamanda çekici ne keçi peyniri gibi beyaz ten nede bronz 》 zaten yapmacık. Kasapların önünde duran şişlere takılı çevirme tavuklara benziyolar.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
resimdeki az beyaz daha cok beyaz tenli olanlar var
En İyi Cevaplar