“Prenses gibi olmak” için vücudunda çıkan doğal kılları almak zorunda değilsin toplumun yarattığı algıyı kırmak değiştirmek yerine sırf ürünleriniz daha kolay şekilde alışmış algıları kullanarak satmaya çalışmanız çok kötü kimse tüylerini kıllarını almak zorunda değil almadan da mutlu olabilir değerli hissedebilir eğer bireysel olarak istemiyorsa alır istiyorsa almaz reklamını bile böyle tutan bir markaya daha ne denebilir ki soruyu sorana ayrı bir garezim oluştu zaten
Bence insanların geneli daha çok kadınlar pürüzsüz olmayı sever ki bu bir kadının yaradilisinda vardır bu hem gerçekten de vücudun belirli yerlerindeki kılları almak hem erkeğe hemde kadına güzellik katar tabiki benim düşüncem bu 😊
Selamlar ''Prenses'' diye tabi ettiğimiz güzellik algısına ulaşmak için ne yazık ki bazı koşullar oluyor. Bunlardan birisi de elbette istenmeyen tüylerden kurtulmak, pürüzsüz bir cilde kavuşmaktır. Peki pürüzsüz bir cilde nasıl kavuşacağız? Bu sorunun cevabı ise ağdadan geçiyor. En pratik ve pürüzsüz yöntemi ağda verecektir...
Buz Lazer, lazer epilasyon uygulamalarının en acısız, en hızlı ve en son teknolojisidir. Alexandrite, Diyot, Nd:YAG lazer dalga boylarını tek bir başlıkta birleştirmiştir. 3 dalga boylu lazer teknolojisiyle çalışır. Buz Lazer ile masaj konforunda ve kısa süren seanslarla uygulama yaptırabilirsiniz.
Hiç birşey yapamaz sonuç alamaz sen zorla para almamışsın para istemişsin göndermiş isterse göndermezdi Sonuçta kendi rızasıyla göndermiş Ayrıca aldığı hediyeler dolandırıcıliga girmez Hediyeyi kendisi almış bunun neresi dolandırıcılık olsun Şikayet ederse bir sonuç alamaz
Tıraş bıçağı yetersiz olduğunu düşünüyorum pürüzsüzlük ile beraber bayağı sorunları beraberinde getiriyor. Bence lazer epilasyon daha iyi tüylerde azalma hatta bitme avantajı sağlıyor.
Ben kıllı bir erkeğim ve arkadaşlarım denize gittiğimizde bana ayı muamelesi yaptılar sonra ne mi oldu kendimi kolonya ile banyo da aleve verdim. Kız arkadaşım ben seni kıllı seviyorum dedi. Kışın sıcak tutuyormuşum ve ona değişini seviyormuş
Boşuna güzellik algısı falan demeyin ya kim istemez ki tertemiz pürüzsüz olmayı elinde olsa herkes kalıcı olarak anında kurtulur yapamayıp burada boşuna tribe girmeye gerek yok , evet sürekli tüy kıl almak bezdirici ama güzel bir his tüysüz olmak. Algı falan değil prenses gibi bile hissedersin.
En İyi Cevaplar