İyi günler arkadaşlar İmex Sivilce Krem Almak istiyorum. İmex sivilce kremi kullananlar veya bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Etkili mi bu krem?İmex Sivilce Kremi Kullananların Yorumları
Imex krem cilt üzerine uygulanabilen, fondöten renginde olan bir tür antibiyotiktir. Formülünde bulunan tetrasiklin hidroklorür maddesi sayesinde ciltteki bakterileri öldürme özelliğine sahiptir. Aynı zamanda içeriğinde kortizon bulunur.
Imex krem ne işe yarar?
🌺 Sivilceleri kurutur. 🌺 Sivilce ve akne tedavisinde kullanılır. 🌺 Güneşe çıkarken uygulandığında ciltte leke bırakır. 🌺 Sivilcelerin üzerine uygulandığı zaman aynı zaman kapatıcı etkisi de gösterir. 🌺 Cilt lekeleri ve siyah noktalar üzerinde faydası yoktur.
Imex krem nasıl uygulanır?
Kremi uygulayacağın bölgeyi öncelikle güzelce temizlemelisin. Ilık su ve sabunla yüzünü nazikçe yıka. Daha sonra parmak ucuna aldığın bir parça kremi hafifçe masaj yaparak sivilceli bölgenin üzerine sür. Eğer çok büyük bir alana bu kremi uygulayacaksan gazlı bez ile kapatabilirsin. Günde en fazla 1-3 kez yüzüne uygulayabilirsin. Kremin etkisini görmek için belirli süre yoktur. Cildimizdeki hücrelerin yenilenme süresi 20-28 günü bulur. Bu sebeple imex krem 1 ay gibi bir sürede ciltte etkisini gösterebilir.
Benim tavsiyem bir doktora danışmadan kullanmamalısın. Çünkü erkesin cilt tipi farklıdır bana veya başkasına iyi gelen bir ilaç sende yan etkiler meydana getirebilir. :)
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kanki sivilcelerin yoğunluğuna bağlı. Ve fondöten gibi bir yapısı var buğday tenli isen yüzünü beyaz yapabilir yağlı bir yapısı var. Açıkçası yüzümdeki o yağlılık hissinden rahatsız olup ben kullanmamıştım. Ciddi bir sivilce problemin yoksa hekimin bunu reçete ettiyse işine yarayabilir.
Ben kullanıyorum memnunum ilk olarak beyaz su gibi çıkacak krem ama daha sonra fondöten renginde çıkacak onu fondöten gibi kullanabilirsin benimki 1 hafta da geçti
İmex Sivilce Kremi ablam kullanıyordu. Düzenli kullanımda sivilceleri kurutuyor ve yok ediyor.
İmex Sivilce Kremi kullanımı
İmex Sivilce Kremi sivilcelerin bulunduğu bölgelere sabah ve akşam olmak üzere, ince tabaka halinde uygulanır. Günde 3 kez kullanıma uygundur. İsterseniz uyguladıktan sonra üzerine gazlı bez kapatabilirsin. Bu kremin daha iyi etki etmesini sağlar.
İmex krem ne işe yarar?
İmex krem sivilceler üzerinde kullanılan bir tür antibiyotiktir. Sivilceleri kurutur ve yok eder. İmex sivilce kremi siyah noktalar ve cilt lekelerinin tedavisinde kullanılmıyor. Onlar için kullanmak istiyorsanız, işe yaramıyor diyebilirim.
İmex krem fiyat nedir?
Fiyatı 35 TL civarında. Sivilcelerden kurtulmaya değer tabii ki :)
14-15 li yaşlarda bundan cokca kullandım fondöten niyetine. Tavsiye etmiyorum çok doktora gidip bir çok çeşit şey kullandım, kremler hiçbir şekilde fayda saglamiyor sadece hap kullanırsan geçer sivilcelerin
Sivilce izleri için maalesef doğru krem değil. He anlık bir beyazlama sağlar, çünkü fondöten gibi. Ama yıkayınca geçer. İmex daha çok sivilceler için, onları söndürüyor. İzler için ise bence doktora gitmelisin.
Alttaki arkadaşın dediği krem olabilir o halde. Bir de expigment ve madecassol adlı kremler var. Alırken eczacıya danışarsan, onlar da hangisini alacağın konusunda yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
Defne sabunu, hakiki bıttım sabunu, katranlı sabun, madecassol+fito kremler düzenli kullanıldığında lekelere çözüm sağlar. Fakat bu bahsettiğim madecassol hücre yenileyici, cilt soyan bir krem. Sadece kış günleri gece kullanılır. Güneşten korunmak lazım yoksa leke bırakıyor ciltte
en başta salyangoz kremi kullandım çok çok fazla sivilcem vardı bu hafifletti daha sonra munderm diye bir jel kullanıyordum geceleri yatmadan sürüyordum haftanın beş günü haftanın iki günü de yatmadan la roche duo sürüyordum ve assla yüzümle oynamıyordum
1 Abıçhnı prisipka evdeklerden sorus, olmamis olmaz 2 Boraplus kremi Birinci tək boraplus'u vur gör neynir chünkü coxu on'la da aparir gördün yo alınmır prisikpaya basla 2 sini ard arda etsən vapse əla olar
Yüzümdeki lekeler için kız arkadaşımdan deneme amaçlı istedim kullandım aynı fondöten gibi kapatıcı özelliği var tedavi etme konusunu bilemiyorum sürekli kullanmam lazım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Uzun süreli kullanamadım ama fayda görmediğim için bıraktığımı hatırlıyorum
En İyi Cevaplar