Süt gibi, kar gibi beyaz olmalı. Güneşi vitamin ihtiyacı dışında yanmak/bronzlaşmak için kullanan kadınları ilginç ve gereksiz uğraşan kişiler olarak görüyorum ve tabi saygı da duyuyorum. Şahsi düşüncem kar gibi ten her zaman çok daha iyidir.
@beyazorkidem ve de zaten benim dediğim de profil resminizdeki sizin gibi bakışları etkili bakımlı özgüvenli kendinden emin ve kararlı bir kadın beyaz tenli süt gibi de olsa bronzda olsa farketmez kesinlikle, şurup gibi yani☺️ siz gibi😊👍🌹💐
beyaz renk daha çekici olabilir ama renk uzaktan çekiciliği tetikler. yakın temas olduğunda ten rengi önemini yitirir. ten kokusu önemli olur. ister beyaz ister bronz ten olsun güzel bir kokusu olmadıktan sonra etkileyiciliği uzakta kalır.
Tenden ziyade guzel bakan gözleri yetiyor brom.. hani böyle keskin hafif tebessümlü sıcak bir kes atar ateş eder o an cekicilikte nirvanadir. . Pislik yapar uzun uzun bakardım aynı şekilde bakalım kim pes eder diye merak ederdim ahahahah
aslında farklılık gösteriyor kişiden kişiye göre. şunu söyleyebilirim ama kişiyi çekici gösteren ten rengi değil kendisi ile uyumudur. elbise, makyaj, diksiyon, koku vs
Tabi süt gibi beyaz ten kadını çok ama cok çekici kılıyor hela dizden yukarısı bacakların içleri süt beyazı olunca daha da çok insanın içine ateş sokuyor..
Kadını çekici kılan bakışlarındaki özgüven. Gözlerinizi kilitledikten sonra kadındaki ten rengi ne ise bahsederken en harika ten rengi o diye konuşuyorsunuz.
Ikisinin de ayrı bir ozelliģi var dır esmerin iç yakıcı alev alev derten görünüme sahip bir yapısı vardiŕ ama hepsi icin gecerli degil tabi süt beyazlar ise benim. için dondurmanın enlezzetlisidir kalitelisidir😁😁👍
İkiside güzel ve çekici yönleri var, biraz abartılmaya başlandı sırf dış görünüşe önem vermek bence yalnış erkekler sadece dış görüntende etkilenmez karşıdakinin bakışları kıvrak zekası da etkiler erkekleri.
En İyi Cevaplar