Yorumlarinizin hepsini okudum ibret ala ala. Paylasan arkadas zaten en absurd fotoğraflarını bulmus eklemis. Kitarovič Hırvatistan Cumhurbaşkanı dünyadaki 15 KADİN devlet baskanindan biri. Ve eminim en fazla %5iniz buna vakifsiniz. Servis eden arkadas sağolsun ( ironi yapiyorum burada) ALGIDA SEÇİCİLİK yaparak bunca haftalar bas bass bagirdigimiz kadini cinsel obje, cinsel meta kavramlarini cok cabuk unutuyoruz. Süreç oyle bir hal almış ki örümcek ağıyla sarılmış beyinleriniz artik sümükleşmiş. Buradaki tüm kadinlardan tiksiniyorum ( özellikle devletbaskani oldugunu unutup cinsel obje olarak gören) ve kadın fenomenler, gurular, bilgeler neye gore layık goruldunuz bilmiyorum ota boka cvp vererektir kesin. Hicbiriniz mi akli melekelerinizi sorgulayip" yaa burada kadini cinsel obje gostermisler yine🤔🤔" ama boşsunuz. Ve bu boş insan sürüsünden üretkenlik bekliyoruz vayy iki gözüm Türkiyem. Bitik toplumun yitik insanlarina selamlarımla
Feminen ve seksi görüntüsü ile abazan erkeklerin ve cinsiyetinden ötürü kadınların bir kısmının oyunu alabilir, belki kazanabilir ama sorunları çözebilir mi emin değilim. Ben bu kadının Türkiye'nin sorunlarını çözebilecek yapıda olduğuna inanmıyorum. Bana o güveni vermedi.
Bence sorunları çözmek şöyle dursun kaosa bile sebep olabilirdi. İnsan o yaşta o kadar diri kalmaya utanır bir defa. Kadınların büyük çoğunluğunun bu yaşlarda kuru erik kıvamına ulaştığı ve kadının nefes alıyor olmasını önemli bir kriter olarak gören erkeklerin yaşadığı bir toplumda böyle bir cumhurbaşkanı doz aşımından komaya sokabilir milleti.
Kadınlar arasında rekabete yol açıp, "devlet büyüğümüzü örnek alalım" şeklinde bir görüş yaygınlaşabilir. İlk yıllardaki geçiş döneminde dediğiniz gibi bir kaosa yol açsa da ülkenin gelecek 50 yılını kurtarırdı diye düşünüyorum:)
Sen türk kadınının rekabet anlayışının nasıl psikopatça bişey olduğunu biliyor musun? Biraz müge anlı izle 😂😂 Bak bu kadının gözünü oyarlar! Hiçbir şey yapamasalar bedduadan 2 senede ağzını gözünü yamulturlar 😂 Hayır o da olmasa toplum meselelerinden iki seneye kalmaz çöker zaten😂
@Birgarip_hikaye Böyle uçuk bir sorunun altında ciddi politik meseleleri mi tartışacağımızı düşünüyorsun? Her şartta ve koşulda politika konuşmaya çabalayan bir millet olarak espri yeteneğimizi kaybetmiş olamayız öyle değil mi? Yani inşallah değildir 😕
@cleat ahahaha 😂😂 Bence kadının parti gündeminin ilk sırasında bu vardı zaten. Hayallerinin peşinde koşan, tuttuğunu koparan, atılgan, verimli ve de ne istediğini bilen bir toplum tıpkı KS platformunun tutkulu gençleri gibi 😂
Bak bu yorumunu beğendim. hayatta bir tane gerçek vardır. bir ikincisi olmaz olamaz. ben her zaman mantigimla helareket ederim.😉tabiki espiri yeteneğimizi kaybetmicez. her insanın yorumuna saygım sonsuzdur. ayni fikirde olmayabiliriz. zaten her şeyde aynı fikirde olsak sohbetin tadını alamayiz. benim yanlış gördüğümü siz aydinlatirsiniz sizin yanlış görmüş olduğunuz bir takım soruları görüşleri ben aydinlatirim.😘
@cleat Takılma kardeşim bunun heryeri fenomen olsa ne olur. Şu arkadaşımıza sorsak gündemde ne var bilmez gelmiş siyaset konusuyor :) Bu tür arkadaşlarımız 'Sevgilimle öpüstüm hamile kalır mıyım' tarzı sorular soran kişilerken senin soruna laf ediyor olmasıda enterestink. Paylaşımlarının devamını bekliyorum :)
Hiçbir şey meme ve kalçadan ibaret değil bu çok iğrenç bir düşünce ama; Türk erkeklerine her fırsatta abaza diyen kızların da halini içler acısı görüyorum. Erkekler tarafından yüz bulamamak çok acı bir durum olsa gerek. Demek ki meme ve kalçalar da kurtarmıyor kendilerini. Not: Esprini anlıyorum hocam sözüm sana değil 😉😉
Bumu 51 yaşindaymiş hayatta inanmam vay anasini , la bundaki fizik ne 18 likte var nede 25 likte, resmen yürüyen bomba bu dokunsan patlayacak gibi, manyak bir görünüşü var, bu insani her anlamda mutlu ve tatmin eder
En İyi Cevaplar